Отговори
# 615
Здравейте, Мериза и Добре Дошли при нас.  Flowers Tulip Чаатай  освен красавец и е възхитителен актьор , който се разви през годините с труд и постоянство и добре обмислени проекти и роли .  Радваме се че има и нови почитетели , които го откриват . Във форума архивиха  му е богат от теми  за творчеството му още от началото на кариеарата му  така че  много неща могат да се намерят и прочетат .

Тези линкове , които са споделени са добри  и може от тях да гледате .  Скоро не съм проверявала и актуализира преводите и не знам кое е активно . Сега ще разгледам по внимателно .  Освен ''Ичерде'' и ''Ешреф'' с екшън мафиотска  тематика и социална бих ви препоръчала и ''Гаддар''  в ролята на Дахан , който е от 2024 година и е от един сезон с 2О  епизода . Също има и много хубави филми и ако желете ще ви препоръчаме.  

Хубав  неделен ден и ако имате време и желаете може са пишете и по подробно и ще обменяме мнение и информация . Ако нещо не ви допада не се притеснявайте да споделите без ограничения .

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 17:31 от femmi2

# 616
  • Бургас
Благодаря ви момичета за топлото посрещане! Ще се потърся всички предложени филми

# 617
Благодаря ви момичета за топлото посрещане! Ще се потърся всички предложени филми

Може ли да те наричаме Мери че  ни е по удобно така Hug

Филмите са - Анадолски Орли - Делибал - Див мед  , Хартиени Животи или Живот от Хартия различен е превода на някои места и  Истински Джентълмен .  В момента има нов филм  ''Сънливецът'' , който жъне успехи по турските кина и разбива Бокс офиса , но още не е закупен от платформите , щото има срокове . Догодина се надяваме да го излъчат . Във всичките филми е тотатално различен, като визия , изпълнение и тематика и история . Ако има проблем с  преводите, като потърсите пиши и ще помогнем .

Цитат
Екипът, сценарият и ъглите на снимане са невероятни; забавлението, шокът и вълнението са невероятни; химията и актьорската игра са превъзходни. Това беше най-добрият и приятен филм, който съм гледал от дълго време. Поздравления за всички замесени! 🥹🤍👏🏻
Не пропускайте този филм! 🙈👌🏻

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 18:29 от femmi2

# 618

Харизматичният Гьоркем Севиндик в нова фотосесия за вестник „Hürriyet Pazar“ 🔥

На въпроса „Какво е да работиш с Демет Йоздемир и Чаатай Улусой?“, той отговори:

„Много е забавно – и двамата са много дисциплинирани и имат силна работна етика. Срещнахме се по този проект и нивата ни на енергия съвпаднаха. Най-важното в нашия екип е, че сме събрали отговорни хора. Чаатай е много популярен актьор и в началото не бях сигурен как ще се държи, но щом влязох в неговия свят, видях невероятно скромен, трудолюбив и дисциплиниран човек. Демет също.“

Цялото интервю на Гьоркем за Nürriyet Pazar

В Адана той обичаше да се шегува и да разсмива всички по време на разговори на балкона. Хората му казваха: „Ще се радваме да те видим на екрана“ и той слушаше. Дойде в Истанбул и учи актьорско майсторство.

— Изглежда сте от типа актьори, които защитават героите си?
Гьоркем: „Разбира се. Преди всичко, Кадир е добре написан персонаж. Той е лош, но всичко, което прави, си има причина. Публиката разбира откъде идва гневът му: липса на любов, негодувание. Ето защо той създава хаос и процъфтява от този хаос.“

— Това е първата ви злодейска роля. Хареса ли ви да играете злодей?
Гьоркем: „Самото зло не е забавно, но играта на такъв герой е много интересна. Това е първият път, когато откривам тъмната си страна и колкото по-дълбоко копая, толкова повече ми харесва. Мисля, че успях да покажа различни аспекти. Нашият режисьор, Улуч Байрактар, ми даде пълна свобода и ние се възползвахме максимално от нея.

