Отговори
# 360
Всеки четвъртък сутрин, докато проверяваме рейтингите, ние
https://x.com/Aruya_do/status/1983798790068003070

Това е микрофонът, който Сезен Аксу използва, за да се изяви на сцената за първи път!

Стойностен  подарък от Ешреф за Нисан!

https://x.com/KanalD/status/1983630670233481586

Една от сцените, които ще изгледам с удоволствие тази нощ.
Наситена с емоции и пропита от дълбоки чувства. Отиграна блестящо от Демет и Чачо.
Личи професионализма им. Магнетизъм струи отвсякъде.
Много мил жест - подарък с история, скъп спомен за любим човек. Добра хрумка на сценаристите.
Ешреф, който категорично отказа да гледа клипа на Нисан, се е погрижил тя никога да не забравя емоциите, които е изпитала при заснемане на първата си песен.

Пипи, извини ме, не видях поста ти!
Връщам се да го прочета и ще коментирам после.

# 361
Тези моменти от линковете бяха най добрите и вълнуващи в снощния епизод.  Подаръка  наистина е ценен и страхотен. Избран с Любов. Gift HeartHeart DecorationHeartMicrophone Nature Sparkles

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 22:31 от femmi2

# 362
Красота

# 363
Привет! Hug Изгледах епизода с бг субки и си попълних пропуските от снощи. Незначителни, но допълват общата картинка. Страхотен епизод, най ми хареса показаното за чувствата на Ешреф и Нисан. Как си липсват, как се обичат! Heart Но финалната сцена с Динчер подсказва, че нещата ще се усложнят.  Не знам как, но Динчер ще настрои Нисан срещу Ешреф, за сега. Head Band Макар да мрънках снощи срещу Кадир( не видях финала), много ми хареса изпълнението му. Могат да се спогодят с Ешреф, дори Ешреф би му отстъпил първенството, да е Баба, само да се откаже от наркотиците. Макар, че за убийството на Якуб баба, не знам там как ще го реабилитират, а и Чийдем знае.  А и следващия епизод ще разберем кой е синът на Хадър. Очаквам го с нетърпение.  А , за "Сънливеца", на бас, че завършва с хепиенд! Просто предчуствие, та Етем отново да се замисли! Joy
Пипи, амбицира ме да изгледам нощес епизода, за да мога и аз да изкажа аргументирано мнение. Сцените с Ешреф и Нисан още снощи ме впечатлиха, но са ми предсказуеми.
Очаквах, че Ешреф няма да тръгне след Нисан, че отново заради някого ще остави любимата си сама. Щях да се изненадам ако нашият мафиот загърби проблемите на другите и помисли за себе си и своите чувства.
Дразни ме разводняването на сериала. Вкарването на нови герои с техните проблеми и истории ми идва в повече. Загуби се силата на основната сюжетна линия. Вниманието се отклонява в различни посоки, а важни моменти се замитат.
Разбирам желанието на сценаристите за по-голям брой епизоди и по-дълъг престой на екран, но това разтакаване може да им изиграе и лоша шега. Дано не изляза права...

# 364
Пипи 🌹 Благодаря за коментара и впечатленията. Hug

От красивата зелена и цветна  Градинка на Демет. Flowers Herb

# 365
„Ще те намеря по аромата…“

Демет Йоздемир на прожекцията на театралната постановка „Не съм добра, но не съм и толкова лоша, че да мога да ви я разкажа“ с участието на Есра Дерманджъоглу и Дениз Караоглу💥

💥Демет описа Чаатай като талантлив и надежден колега, създаващ комфортна атмосфера сред целия сплотен екип. Тя отказа да коментира бъдещата поява със Сезен Аксу пред микрофон, отбелязвайки, че все още не е наясно с подобен обрат в сюжета.
Относно музиката, актрисата подчерта липсата на конкретни планове, но добави, че нейната отвореност към експериментиране ѝ позволява да обмисли всякакви възможности.

