Отговори
# 90
Между другото Глория Петкова от Трейтърс във Вип Брадър съм я запомнила с две неща - че се възмущаваше как Емануела е облечена с черен чорапогащник и бели обувки; и как твърдеше, че Земята е плоска. Дано се е разубедила във второто.

В Биг Брадър много ми харесаха няколко неща:
- масово хората са доволни от 4-мата финалисти
- масово хората са доволни от победителя - ако не им е бил първи фаворит, то е бил втори или трети.
- като излъчваха избрани моменти от сезона се видя, че дори и зад гърбовете си, финалистите са говорили само хубаво един за друг.

Едва ли втори път ще видим нещо такова. Все още предавания се правят "сеир да има".

# 91
Да, а трима плоскоземци в последния сезон на ББ… направо ми дойдоха  множко Grinning

А в Трейтърс Глория се държи нападателно към Владо, защото той й казал “тъпа манекенка”, но на нас тези кадри не са ни ги показали. За сметка на това показват само реакцията на Глория. Доста подло.
За това разказа Мая в Надкаст.

# 92
  • София
Игри на волята изригва мощно и още малко ще чукне немислите 16% - зоната на сезони 4 и 5 (но не често). 😮
Този рейтинг отговаря за ТВ седмица 9, т.е. дори не е обединението, а седмицата след него. Не се случиха кой знае какви неща там. Аааа, отпадането на Лапунов и Томи Ойл скандала. Мдаам.
Е, все пак постигнаха своето от продукцията...

В топ 5 има цели 4 предавания на НОВА!

Забелязва се ръст на всички шоА, включително и на Трейтърс (разгеле Маските падат бяха победени), Ергенът: Любов в рая и Биг брадър. Simple Smile

# 93
Тове е седмицата, в която във всеки епизод на Ергенът: ЛВР имаше скандал, което само потвърждава, че хората си обичат сеир и това е.

Разбира се ръстът не е само от това, но със сигурност е имало хора, които са обърнали да гледат, защото са чули или видели в соцаилните  мрежи някой скандален откъс.

Радвам се да видя, че интересът към Трейтърс расте. Силно вярвам, че следващият сезон ще е по-успешен. Особено ако му направят правилно програмиране, например в неделя или събота. Даже ако Трейтърс е в събота, а Маските падат си остана в неделя мисля, че би било най-оптимално.

# 94
.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 10:33 от System Error

# 95
В Новините на Нова се похвалиха:

# 96
Покрай подкастовете на Анна Мария позагледах малко от Игра на предатели, въпреки, че не си падам по такива шоута със стратегии и т.н. ми се стори по-интересно от Любов в рая, а съм почитателка на романтичните формати по принцип.

Може ли някой по-запознат с микрофонната техника да ми каже от къде дойдоха микрофоните като колиета с пухчета в Ергенът?

До 4-ти сезон включително май микрофоните не бяха на такива колиета, дори, когято снимат на плажа или на басейна и са по бански, как е ставало тогава звукоизвличането?

От "Любов в рая" вече са с такива "пухчета". За първи път ги забелязах това лято в "Диви и красиви", но преди това ги има в "Игри на волята", може би от самото начало. А още по-отдзавна има такива в "Сървайвър" от 4-ти сезон от 2009 година, в първите 3 няма пухчета. Как са им записвали гласовете преди това - с онези също махнати микрофони на огромни стойки, с които снимат някои филми ли?

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:27 от Анонимен

# 97
E пак закачени микрофони, но без пухчета. А чат пат ги записват с микрофон тип "жираф", който страничен човек държи над главите им, но не влиза в кадър.  Масово филмите се записват с такива.
В ЕЛР са намерили по-красив вариант, те са пръснати много хора и няма как някой да ги гони с микрофона на дългата стойка.

# 98
  • София
Иван и Андрей, Маги, Джуди, Кико, Павел Колев, Ицака и Петьо Пъшев правят нова агенция, с която ще правят заедно предавания. Засега ще са онлайн.

