Отговори
# 660
Тази вечер ни обещават трети фрагман , който не може да се опишел . Фрагманджията и монтажиста пише че ще сме НИСАН ТЕК .   

Много е възможно  да се оженят и след това ще останат само сами в Шиле на романтично място и ще консумират брака си и любовта си най после .  Досега все нещо се случваше  и ги прекъсваха .  Като се оженят и пъзела се разплете и подреди , така няма ли да е още по  - болезнено и сложно . Трети фрагман рядко пускат , но щом го правят има Защо. Misc Bomb
Феми, много се размечта. По-полека, че Етем не се знае каква бомба ни залага.
Аз вяра не него нямам.
Но излезе ли фрага "свиркай", че имам работа навън.

# 661
Аз на фрагове не вярвам, щото понякога са подвеждащи. И с нищо не може да ме изненада Етем, освен с финала(който ни показа) ей сега, в следващия епизод! И продължаваме нататък, като всичко това е нечий сън или не е било съвсем така! Да видите тогава рейтинг до небесата. Ама надали! Това, че ще са насаме, че може би ще направят малкия Ешрефчо хич не ме грее, знаейки, че баща му няма да го има! Cry Heart

# 662
Eşref Rüya

Епизод 22 Трейлър 3  

— Никога няма да се откажа от теб!

Търпеливо ще чакам Катя за превод на фрага.

# 663
Eşref Rüya

Епизод 22 Трейлър 3  

Ухаааа , Огън е фрагмана. 👌😍💋👄🔥🔥🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💥🖤❤️🤍🩷💘💕 Горещо , нежно и красиво и чувствено с музикалният фон. Най после ни се сбъдна желанието и ще имаме интимен  ЕшСан момент  в Шиле.  

Нарича я Нисан Тек значи са пресни младоженци и са се оженили и сега са на меден месец. Етем този път се оказа мнооого романтичен и им даде глътка щастие и въздух. Тоест  и двамата сценаристи , но  да не се  заблуждаваме, че ще трае дълго. Доволни сме , че мрънкахме да го съблекът и да не крие това сексииии тялоооо под дрехите.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 20:55 от femmi2

# 664
Eşref Rüya

Епизод 22 Трейлър 3

Ешреф: - Заповядай, Нисан Тек.
песента на Сезен Аксу: - Всяка раздяла е трудна. Години наред го казвам...
Ешреф: - Не ми разказа.
Нисан: - Какво?
Ешреф: - Какво ти каза докторът.
Нисан: - Поиска да си запиша сънищата.

Ешреф: - Разбирам.
Нисан: - По темата за сънищата (игра на думи с Рюя) ти си специалистът.
Ешреф: - Не искаш да подхванеш сега тази тема.
Нисан: - Все още мислиш за нея, нали?
Ешреф: - Не искам да отговоря на този въпрос.
Нисан: - Т.е. не можеш да кажеш "не".

Ешреф: - Какво искаш да чуеш, Нисан?
Нисан: - Че си я забравил, че изобщо не мислиш за нея, че за теб само мен ме има.
Ешреф: - Нисан!
Нисан: - Ешреф, какво правиш, спри! Свали ме на земята. Отвличат ме.
Ешреф: - Има полиция и жандармерия, да дойде някой от тях.
Песента на Сезен продължава: - През зимата се влошава...

Ешреф: - Не разбирам какво се опитваш да направиш, Нисан. Какво искаш?
Нисан: - Да не се откажеш от мен, въпреки мен самата.
Ешреф: - Никога няма да се откажа от теб.

Катя, целувки за превода на фрага.
Момичета, вече не зная какво да очаквам, но сърцето ми се е свило. Много хубаво не е на хубаво при Етем.

# 665
Колкото и кратко да е всеки има право на щастие и любов. Heart  То е ясно че ще се случат доста неща след това. Започват да се разкриват нещата и тайните и истините.

Обаче нищо не дадоха или поне да загатнат как са се оженили. Набързо ли е било никой ли не знае и присъствал. Мисля че може да са го решили и направили в Шиле и като се приберат в Истанбул и ще гръмнат бомбата пред всички. Misc Bomb Или обратното да е. Да е било в Истанбул и нормално после да имат брачна нощ на красиво и романтично място.  

Не може да повярваме че не са го цензурирали и ще насладим на това. Ще плащат глоби или няма да дадат чак такива моменти и само ще намекнат. Като гледаме
 Чаатай - Ешреф е без дрехи така че ще е Чооок горещо.... Най после ще вкусим и насладим на баклаваааа. 😊😄😛😛😋

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:07 от femmi2

# 666
Това не е мое ама ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт