Отговори
# 420
След класацията и гифчетата продължаваме с Ощееее от Филма и снимачният процес. Чаатай и Елчин - Ферман и Сайе.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 20:28 от femmi2

# 421
🥱Филмът #Uykucu имаше силен старт в бокс офиса!
„Uykucu“ с участието на #ЧагатайУлусой и #ЕлчинСангю, започна в кината на 29 октомври със 103 880 гледания, което е най-доброто изпълнение на актьора в първия ден от премиерата му.
Премиери на филми с участието на Чаатай Улусой в първия ден от премиерата:
Анадолски орли (2011) — 46 761 гледания
Див мед (2015) — 66 147 гледания
Uykucu (2025) — 103 880 гледания

Чаатай Улусой и Хюсеин Авни Даниял на снимачната площадка на телевизионния сериал #Uykucu
#ЧаатайУлусой и #ХюсеинАвни Даниял участваха заедно и във филма #Delibal през 2015 г. (той беше баща на #BarisAyaz). Оттогава са минали десет години.

🍂✨#CagatayUlusoy.. #Uykucu.. 💫🎞
„Ферман има страст към изкуството. Той практикува ебру. Причината да прави това е, че в минал живот е имало събития, които са го накарали да загуби някои от цветовете в душата си. Използвайки техниката на ебру, той се опитва да съживи тези цветове. Всъщност, той се опитва да добави цвят към безцветния си живот.“✨♠✨💫

♠⚡Çağatay и Ferit Kaya на снимачната площадка на филм.

♠⚡ Чаатай и Джан Улкай във филма #Uykucu

От снимачната площадка Sign Clapper

# 422
Много успешни и гледаеми филми има от началото на кариерата си в Бокс Офиса по кината. Всичките са различни истории , визии, подготовка и персонажи и с отличен екип пред и зад камера.  Това не се постига лесно.  Как да не се Гордееш и Аплодираш! Hands Clap

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:28 от femmi2

# 423
Да си мина на Ешрефа, че той в момента ме вълнува повече. Филма не се знае кога ще успеем да изгледаме, за да го коментираме.
В интерес на истината мащабна рекламна кампания разгърнаха. Навсякъде е пълно със снимков материал и видеа зад кадър. И "Uykucu" се отплаща за труда - широк отзвук и пълни салони.
Дано! Hands Pray
Екипът заслужава похвала.

Цитат
"Красотата на сърцата ви в моменти като тези ни кара да се чувстваме като семейство." 🫂🤍

„Искам да бъда с теб през цялото време.“

🎬 "Мечтата на Ешреф"

Ешреф: - Не забравяй, на върха има място само за един човек.
Нисан: - Не искам да съм на върха, а ти да си постоянно около мен. Да имаме нормален живот.
Ешреф: - Само липсва да ми направиш предложение за брак, Нисан.
Нисан: - Ожени се за мен, тогава.

# 424
Ако не до края на тази то през 2026 ще  го закупят платформите и ще го излъчат и сайтовете ще го качат и преведат.  И преди сме писали  в темата, че има срокове , които трябва да минат .

Толкова рядко дава интервюта и рекламира . Сега не можем да се оплачем.. напротив радва ни  с активност. Изразява се красиво , точно и ясно и с дълбока мисъл .  

Цитат
Фенклуб на Чаатай Улусой
@cagatayyfanclub

Чаатай Улусой отговори на въпроса „Ферман и Сайе са две ранени души. Какво бихте искали да кажете?“ със следното:

„Героят Ферман има травми от миналото си. Пътят, който търси, е светлината, борбата му да намери тази светлина... Ето защо той се обръща към суфизма. Всъщност това е история за търсене на любов. Във филма Ферман и Сайе се срещат, където преодоляват споделените си недостатъци.“

Филмът на Чаатай Улусой „ Сънливецът“ има някои прилики и разлики с вашата кариера до момента, но именно тук историята заема централно място. На въпроса какво би искал да каже за екшън, психологически трилър и герой, изпълняващ декрет, той отговори:

„Филм, който обхваща както физически борби, така и емоционални конфликти. Това е историята на някой, който е загубил екзистенциалната си идентичност и открива себе си. Във филма има физически действия, но емоционалното действие е по-изразено и има дълбока, тежка драма. Имаме красива история, поставена на много логична основа, красиво изградена и с метафорични разкази.“

На въпроса дали някога сте се срещали с изкуството на мраморирането и суфизма, Чаатай Улусой отговори: „Никога не съм се срещал с мраморирането, но рисувах. Имам усет за това. Понякога рисувам с маслени бои и въглен. Ето защо ми отне известно време да го разбера. Трябва да се прави с много по-малки, по-внимателни движения. Изисква малка граница на грешка, пълно заличаване и внимателно разбиране накъде ще доведе ходът, като е необходимо задълбочено планиране.“

Цитат
Чаатай Улусой отговори на въпроса „Какво беше различното в героя Ферман в сравнение с героите, които сте играли преди?“ в предаването „Gece Gündüz“ („Нощ и ден“):
„Ферман стои настрана от останалите по отношение на физическата си активност. Въпреки, че отвън изглежда много студен и дистанциран, той няма особен физически ритъм. Той е герой с висок вътрешен ритъм, свързан е с миналия си живот. Има склонност към изкуството и се занимава с мрамориране. Опитва се да съживи някои от цветовете, които е загубил в душата си, като мраморира и играе с тези цветове. Опитва се и да добави цвят към иначе скучния си живот.“

Цитат
Днес заведох нашите  да гледат ''Сънливеца''.  Когато купувах билети, попитах жената там дали има някакви малки картички или неща, свързани с филма. В някои филми ги има. Тя ги извади и ми даде огромния плакат на филма.