— Как реагира публиката?
Гьоркем: „Обикновено играех героични персонажи, така че досега получавах само добри отзиви. Сега казват: „Кадир Баба, добре дошъл!“, „Баба, имаш ли нужда от нещо?“ – това означава, че героят предизвиква съчувствие. А също и: „Подлудяваш ни, но все още те обичаме!“, „Искаме да те убием, но си толкова мил!““

— Как е работата с Демет Йоздемир и Чагатай Улусой?
Гьоркем: „Беше удоволствие. И двамата са невероятно дисциплинирани и професионални. Срещнахме се по този проект и веднага си допаднахме, имахме страхотна енергия. Снимачната площадка беше пълна с хора, които бяха изцяло фокусирани върху работата си. Чаатай е много популярен и в началото се чудех как ще се държи. Но след като го опознах по-добре, видях скромен, трудолюбив и дисциплиниран човек. Демет е същата.“

— Как се захванахте с актьорството?
Гьоркем: „Още като дете се опитвах да се шегувам и да правя мини стендъп изяви.“

— Какво ви даде професията ви?
Гьоркем: „Научи ме да уважавам работата и хората. Особено важно е да си дисциплиниран и да се държиш правилно на снимачната площадка. Трябва да работиш усилено и никога да не се отказваш.“

— Бихте ли искали да играете главна романтична роля?
Гьоркем: „Никога не съм се стремял към това. За мен актьорството е по-важно от външния вид. Основното е да предам характера и да предизвикам емоции у публиката. За щастие, това е по-ценното днес.“

# 619
Браво на колегата.  Издига се и използва шанса. Не е красавец, но притежава някакъв чар и прави страхотна злодейска роля в Ешрефа.  Гьоркем изглежда весел и скромен човек и обича много да готви и прекарва доста време със сина си.

Няма как да се избегне въпроса за Чачо и Демет. Факт е че е удоволствие да се работи с тях.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 19:17 от femmi2

# 620
🎥🔥Канал D разказва как сериалът #EşrefRüya превръща Истанбул в кино на открито 🌌

📸: Büşra Develi сподели нови снимки в социалните си медии.

# 621
Майсторът Камуран Аккор отправя похвални думи към Демет Йоздемир

„Нашата красива принцеса, моята скъпа Демет, която гордо представя страната ни в чужбина със своя успех, талант и красота, украси моята концертна сцена снощи със своите скъпоценни приятели. Още веднъж благодаря на моята скъпа Демет, чиято скромност, грация, любов и уважение заемат специално място в сърцето ми и чиито проекти винаги съм следил с голямо възхищение. Споделям и нейната искрена любов от дъното на сърцето си…“

# 622
"Обичам те като въздуха и дишам само теб"... 🤍

# 623
# 624

Екипът, сценарият, ъглите на снимане са великолепни; забавлението, шокът, вълнението му са великолепни; хармонии, изпълненията са великолепни.. Това беше най-красивият, най-приятният филм, който съм гледал от дълго време, благодарение на ръцете и сърцата на всички, които допринесоха 🥹🤍👏🏻 Не пропускайте този филм!

# 625

Цитат
#EşrefRüya пристрастяването е завладяло страната, няма да лъжем, ако го кажем. Само вижте какво пише на магазина за тютюневи изделия.. Всички вие заедно, аз съм сам. 😀

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 10:28 от femmi2

# 626
Здравейте, дами!

Настроението идва с кафето и новото видео на Рут, което си откраднах от Фло.
Изгледайте го със звук.
Ще ви усмихне и зареди позитивно:

"Ако наистина сте в хармония със себе си, никога няма да сте във война с другите."
Наполеон Хил
Здрава, цветна и красива седмица ви желая!
Успешен понеделник!

# 627
Седмичният рейтинг.

# 628
И още от Демет Hands Clap  

Ден на паметта на Мустафа Кемал Ататюрк

Найс , а Wink Супер сме в класацийте и Седмичният Рейтинг  споделен от Дидето Flowers Sunflower

Според най-голямата турска агенция за измерване и проучване на рейтинга в социалните медии #MevcurrentInformation Data, най-обсъжданите актьори мъже на седмицата (2-8 октомври 2025 г.)

И актриси

И сериали

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 11:03 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт