Отговори
# 645
Хм, какъв ред ще вкарат? Етем едно оправя, друго обърква. Сега Чийдем ще издаде, че Нисан е била неин информатор, макар и по принуда, за малко.  А Ешреф не прощава на предателите! Cry Честно, не сценария като цяло е виновен за рейтинга, а по скоро липсата на надежда. Етем няма как да докаже, че хората обичат трагедиите, особено, ако знаят това предварително. Cry Не му ли стана ясно, че ако не са тези прекрасни актьори, никой нямаше да му гледа "Ромео и Жулиета"?

# 646
Скрит текст:
Снимат в родния град на Рами.

# 647
Хм, какъв ред ще вкарат? Етем едно оправя, друго обърква. Сега Чийдем ще издаде, че Нисан е била неин информатор, макар и по принуда, за малко.  А Ешреф не прощава на предателите! Cry Честно, не сценария като цяло е виновен за рейтинга, а по скоро липсата на надежда. Етем няма как да докаже, че хората обичат трагедиите, особено, ако знаят това предварително. Cry Не му ли стана ясно, че ако не са тези прекрасни актьори, никой нямаше да му гледа "Ромео и Жулиета"?
Пипи, да ти кажа честно вече не зная какво да пиша за сериала като цяло. Тъкмо реша, че нещата се подреждат и вървят в правилна посока и в следващия момент - студен душ от сценариста.
Предизвестеният край ми разваля цялото удоволствие от гледането, а липсата на надежда, както казваш ти - ме изнервя допълнително.
Опитвам се да се хвана за нещо дребно, за да продължа да гледам, ама не би.
Ако Чачо и Демет не бяха главните герои, щях да зануля сериала още на 3-ти епизод. Гледам само и единствено заради тях и преглъщам всички нескопосани истории.
„Eşref Rüya“ ми заприлича на индийски сериал. Тъпчат на едно място и в 20 епизода - развитие почти никакво, изненада липсва, лъч светлина не проблясва, надеждата я изгубихме.
Но напук ще продължим да гледаме - да видим докъде ще ни докара Етем с драматичните сцени и дали ще успее да напише нещо по-оптимистично. Може пък да размисли и да ни изненада... 
Току виж 22 епизод се окаже преломен и ни поднесе нещо ново, очаквано и желано.

Общи условия

Активация на акаунт