„На улицата ме наричат ​​Кадир Баба и ми целуват ръка!“

Актьорът Гьоркем Севиндик, който изигра злодея Кадир Баба в сериала „Ешреф Руя“, се усмихна, докато описваше реакцията на публиката:

„Първоначално ме смъмриха на улицата и в социалните мрежи,
а сега идват при мен, наричат ​​ме Кадир Баба и ми целуват ръка!“ 😄

# 366
Еха , страхотни пчелички сте . Благодаря за всичко отразено .  Деметка както винаги е уважителна , лъчезарна , усмихната и Общителна и има стил . Heart Eyes Личи си че се радва да е в този екип и в този сериал . Думите й го доказват . Посетила е  тератрална постановка на колежка  , както и колегата . И него вече го разпознават и е известен .  

https://x.com/lancesdarcyy/status/1983602065940353521
Качиха клипа на Нисан. Искаш ли да го видиш?
-  Не !
- Тя изглежда толкова хубава .
 - Тогава определено не
-  Не сте ли се виждали?
 - Не  
 Жалко. Трябва да ѝ пишеш. Ако бях аз, нямаше да мога да го направя
- Трябва да се борим.

По дяволите, тази мъка .

Попаднах на много хубав анализ  от този профил и го споделям . Тя или той има дар слово и умее да пише и изразява .
https://x.com/psikologroza/status/1983946529338749428

Цитат
20-ти епизод EşSan  ✍🏻

„Ти си прозорецът, през който гледам към бъдещето..“

Епизодът имаше атмосферата на първия сезон. Това, което прави един сериал незабравим, не е само сценарият и ъглите на камерата, музиката ни се сливат със сцените – исках да засегна и това, поздравления за екипа.  Тази седмица, вместо цял епизод, исках да напиша повече за сцените на Eşref и Nisan, защото те го заслужават. ✨

EşSan..
„Има невидима връзка между някои сърца и благодарение на тази връзка всички разстояния, които възникват между тях, губят смисъла си..“

След дълго време гледахме нежната любовна история на Eşref и Nisan – каква красива двойка бяха, но съществуваха, за да се допълват взаимно и накрая се намериха. Колкото и да се опитваха да се отдалечат един от друг, те продължаваха да се озовават един до друг във всеки момент – как би било възможно бягството? След като този Огън беше паднал в сърцата им, как биха могли да избягат от него? Оказва се, че Ешреф все пак Обича толкова красиво – винаги бяхме виждали далечния, любящ Ешреф, но този епизод беше различен. Нямаше и следа от Ешреф, който беше стиснат в изразяването на чувствата си – той открито крещеше любовта си, страстта си към Нисан и не можеше да бяга повече.  Нисан се беше смесила с кръвта му , бягството от нея беше невъзможно. Най-накрая се беше отдал на Нисан. Опитваше се да спази думата си да наблюдава Нисан отдалеч, жертвайки себе си и любовта си, за да не ѝ пречи – каква борба беше това за него и през какво премина, само за да не я види , но Ешреф не можеше да стои далеч от това да я вид.  Пътят, който знаеше за това, беше да привлече Нисан, когато я привлече, лицето ѝ се появи точно пред очите му, дори и само малко, така той облекчи копнежа си. Ето как се беше научил да се справя... Ешреф броеше дните, едновременно натъжен и щастлив от това колко бързо минаваше времето - от една страна, той се бореше, защото не я виждаше и много му липсваше ,  от друга, те си бяха дали време един на друг и това време наближаваше края си...

И отново в миналата времева линия, чрез думите на Йомер, любовта на Ешреф и Нисан... Това беше толкова дълбоко изречение..." Досега той мислеше много малко за Руя, а когато го правеше, изпитваше срам към Нисан". В онези дни въпросът, който си задаваше най-често, беше: „Може ли едно сърце да Обича два пъти?“ . Това ни научи, че не може - че едно сърце може истински да Обича само веднъж с истинска любов и не оставаше много време. Първия път, когато си помисли за Нисан, се почувства виновен към Руя. Сега ситуацията се беше обърнала коренно – той дори не искаше да предаде Нисан в сънищата си, защото сега имаше само Нисан... Йомер каза, че няма да мине много време, преди да научи за Руя – след няколко епизода вероятно ще разберат.  Нисан ще научи първа, защото е по-близо до Динчер и не мога да спра да мисля за тази сцена – отива при жената, която е търсил през всичките тези години и се влюбва в нея отново. Сърце, което Обича веднъж, Ешреф и дори Обича същата жена отново...

Цитат
Нисан винаги беше смелата, изразяваща копнежа си. Тя беше внушила това на Ешреф. Те започваха да си приличат. Любовта иска да бъде чута и видяна. Точно това Нисан искаше от Ешреф. Чувстваше, че не е достатъчно за Нисан.

Нисан не искаше да живее без него. Знаеше, че не може. Беше ѝ толкова трудно, разкъсвана между мечтите си и мъжа, когото обичаше. Беше готова да се откаже от всичко. Но Ешреф не позволи това да се случи. Колко прекрасно беше да бъде подкрепяна от любимия си и колко сила даваше това на Нисан.
Повечето от нас знаеха, че Нисан ще бъде тази, на която ще се обади. Всъщност това ми хареса. Ешреф винаги уважаваше пространството и границите на Нисан. Макар че това може да накара повечето от вас да се чувстват горди, от гледна точка на Нисан е чудесен детайл, че тя не е била възпрепятствана от подкрепата на любимия си. Ешреф никога не е била егоистична. От гледна точка на Ешреф, ситуацията е по-трудна. Да поставим мечтите на Нисан пред собствената си любов е много трудна ситуация за нас. Ешреф се справя много добре с това и освен това продължава да обича, без да се отказва. Нисан се обади на Ешреф по пътя към парка. Ешреф нарисува Нисан, седнал на люлката в парка. Парковете ни напомнят за нашето детство, за най-чистото ни състояние, за най-чистото ни състояние. Двамата за първи път бяха започнали да се доверяват един на друг и да споделят проблемите си в парка. Това беше мястото, където всичко започна емоционално и двамата се познаваха от детството. Бяха започнали да допълват незавършените си детства в парка. Щом Нисан се обади, тя искаше да чуе отново, че й липсва и е обичана, защото това щеше да й помогне да стои настрана. Липсваше й, не можеше да спре, искаше да чуе отново, че Ешреф изпитва същите чувства. Ако се бях отказал, никога нямаше да обичам, каза Ешреф, което по неговите думи означаваше:

„Взех те веднъж, как е възможно да те откъсна от това сърце?“. Ешреф ми напомни какво беше казал преди: „Ако умра за Нисан, ще я забравя.“ Дори, когато умираше, той нямаше да забрави Нисан, щеше да я вземе със себе си в сърцето си, особено ако това беше неговата мечта.

Цитат
Докато Ешреф наблюдаваше Нисан отдалеч в парка, сянката ѝ се превърна в мястото, което той гледаше, мислеше си, че е далеч, наблюдаваше, без да бъде видян, ако беше видял лицето ѝ веднъж, това му беше достатъчно за да постигне мечтите си.

„Влюбените се изпитват“  Ешреф не осъзнаваше нищо, когато каза това. Беше изпитван и докато се влюбваше в Руя, това беше неговата съдба. Беше изпитван и докато се влюбваше в Нисан, сякаш беше съдба. Ешреф непрекъснато изпитваше любимата си, за да не се събере отново. Колко дълго беше това изпитание, през какво още трябваше да премине или едва сега започваше? „Обичам те“, каза Ешреф на Нисан. „Да, обичаше те, но да Обича отдалеч беше непоносимо за Нисан. Макар, че беше невероятно щастлива, тя също не искаше тази любов. Искаше да го прегръща, когато си поиска, но беше трудно. Нисан не искаше просто да обича отдалеч, неподозирайки какво ще се случи. А какво щеше да каже за това, което предстоеше? “ Ешреф, бащата на Сираците, взе майката на сираците със себе си. Той черпеше сила от сираците, а сега, от Нисан, кой можеше да спре Ешреф?

Двамата не можеха да спазят Обещанието си, без единият да знае. Сърцата им така или иначе не можеха да стоят далеч едно от друго. Щом Нисан пристигна, очите на Ешреф светнаха и той знаеше, че сърцето му се стопи, когато я видя. Тази любов беше неизбежна за него. "Ще  бъдеш чудесен баща“, каза тя.  

