Отговори
# 45
- Партньорът на Кадир, трябва да го намеря. Имам неговия човек.
- Проговори ли?
- Не, ранен е.
- А? Какво искаш от мен?
- Разбирам, че имаш връзка с Кадир.
- Нищо подобно.
- Не те обичам, но мога да разбера кога лъжеш. Искаш ли да се обединиш с Кадир и да ме унищожиш?
- Няма да ти направя това.
- Ако ме лъжеш, ще ти направя същото...
- Не искам да бъда твой враг и ти също не искаш да бъдеш.
- Добре.

# 46
Дениии Hug Радваме се че ти харесва темата. Това е признание и оценка да се стараем още повече и да в правим готина темата. Просто имаме от какво да се вдъхновяваме. Много е активен патрона и проектите му и ролите му са ТОП!

Иначе репликата е съвсем прясна от новите епизоди.  В момента 19 ЕП е доста  емоционален и динамичен и Огнееен и Опасен.

Дени , днес попаднах от архивите на ОС търсейки нещо и толкова носталгично и приятно и сантиментално ми беше да чета и припомням как сме си общували задружно и споделяли обща страст и любимци. 💓 Създадохме във времето приятелства макар и вече разделени и отдалечени това няма как да се забрави. Мирогледа много ми се промени от тогава.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:04 от femmi2

# 47
- Свърши всичко с Ешреф, вече не съм недосегаема.
- Какви думи използваш!
- Можем да започнем на чисто, оставяйки бремето на завода.
- Партньор!
- Нямаш партньор?
- Имам, но е нестабилен. Искаше да кажеш нещо за него, това ли е?
- Скоро ще намери партньора ти, държи този човек, знам къде.
- Какво казваш? Къде?
- Ето го Хидир, той помага на Есреф. В едно от заведенията му.
- Как разбра? Ешреф ти каза?
- Той не издава такива подробности. Кажи ми, ще ти помогне ли тази информация? Искам той да страда.

# 48
Ох Неджип - Гюрдал е голяма скица и образ Sweat Smile  Хайде , да се разкършииим във вихъра на музиката и танца.... 💃🕺👯

Уффф , Биг бос спря купона и музиката. Айде , разотивайте си.

Аууу много жестока песен тематична и Спомени от ЕшСан ❤️‍🩹💞🔥❤️‍🔥🖤

# 49
Гюрдал-човек на любовта, а Мюслюм сравнява дискотеката с павильон. А Ешреф затвори заведението. Joy Айдееее, отиде коня в ряката! Head Band

# 50
Гюрдал-човек на любовта, а Мюслюм сравнява дискотеката с павильон. А Ешреф затвори заведението. Joy
Затвори заведението, но видя снимката. Ще има екшън.

# 51
ЖДНБ ! 🙀😱😱🫣🥵🥵🤯💥💥🖤❤️‍🔥

Още ли екшън и куршуми ще има... Отбора се чудиха какво се случва и видяха видеото с Нисан как танцува и им светнА лампата 🤣 Застреля онзи в челото остави трупа и си тръгна.

# 52
Ешреф видя снимките... 👀

Чийдем разбра, че Кадир е убил Якуп Баба.

..................................

- Току-що се усмихнах, ти развали всичко!
- Просто искам да бъда обичан.
- Дори да беше мое дете, нямаше да те докосна дори с ръкавици.
- Татко също не ме обичаше.
- По-добре не пий, не ти отива.
- Защо никой не ме обича? Кръвта ми е лоша... това казваше Якуб Баба. Никой не ме обича, затова убих баща си, може би затова не се усмихвам.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:25 от Emiliya

# 53
Ахаааа, ето ги венците, ще погребе всеки, който се приближи до Нисан

# 54
- Заради теб убих много хора вчера.
- Какво казваш?
- Бях много ядосан.
- Не си направил нищо на човека, с когото танцувах, нали?
- Не, не убивам невинни хора.

Партньорът ѝ във видеото се разболя и никой друг не искаше да участва. Това е първият път, когато режисьорът прави това. 😂

# 55
Това ли е Посланието от Ешреф с венците. Умен бе умеееен ето така се действа интелигентно и мъдро.  Нисан се усмихна на подаръка с цял камион цветя но Динчер се ядоса и развика.

Така е Ешреф има принципи и няма да навреди на младежа с който танцува. Той няма вина и просто си върши работата.  Беше много ядосан и използва да гръмне тия които и без това бе им е чиста работата и заслужават.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:37 от femmi2

# 56
И тук има някакъв капан, амааа..... ще видим кой е в линейката?

# 57
Страхотен план на Ешреф, но Динчер отново ще се измъкне.

Жалко, свърши на най-интересното...
Фраг - след 30 минути.

# 58
Страхотен план на Ешреф, но Динчер отново ще се измъкне.

И аз така мисля, рано му е, още има да ни мъчи Етем с него. Но и Нисан дочу, че Динчер има други планове за нея, така, че края му приближава. Аз за друго си мислех тая вечер.  Динчер отмъщава за баща си, но... майка му е жива и знае истината за това, че баща му е бил насилник. Дали пък ако тя проговори Динчер няма да смени тактиката и да го избелят?

# 59
Приклещиха Динчер и Кадир няма измъкване... Или ще се измъкне по някакъв начин.

Ешреф Тек наистина си върна фабричните настройки просто е Върха, когато мисли спокойно и разумно и с усет и зад гърбът му е Отбора - Семейството му. Ейваллах! 💪💪👏 Знаят, че има слабо място и пак ще се възползват от това. Вече няма да е Рюя ,а Нисан. Които са едно и също лице. Лицето на истинската любов! ❤️

РЕКЛАМИ 🤑 и след това епизода ще свърши. Браво на Етем отново обърна нещата изненадващо.  
Хубав епизод хареса ми. Емоция , ревност , признания и чооок екшън. Отлична актьорска игра от всички и взаимодействие и рейтинга е налице и успеха без излишни глупости.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 13:40 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт