Отговори
# 405
"Стари пари" и "Стая за Разпити" имам желание да ги изгледам.
Дали сега или когато му дойде реда след време.... Логично след успеха и интереса платформата и продуцентите да заснемат продължение с Енгин Акюрек  и Аслъ Енвер. Много хубави и добри отзиви има. Е ,разбира се не липсват и обратни мнения и виждания. Нормално е. Зависи ако не се хареса някой от актьорите. 

И още Зад кадър на филма  с гримьорите и Селфи и слънчеви и топли естествени  усмивкиии

# 406
Пипи, "Стари пари" бързо се гледа. 8 епизода по 45 минути. Но си заслужава. Всичко е перфектно - сценарий, режисура, актьорски състав, нощен Истанбул, музика, блясък, разкош и любов...
Радвам се, че Ешрефа няма да го изоставиш и ще продължим заедно да го гледаме и коментираме. А като започне "ABI" ще ни разказваш как върви, пък и ние можем да се включим.
А сега - за разтоварване Кадир, който ми образува нерви, но актьорът се справя страхотно с образа му. Като изгледах на спокойствие и края на епизод 20, сериозно ми намирисва на сближаваме между Кадир и Ешреф.
Ще действат заедно и ще се измъкнат от този капан. Кадир може да се откаже да продава наркотици, но как Ешреф ще му прости за смъртта на Якуп Баба?!

# 407
Кадир, който ми образува нерви, но актьорът се справя страхотно с образа му. Като изгледах на спокойствие и края на епизод 20, сериозно ми намирисва на сближаваме между Кадир и Ешреф.
Ще действат заедно и ще се измъкнат от този капан. Кадир може да се откаже да продава наркотици, но как Ешреф ще му прости за смъртта на Якуп Баба?!
Според спойлерите по горе Ешреф ще прости на Кадир заради Хадър, защото той (Кадир) е негов син. Head Band

# 408
Според спойлерите по горе Ешреф ще прости на Кадир заради Хадър, защото той (Кадир) е негов син. Head Band
Охх, не зная как толкова лесно може да се прощава за убийство, но като за кино ще приемем и тази версия.
Ама ако Етем ни поднесе убийство на главните герои тогава - прошка няма да има за него.
И да си кажа откровено от епизод 20 най-много ми хареса разгръщането на любовната история между Ешреф и Нисан. Тези сцени сигурно другият сценарист ги е писал. Чувствени, романтични, изпълнени със съдържание и изиграни блестящо от Чачо и Демет.
Да видим как ще се разгърнат историите на Фарук и Мюслюм. Ако в спойлерите има нещо вярно, Фарук ще се радели с Айтен. Между другото едва при повторното гледане забелязах, че Айтен има синини по врата. За насилник ли с е оженила, или тя самата е правила опит за самоубийство?! Дано разберем истината.
Но какво ще стане с Ърмак и Мюслюм и как ще реагира Гюрдал на тази любов - не ми се мисли.

# 409
Нищо чудно романтик сцените и разгръщането на любовта им да го е писал и другият сценарист.
Етем също умее да пише красиво и с чувство за хумор.

Иначе изобщо не ми се нрави ако излезе вярно това за Хъдър и Кадир и че ще има прошка. Ешреф каквито и принципи да има и да е справедлив ще е глупаво да му прости заради Хъдър. Може да не го убие и като  не го закача това не значи, че е забравил и че му прощава истински. Мисля че ще си получи заслуженото и няма да има прошка за предателството и още повече заради наркотиците. 

Ако на Фарук му намерят ново маце ще се радваме. Иначе бившата му има причина да се появи сега но каква точно е предстои да разберем.

Ох миличкото как сладурско се е гушнало и спи на столчето.🥰😋😽😺  И гривна на врата има. Явно се грижат за котенцето. И ние пред блока имаме мъничета. Те вече пораснаха. Едната рижка го отгледахме от мъничко и като не види се радва и скача. Animal Heart Eyes Cat едното черничкото бебешор някой го е прибрал, щото не го виждам.  

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 00:08 от femmi2

# 410

💡📝Спойлер за сериала "Мечтата на Ешреф"

Скрит текст:
📃ДНК тест разкрива, че Хъдър не е бащата на Ешреф, а Кадир е негов син.
📃Ешреф е много близо до това да научи истината за Руя, както ясно показва гласът зад кадър в последната сцена на сериала.
📃Търсенето на актьор, който да играе стареца (?), продължава.
📃Чийдем ще съсипе брака на Ешреф и Нисан.
📃В бъдеще Ешреф и Нисан ще бъдат разделени за кратко време (максимум 1-2 епизода).

Уфф, защо ли ми трябваше да прочета този разказ - предположение за края на сериала. Не е посочен авторът, но сякаш Етем го е писал.  
Не искам да вярвам, че сериалът ще завърши трагично. И се надявам сценаристите да ни изненадат с щастлив край.
Момичета, може да подминете скрития текст. Не си разваляйте настроението!
Продължавам с красивите първи кадри от епизод 21:

Скрит текст:
𝓣𝓩𝓨 𝓐𝓲𝓵𝓮 ✧ Ключът под гърнето

Последният дъх на Ешреф се изплъзна от гърдите му като облак пара в студения въздух. Куршуми бяха пронизали тялото му, но болката вече беше отстъпила - останаха само образи, топли и ярки, като лятното слънце над родния им град.
Видя я - Руя, малкото момиченце с родилното петно ​​на врата, чиито очи някога бяха пронизали сърцето му. Видя как е търсил тези очи в тълпата години наред, разочарован отново и отново. Видя момента, в който се срещнаха отново - не я позна веднага, но сърцето му биеше по-бързо, сякаш беше намерило това, което е търсело цял живот.
Фрагменти от краткото им щастие пробляснаха през ума му: смехът на Руя, ръката ѝ в неговата, клетвите им пред олтара. И най-ценното от всичко - мисълта за детето, което сега живее под сърцето ѝ. Неговото дете. Това, което никога нямаше да види.
„Прости ми“, прошепна той тихо, „трябваше да съм там.“
Мракът се сгъсти, но в самия му център очите ѝ все още светеха. Ешреф се усмихна – за първи път от дълго време – и се остави да бъде отнесен на място, където вече нямаше болка, страх, опасност. Само вечен мир и споменът за любов, която щеше да го надживее.
Междувременно Руя, все още не знаейки, че светът ѝ вече се е срутил, нежно докосна корема ѝ, представяйки си какво ще бъде бебето им. Тя нямаше представа, че най-страшната новина я очаква отвъд прага, че отсега нататък животът ѝ ще бъде разделен на „преди“ и „след“. Че ще трябва да се научи да диша без него, да се усмихва без него, да отглежда дете без него.
И само вятърът, който се носеше над изстиващата кола, сякаш шепнеше: „Любовта никога не умира. Тя просто променя формата си.“
Година по-късно Руя стоеше на гроба, стискайки малка плетена шапка – първото притежание на сина им. Вятърът си играеше с кичурите на косата ѝ, сякаш се опитваше да я утеши, но болката в сърцето ѝ оставаше остра, сякаш всичко се беше случило вчера.
Тя коленичи пред надгробния камък, където блестеше неговата снимка – точно този поглед, в който се беше влюбила като дете. Погледът, който беше търсила през целия си живот и най-накрая го беше намерила.
„Ешреф“, прошепна тя, прокарвайки длан по студения камък. „Синът ни се роди. Той е точно като теб: твоите очи, твоята усмивка. Кръстих го Али. Вече се опитва да ходи, пада, но се изправя отново – точно както ти винаги си се изправяла от ударите на съдбата.“
Гласът ѝ трепереше, но тя продължи, сякаш се страхуваше, че ако замълчи, ще загуби последната нишка, която я свързва с него:
„Разказвам му за теб всеки ден. За това колко си бил смел, как си знаел как да обичаш напълно, как си ме търсил толкова години, без дори да знаеш какво търсиш. Той все още не разбира думите, но го усеща – виждам го в очите му.“ Той чувства, че баща му е бил герой.“
Руя притисна шапката си към гърдите си, сякаш се опитваше да предаде топлина чрез нея на сина, когото не можеше да прегърне сега.
„Ще нося любовта ни през целия ни живот, Есреф. Кълна се. И ще направя всичко, за да знае Али: баща му е най-смелият човек на света. Този, който обичаше толкова много, че дори смъртта не можеше да го спре.“
Тя замълча, гледайки облаците, играещи в небето, сякаш се надяваше да види силуета му в техните контури. Някъде в далечината проплака птица и Руя се усмихна - слаба, трепереща усмивка, смесица от мъка и благодарност.
„Благодаря ти за всичко. За любовта ти, за сина ми, за моментите на щастие, които ми даде. Не знам как да живея без теб, но ще го направя. Защото ти ме научи да бъда силна.“
Тя внимателно постави шапката в основата на паметника, прокара пръсти по издълбаните букви на името му и тихо добави:
„Ще се видим по-късно, мой герой. Ще чакам.“

# 411
Оф, ще се направя, че не съм го прочела това. Head Band Точно в стила на Етем, но не вярвам да го е написал той и да го покаже от сега. Или може? Тц, аз ще си вярвам в доброто до края. Просто няма да гледам последния епизод. Head Band

# 412
Оф, ще се направя, че не съм го прочела това. Head Band Точно в стила на Етем, но не вярвам да го е написал той и да го покаже от сега. Или може? Тц, аз ще си вярвам в доброто до края. Просто няма да гледам последния епизод. Head Band
Пипи, аз не вярвам или не искам да вярвам дори и на това, което видяхме в началото на сериала.
Този нечий разказ ме поприземи, но продължавам да се съпротивлявам. Ама ако нещата тръгнат в тази посока и аз ще пропусна последния епизод.
Уфф, затова не обичам да гледам сериали онлайн. Тази неизвестност ме изнервя. Ако знаех края щях да се наслаждавам на всяка сцена. Нищо нямаше да ме дразни...
За лека и спокойна нощ да сложа малко от красивите колажи на рускините:

# 413

Ако

Ако докоснеш звездите — спираш ли да ги обичаш?
Ако вървиш в тъмнината — спираш ли да виждаш светлината?
Ако чуваш звука — спираш ли да слушаш мелодията?
Ако усещаш пулса — спираш ли да вярваш в живота?
Ако чуеш сърцето — спираш ли потока на ума?

Ако намериш тишината — спираш ли да търсиш думите?
Ако стигнеш края — спираш ли да вървиш натам?
Ако времето застине — спираш ли да дишаш мига?
Ако видиш себе си — спираш ли да мечтаеш за другите?
Ако разбереш смисъла — спираш ли да живееш въпроса?

‐----------------

Неделен поздрав с героя на темата 🥰🎊✨️

# 414
Здравейте, дами!

Вчера пропуснахме кафето, но днес Дени се е погрижила за нас! Прекрасен поздрав с чувствено стихотворение за настроение, релакс и приятни мигове.
Дени, благодаря ти, че споделяш в темата прекрасните си стихове.
От мен още красота с невероятните EşSan.

"Бу̀дя ...събуждам... пробуждам... разбуждам... подбуждам...все красиви български думи!
Когато си буден и търсещ, дързък и волен,
нищо не може да те спре да сбъдваш мечтите си!"
Щастлив, усмихнат и приятно споделен почивен ден ви желая!

# 415
Добро неделно утро и ден. Nature Sunny

Благодаря за неделния поетичен поздрав и красота от руските групи.

Сервирали сте кафенцето но аз ще ви почерпя с турско. Wink

И Още споделени кадри от зрителите и продукцията от Филма. Отзивите са прекрасни и препоръчват да се иде на кино, който има възможност и да се изгледа. Финала изглежда е отворен и пишат, че задължително трябва да има продължение и втора част. Много са харесали Чаатай и Елчин, като тандем и химия и актьорска игра.  

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 16:21 от femmi2

# 416
# 417

Цитат
Легендата зад кулисите
И според хората, които са били там, те са казали, че Нисан е била с него, което означава, че не е ретроспекция
🤍🤍🤍🔥🔥

Не е ли рано за такива зимни дрехи не е още толкова студено ... В светли тонове е и жадуваното бяло. Дали Ешреф не се съживява за нов живот след предложението на Нисан ?  

Çağatay Ulusoy и Görkem Sevindik от снимачната площадка на #EşrefRüya.
https://x.com/cagatayyfanclub/status/1984881001940537361

Публикувани са кадри зад кулисите на подготовката за екшън сцените във филма на Чаатай Улусой и Елчин Сангу „#Uykucu“. 🕶️
https://x.com/cagatayyfanclub/status/1984306605865808049

Отзиви от зрител

Цитат
Толкова беше красиво, плача, толкова беше красивооо.😭😭 Преди всичко все още не мога да приема, че приключи така, моля ви, кажете ми,  че ще има втора част.. що се отнася до коментара ми, химията между Чаатай и Елчин, тегленето на актьорската игра, плавното течение на историята са едно нещо, но май най-много обикнах стремежа на филма да разкаже нещо.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:13 от femmi2

# 418
Çağatay Ulusoy и Görkem Sevindik от снимачната площадка на #EşrefRüya.
https://x.com/cagatayyfanclub/status/1984881001940537361

Публикувани са кадри зад кулисите на подготовката за екшън сцените във филма на Чаатай Улусой и Елчин Сангу „#Uykucu“. 🕶️
https://x.com/cagatayyfanclub/status/1984306605865808049

# 419

Общи условия

Активация на акаунт