Отговори
# 600
Привет! Hug Нещо странно става днес с мен, та да споделя. Цял ден независимо какво правя в главата ми непрекъснато кънти песента на Нисан. Явно мелодията е много въздействаща, щото аз езика не знам и не съм и запомнила за какво се разказва. Не съм я слушала извън сериала, колко пъти я пускаха 3-4, а така да ми се набие в главата! Heart

# 601
Тя си пасна и с Джан Яман, и с Фуркан Палалъ, и с Енгин Акюрек...Не става сватосване с всички-
Много си права, tigasa! Демет умее да си химичи с всички партньори. А с веселия си нрав и непринудено държание създава приятна атмосфера на снимачната площадка.
Досега не съм попадала на отрицателни отзиви за нея от колеги, журналисти и репортери. А специалистите в киноиндустрията оценяват високо актьорските ѝ умения.
Злонамерените писания по неин адрес идват от тесногръди и озлобени анти-фенове.
Цитат
Първият епизод на #EsrefRüya достигна над 44 милиона гледания в YouTube!
Рекорд 👍👏👏

Привет! Hug Нещо странно става днес с мен, та да споделя. Цял ден независимо какво правя в главата ми непрекъснато кънти песента на Нисан. Явно мелодията е много въздействаща, щото аз езика не знам и не съм и запомнила за какво се разказва. Не съм я слушала извън сериала, колко пъти я пускаха 3-4, а така да ми се набие в главата! Heart
Това се казва въздействие на песен, изпята от сърце.
Пипи, по-късно ще постна още веднъж превода на песента, че сега отивам на гости.
Текста също е много приятен.

# 602
НОВА ПОРЦИЯ СНИМКИ  ЗАД КАДЪР Movie Camera

# 603
Аз да се отцепя от колектива най-много я харесвам с Йозтюрк.

# 604
Аз не мога да взема отношение по въпроса щото не съм я гледала с всички. Но в "Домът" много ми хареса с Ибрахим Челикол(въпреки, че него не го долюбвам). Не чета клюки, но така и не разбрах защо занулиха героя му?

# 605
Аз не мога да взема отношение по въпроса щото не съм я гледала с всички. Но в "Домът" много ми хареса с Ибрахим Челикол(въпреки, че него не го долюбвам). Не чета клюки, но така и не разбрах защо занулиха героя му?
Май той сам си напусна те направиха героят му такава гад ,че не е истина.

# 606
❝Колкото повече се опитвам да си спомня, толкова повече сърцето ми потъва. Сякаш някакъв вътрешен глас ми казва, че не е нужно да си спомням...❞💔

Травмата на Нисан е толкова дълбока, че съзнанието ѝ просто е потиснало всичко, свързано с онази нощ. Но някъде вътре в себе си тя все още чувства, че се е случило нещо ужасно, но дори не може да обясни какво точно...😭

《Мечтата на Ешреф/Eşref Rüya》

Ешреф: „Не мога да дишам без теб 💔Но все още дишам... Ако си поемеш дълбоко въздух, ще почувстваш ❤‍🩹🌹“

# 607
Гореща Деметка с Огнен темперамент, като за лека нощ.🌌  ПУ ,ПУ много е хубава. Истински фотомодел.  Heart Eyes❤️‍🔥🔥🔥💅💅💅👄 🖤🖤🤎

# 608

Общи условия

Активация на акаунт