Отговори
# 660
Шермин да не е?

От 14 юни започва “100 готвачи”, което ми се струва интересно.  Вече стартира кастинг за нов сезон на “София-ден и нощ”, Крис Ненков го обявява във ФБ и ИГ профила му. Сайтът е www.deninosht.com

Хахаххаха опа ..същата да,моя грешка 🤣
София ден и нощ - дали ще се излъчва по телевизията или ще бъде онлайн?

# 661
Не знам, от сайта се вижда коя е продуцентската компания, не ми говори нищо.

# 662
По Нова пък, завъртяха промо за нов сезон на Черешката. Рекламата гласеше "скоро". Най-вероятно след като приключат новите формати,тоест от юли месец. Една от участничките ми се видя Шармин от "Любов в рая",та тя може ли да готви 😂. Интересно ще бъде.

Най-вероятно може, едва ли кара само на храна по ресторанти колкото и да се пънеше, че живее в лукс всъщност се видя, че е простакеса със самочувствие като дружката и Нора Недкова, та няма да се изненадам ако участва.

# 663
Сигурно ще готви ойстерс 🤔

# 664
Тя нито ойстърс можеше да сготви, нито нищо. В ЕЛР нали Краси беше потресен, че тя един пъпеш не може да нареже. Не й се е налагало. Всичко е било наготово в този живот. Ама аз не виждам такова промо нито във ФБ страницата на Черешката, нито във ВиБокс канала им. Освен да се гледам Нова ТВ и в края на рекламните блокове, за да хвана тази автореклама, ама не знам дали ще имам нерви.

Общи условия

Активация на акаунт