Казват се Media Z

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 19:16 от Niya-

# 99
Ако не се появяват в кадър Иван и Андрей…да им слушам философстванията и тъпия “хумор”… съм ОК да гледам такива съвместни предавания.
Виждам, че са преместили мястото на Сблъсък в неделя, няма да е Арена 8888, а в някаква малка зала Grinning Явно няма интерес и билетите не вървят Grinning

# 100
Това е зала "Фестивална". Някога обявявали ли са го за Арена Армеец/София/8888?

# 101
  • София
Финалите наближават.
Още малко и идва почивката за мен.
Ама пък започва Зона Х, хахаха.
Но лошо няма.

Тепърва ще пиша по-дълбоки анализи, но за мен сезонът е добър заради Игрите и Трейтърс. Simple Smile

Трейтърс си ми е интересен въпреки каста, а пък Игрите основно са ми интересни заради каста... Интересен парадкос.
Ако има едно предаване от което да съм разочарован този сезон, то това е Ергенът: Любов в рая. Това е най-лошия Ерген в историята, дори го нареждам след сезон 3, защото първо имаше твърде много негативизъм и скандали и второ, твърде много гадни хора събрани на едно място. Хора, на които да няма за какво да симпатизирам. Единственият плюс е, че явно за първи път в историята на Ергенът България ще имаме истински реална двойка. Simple Smile
Генерално концепцията на шоуто е сбъркана и от там идва проблемът. Другият проблем е, че бТВ заставиха Тушев да излъчват материал за 5 дена, докато те имаха такъв за макс 2 епизода седмично по 2 часа.

Игри на волята сезон 7 се очертва като един от най-успешните риалити сезони в историята.

Аз съм наистина шокиран но онзи ден онази реч която Александър дръпна на жълтите жени е събрала 25 хиляди реакции във Фейсбук. Аз такова нещо не помня за който и да било телевизионен формат в България, не само за Игри на волята. 😮
https://www.facebook.com/share/v/16c8AYNSud/

Но нека в Надкаст и Чакалкаст продължават да лъжат, че не се гледало както преди. Не им отърва просто, защото продукцията ги отряза и вече не са на хранилка при тях.
И все сравняват с това кой-колко последователи имал в Инстаграм, сякаш това е най-важното нещо в този живот. Жалка история.
Първо, нещата много се размиха и има твърде много съдържание вече, хората нямат време да следят някого, какво остава за 20 човека. Второ, Иг вече не е толкова интересен (пикът му мина) и това дали гледаш и дали ти харесва едно нещо няма нищо общо с това задължително и да последващ участниците в него. И второ самата продукция много ги орязва участниците откъм участие, реклама и дейности докато тече сезона. Преди години не беше така.

# 102
Някой знае ли кога са финалите на форматите?
Дечо от ИВ днес при Гала каза, че финалът на ИВ е на 5 декември.
За Трейтърс... доколкото разбирам, е на 25 ноември. А си мислех, че ще има още един епизод, на 2 декември, но ако не бяха напуснали доброволно двама участници в последния излъчен епизод, може би щяха да имат още един снимачен ден, т.е. един епизод.

ЕЛР кога завършва? На мен ми е интересно и не искам да свършва Grinning
Лицемерките как скочиха върху Радо, че бил за "екранно време", а те за какво са, начело с Габи Бланко? Не е влюбена, ама стои там, да трупа последователи.
Това е зала "Фестивална". Някога обявявали ли са го за Арена Армеец/София/8888?
Не знам, нямам спомен. Но ми се мерна рекламата във ФБ и отдолу коментарите бяха покъртителни, до един - отрицателни. И имаше такива, в които ги подиграват, че не са могли да разпродадат 8888 и затова са сменили залата.

# 103
  • София
На 1 стр. отдавна съм написал кога свършват. За тези, за които имам инфо.
Най-отгоре. Stuck Out Tongue Winking Eye
ИВ и Ергенът: Любов в рая са на 5 декември.
Трейтърс идния вторник.

# 104
Мерси. Много рано свършват, жалко. Вечер как свикнах да си гледам Брадъра и Ергенките скандалджийки, сега ще ми липсват...

Общи условия

Активация на акаунт