Ще го залепя в планера си👍🏻

Кадър от филма .. Били са на шопинг за дрехи на Сайе . Money 

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 22:21 от femmi2

# 425
Интересни неща за филма си споделила с нас, Феми! Благодаря ти!

Кадър от филма .. Били са на шопинг за дрехи на Сайе . Money 

# 426

''Но сега има някой, който ще повярва в теб. Има някой, който ще повярва в теб, независимо какво казваш, Сайе.“ ❤️‍🩹

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 22:57 от femmi2

# 427
Цитат
Моля, гласувайте!
http://altin61odulleri.org
#ÇağatayUlusoy Номиниран за наградата „Най-добър мъжки актьор“ на наградите „Golden 61“.
#DemetÖzdemir „Golden 61 Awards“ „Най-добра женска актриса на годината“
Също номиниран за „Най-добра телевизионна двойка на годината“.

Зад кулисите на „Eşref Rüya“ 💥

# 428
Време е да грабнем от наградите и то заслужено с професионални успехи и много работа и труд и умора. 2025 година е Върхът в кариерата му. Много успешна , емоционална , вдъхновяваща и запомняща се дори и в личен план , където почна да излиза от черупката си за добро и лошо. Ако не наградят сериала и Чаатай и Демет нищо не разбират и ще е разочарование. ДГ и Ешрефа са най качествените и рейтингови и успешни. Морето също се отличава и се харесва. Това ще е битката.  

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 00:20 от femmi2

# 429

Цитат
Феновете на популярния телевизионен сериал „Мечтата на Ешреф“ написаха съобщение на колата си: „Намерих мечтата си и нека Ешреф се погрижи за останалото...“

# 430
Лека нощ!

# 431
Добро утроооо !  Flowers Fallen LeafУспешна  , здрава и усмихната нова семица на всички . Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 10:59 от femmi2

# 432
Здравейте, дами!

Интересна седмица ни предстои... Очаква ни предложение за женитба и най-задаваният въпрос. Как Ешреф ще реагира в тази ситуация?
Очаквам сряда с нетърпение... Само 2 дни ни делят от сериала.

📣 Официално:

Салих Бадемджи е назначен за председател на журито за наградите „Златна пеперуда“ за този сезон! 🏆✨

📌 Забавен факт:
Гласът на председателя на журито е с най-голяма тежест - 6% от общия брой гласове.

⚠ Все още не е потвърдено, но се носят слухове, че тази година ще бъде добавена нова категория: „Най-добър актьор/актриса в дигитален сериал“!

🎬 Текущият избор на Салих Бадемджи:

• Най-добър сериал: „#Бездомен“ (Müsafirler / „Бездомният“)
• Най-добър актьор: #ÇağatayUlusoy
• Най-добра актриса: #SinemYunsal

💭 Тези избори може да са се променили, тъй като са направени в средата на сезона.

Желанията на феновете:

51-вите награди Златна пеперуда🏆

Най-добра актриса: #DemetÖzdemir 👸
Най-добър актьор: #ÇağatayUlusoy 🤴
Най-добър сериал: #EşrefRüya ❤️‍🔥
Най-добра двойка от телевизионен сериал: #EşSan
Най-добър режисьор: Улуч Байрактар
Най-добър сценарий: Ethem Özişik

"В живота няма репетиции, така че импровизирайте красиво."
Седмица, изпълнена с постижения и радост ви пожелавам!
Лек и спорен понеделник!

# 433
Щом Салих е в Журито ще грабнем наградите . Stuck Out Tongue Winking EyeШегувам се ... ама  що да не подкрепи аркадаша и колегата си .

Н: Ще бъдеш много добър баща, разбирам това
Е: Не мисля, че ще живея толкова дълго, за да имам деца
Н: Тогава, ако действаш бързо, ще бъде добре
Какво се случи? Развълнува ли се?
Е: Не, добре съм

https://x.com/NatalijaDB/status/1983636404073541896

# 434
Страхотни сцени, наситени с настроение и оптимизъм.
Отвсякъде струи любов!
Н: Ще бъдеш много добър баща, разбирам това
Е: Не мисля, че ще живея толкова дълго, за да имам деца
Н: Тогава, ако действаш бързо, ще бъде добре
Какво се случи? Развълнува ли се?
Е: Не, добре съм

https://x.com/NatalijaDB/status/1983636404073541896

Общи условия

Активация на акаунт