Това беше спойлер за мен. В бъдеще Нисан може да забременее, но мисля, че бременност ще се случи и ако се случи, Ешреф ще бъде прекрасен баща. Както казах преди, двойката няма да бъде заедно, докато инцидентът с информатора на Нисан не излезе наяве. Доколкото разбирам, сценаристът не иска да пише за пълна връзка, докато между тях има тайна, което според мен прави тази двойка още по-специална. И най-специалната сцена от епизода: Ешреф и Нисан споделиха проблемите си с Фъстък, който беше свидетел на всеки момент от връзката им. Нисан попита Ешреф дали се срещат. За първи път той каза: „Срещаме се“ и за първи път двойката открито станаха любовници. Нисан попита Ешреф: „И ти ли ме Обичаш?“ Ешреф каза: „Не искам да се повтарям.“

Тъй като знаеше как да Обича отдалеч без да го осъзнава, той бавно се учеше да изразява истинска любов. Имаше страхове, може би защото знаеше как да обича отдалеч, без да го изразява, този път го плашеше, но сега беше по-смел.

Подаръкът, който даде на Нисан, беше безценен за мечтите на Нисан. Той ѝ даде подарък, който въплъти мечтите ѝ и накара Нисан отново да почувства подкрепата му. Този епизод беше идеален за гледане на Ешреф, грижовна влюбена.

Те се прегърнаха.  Ароматите бяха незабравими и вдишваха ароматите си взаимно, запомняйки аромата, който щеше да им даде сила, когато са разделени. И двамата знаеха, че това да бъдат заедно е най-големият дар за тях.

Докато Ешреф оставяше Нисан у дома, той беше натъжен от невъзможността на Ешреф да се обади или да пише, въпреки че все още беше много разстроен. От друга страна, фактът, че той все още се опитваше за нея, правеше Нисан щастлива. Нисан винаги беше по-смела и покани Ешреф. Ешреф искаше да отиде, но заради тайната между тях, не мисля, че двойката наистина може да бъде заедно засега. И Нисан отново каза: „Мразя, когато те Обичам толкова много.“

Не е ли омразата това, което подхранва любовта? Тази седмица Ешреф и Нисан заеха мястото си сред моите „Най-добри“.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 12:29 от femmi2

# 367
Феми, благодаря много за анализа, който си споделила с нас. Ще го прочета утре, след като изгледам епизода, за да не се настройвам предварително.

- Качиха клипа на Нисан. Искаш ли да го видиш?
-  Не!
- Тя изглежда толкова хубава.
 - Тогава определено не.
-  Не сте ли се виждали?
 - Не. 
 - Жалко. Трябва да ѝ пишеш. Ако бях аз, нямаше да мога да го направя.
- Трябва да се борим.
- По дяволите, тази мъка.

# 368
Добро утро!

# 369
Добро петъчно утро и дееен Sunglasses Nature SunnySmileYellow HeartFlowers Fallen Leaf

Честит Хелуин !

Започваме хубавият ден с кафенце да се Ободрим . Yum

# 370
Здравейте, дами!

Последен ден от месец Октомври. Време е да му кажем "Довиждане и до нови срещи!" Flowers Maple Leaf
Да се надяваме, че и Ноември ще ни дари със здраве, слънчеви дни, топли емоции и хубави мигове.
Ще започна отново със статия за похвалните думи на Демет към Чаатай.
Много ми допада факта, че между двамата цари уважение, взаимно разбиране и комфорт, а това проличава и на екран.
Не позволиха да ги въвлекат в нагласени PR акции за сърдечни връзки в реала, но не е и нужно. Печелят сърцата на зрители с харизма и талант, а това е достатъчно.
Нашият темерут беше много обран в Кан. С едно изречение даде на всички да разберат, че двамата с Демет се разбират прекрасно.
Демет е по-словоохотлива, но и много сладка в изказа си за Чаатай като колега.

Демет Йоздемир обсипва Чаатай Улусой с похвали: „Той е много добър съотборник“

Демет Йоздемир засипа колегата си Чаатай Улусой с похвали! Красивата актриса говори за снимачната площадка и дисциплината на Улусой.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 31-10-2025 09:53
Демет Йоздемир , една от актьорите, които поддържат популярността си, се завърна на големия екран след почивката си със сериала „Ешреф Руя“. Актрисата, която се излъчва в сряда по Kanal D и получава високи рейтинги, отговори на въпроси на репортери от списания на събитие снощи. В това интервю Йоздемир открито сподели мислите си за колегата си Чаатай Улусой.
33-годишната актриса говори както за проекта си, така и за професионалните си отношения с колегата си. Демет Йоздемир привлече вниманието с думите си на възхищение и признателност към Чаатай Улусой.

Дисциплината и успехът на Чаатай Улусой
В отговор на въпроси на репортери за Чаатай Улусой, Демет Йоздемир подчерта доверието и уважението си към партньора си. Всъщност, тя започна с отбелязването, че е обсъждала Улусой много пъти преди. Йоздемир подчерта особено дисциплинираното поведение на Улусой на снимачната площадка, което е доказателство за неговия професионализъм.
В изявление Йоздемир каза: „Говорих много за Чаатай , но... Преди всичко, той е много дисциплиниран и отличен съотборник на снимачната площадка. Мисля, че създаде страхотен герой.“ Тя добави, че няма съмнение в успеха на героя на Чаатай Улусой. Йоздемир посочи дисциплинирания работен ритъм, който стои зад успеха на партньора ѝ.

Хармоничен екипен дух на сета Eşref Rüya
Демет Йоздемир говори и за снимачната площадка на „Ешреф Руя“, като подчерта топлите и професионални взаимоотношения в актьорския състав. Тя подчерта хармонията между екипа и актьорите. Тя заяви също, че целият екип се е разбирал добре и е работят в професионална среда.
Красивата актриса коментира: „Превърнахме се в екип, в който всички се разбират много добре, много са професионални и се обичат много.“ Тези думи показват, че успехът на сериала произтича не само от двамата главни герои, но и от хармоничната им екипна работа.

Междувременно, Демет Йоздемир , активен потребител на социалните мрежи, сподели серия от снимки в профила си в Instagram след събитието. Публикацията на актрисата, която изобразяваше изпълнена с изкуство вечер, бързо събра  хиляди харесвания.

"Само една мъдра и топла дума, казана в точното време, може да направи в нечия душа чудо."
Усмихнат, позитивен и щастлив последен ден от месец Октомври ви желая!

# 371
Ейваалах на Демет . Ако и нашият темерут беше така разговорлив и по социален в мрежите и рекламира работата си не само да ги ползва за лични неща .

В публиката са били Още: Улуч Байрактар, Джем Карджъ, Хилял Сарал, Ръза Коджаолу, Мерич Арал, Саба Тюмер, Серкан Кескин, Мустафа Котан, Мухсин Акгюл и др и актрисата, която играе Гонджа в "Ешреф Рюя", Ебру Айтемур .

От Дарина Кудрина

Цитат
„Брат Ешреф никога не си е представял, че ще се влюби толкова много в Нисан. Може ли едно сърце да обича два пъти? Не беше така. Оставаше ни много малко време да научим, че едно сърце може да Обича някого само веднъж, с истинска любов...“ Heart
https://x.com/arx787776/status/1983605177325384121

Цитат
Втория път точно, когато щеше да прави любов с Нисан, след като беше прекъснат, бунтът му да погледне към небето .
https://x.com/arx787776/status/1983660619082740119

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 12:06 от femmi2

# 372
Любими моменти от епизод 20:

Цитат
„Брат Ешреф никога не си е представял, че ще се влюби толкова много в Нисан. Може ли едно сърце да обича два пъти? Не беше така. Оставаше ни много малко време да научим, че едно сърце може да Обича някого само веднъж, с истинска любов...“ Heart
https://x.com/arx787776/status/1983605177325384121

Цитат
Втория път точно, когато щеше да прави любов с Нисан, след като беше прекъснат, бунтът му да погледне към небето .
https://x.com/arx787776/status/1983660619082740119

# 373
След любимите моменти да се пренесем  Зад камерата  от площадката на Епизод 20 на ''Ешреф Рюя'' Movie Camera
https://x.com/ulusoygil/status/1983992318081552672

Торти от екипа на филма "Uykucu-Сънливец" за рожденият ден на Елчин Сангу 🎂🧡🌟

Супер ! Браво не екипа уважили са и Елчин и Чачо на личните им празници . Birthday

И още Зад камера от Филма Movie Camera и как се подготвят за снимки . Hands Nail Care

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 14:52 от femmi2

# 374
След любимите моменти да се пренесем  Зад камерата  от площадката на Епизод 20 на ''Ешреф Рюя'' Movie Camera
https://x.com/ulusoygil/status/1983992318081552672

Общи условия

Активация на акаунт