Отговори
# 105
  • Другата България
ИВ Сезон 7 надали ще е най-гледания сезон на формата, но рейтингът, който има, и интересът, който предизвиква се дължи основно на един участник - Калин. Ако това момче го нямаше в сезона, той щеше да е като миналия. Другото, което генерира трафик - както и в случая, който си показал, е хейтът. Което не е добър показател за рейтинг на  който и да е ТВ формат. На съвсем ранен етап изтече именно във ФБ името на победителя /вероятния/, запознат си, знам, и хейтът нарасна лавинообразно. Евала на НОВА, според мен те сами си пуснаха спойлера, но така се печели първото място в таблиците за ТВ рейтинги.
В случая, който си онагледил, също. Пекин е най-мразената жена, тя си генерираше хейт и без този ...Алекс да ѝ го рекне, тъй че съвсем нормални са тези реакции предвид основното - хората искат хляб и зрелища.
А НОВА им го дава.
И да допълня - от продукцията ако искаха, щяха да го изрежат точно този сегмент, с речта на Алекс.
Да, ама не. “Златна кокошка“ е тази реч....

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 19:40 от Merri_An

# 106
Точно пък всички гледат заради Калин, който 3/4 от сезона спа и едва последните 2 седмици получи екранно време и влезе в "играта" както се казва и то по-принуда. Това че е най-харесваният от човешка гледна точка въобще не е причината за по-големият рейтинг този сезон. 2 месеца целият сюжет на предаването се въртеше върху другите участници.

# 107
Аз със сигурност не гледам предаването заради Калин. И се учудвам на тези истерии по него. Жените от темата за ИВ са лапнали по него, по същия начин, както по онзи шмекер Момчил преди 2 г., както и по онзи с пловдивския диалект, който все мажеше филии (Мадагаскарков), дето все го "болеше рамото", за да не иде на елиминационни битки, иначе си правеше лицеви опорки по цял ден Grinning

Иначе хейтът генерира рейтинг, разбира се.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 21:36 от diziler

# 108
  • Другата България
Скрит текст:
Аз със сигурност не гледам предаването заради Калин. И се учудвам на тези истерии по него. Жените от темата за ИВ са лапнали по него, по същия начин, както по онзи шмекер Момчил преди 2 г., както и по онзи с пловдивския диалект, дето все мажеше филии (Мадагаскарков), дето все го болеше рамото, за да не иде на елиминационни битки, иначе си правеше лицеви опорки по цял ден Grinning

Иначе хейтът генерира рейтинг, разбира се.
Именно.
Това казвам.
И не са само жените от темата, която не следя, а и от други теми, и навън в реала - дори и аз, която не гледам формата, знам кой е Калин. Когато има такъв участник, значително се повишава гледаемостта, съответно и рейтинга. А пък и ако по някакъв начин продукцията /според същата публика/ ощетява любимеца, ехееей....

# 109
Я някой да каже за Ергенът. Ще влизат ли още хора, че останаха само 2 седмици и всичко е някак съшито с бели конци?

# 110
  • София
Още не съм гледал днешния епизод, на него трябва да има церемония на розата май.
Засега в сезона участие са взели 34 човека. Не знам обаче този Радо дето го изгониха дали се води участник или не. Според мен не би трябвало.
Така че в зависимост от неговия статут във формата ще трябва да влязат още 6 или 5 участника.

# 111
Аз мисля, че трябва да се води участник (Радослав Куцев - Асеновград, шампион по кану каяк). Добавях го на два пъти в уикипедия таблицата, но някакъв, който се изживява за тартор там, го изтрива. В крайна сметка той е участвал в два епизода.

Водещата още в началото обяви, че са 40 участници. Щом остават още 2 седмици до финала,  ми се струва безумно тепърва да вкарват още 5-6 души. Какво и кога ще се развие с тях, като трябва да пускат ролетните щори вече, хаха

# 112
Да, но нито го качиха на сайта, нито дадоха визитка.
10 епизода остават, не виждам кога ще се случат нещата, явно ще е манджа с грозде.

# 113
  • София
Игри на волята не е на 1 място?!
Имаме обрат! хахаха
Ами да, абсолютен ШОК за мен. За първи път този сезон ИВ не е на 1 място, а вижте само колко много качва шоуто с Рачков. +3.2 пункта?! 😮
Какво толкова се е случило в епизода на 16 ноемрви, че толкова мощно е изригнал?

Друг акцент.
Финалът на Биг брадър може и да е бил силен (нали се похвалиха от НОВА), но виждаме усреднения рейтинг за финалната седмица на Брадъра. Ами хора, извинявайте ама това за мен е ЛОШ рейтинг. 😋
+8 за новите реалности не е чак толкова зле... Обаче това е финална седмица по дяволите.

Да похваля, Ергенът: Любов в рая, където има едно покачване на цифрите след излизането от играта на Шермин.
Доказателство, че хората не обичат чак толкова сеир. Не да го няма изобщо, но да е някак си като фон, от време на време, а не основен наратив.
Справка, сезон 4 с Ники Николов имаше по-добър рейтинг от сезон 3, където Тушев наистина прекали. А сега какво прави в Любов в рая? Същото х 2.
Очаквам още леко покачване на рейтингите, особено сега покрай дилемите на Натали. На публиката ще е интересно кого от двамата кавалери ще избере. 🤗

Трейтърс си е все така не добре.

А за БНТ се сещаме само когато има футболен мач. Почти винаги се появяват на картата.
Ще ми е много любопитно какво ще са рейтингите на Под прикритие.

# 114
Да похваля, Ергенът: Любов в рая, където има едно покачване на цифрите след излизането от играта на Шермин.
Доказателство, че хората не обичат чак толкова сеир. Не да го няма изобщо, но да е някак си като фон, от време на време, а не основен наратив.

Всъщност седмица 46 е от 10 до 16 ноември. Това е последната седмица на Шермин в предаването и тогава интригата (коя ще избере Красимир) беше най-гореща.

# 115
Е и тогава я изгони за малко.
Тия рейтинги са такава измишльотина, сега погледнах, че Дара е била гост в Пееш или лъжеш на 16.11 - абсурд жена, която е направила 300к на последния си клип за 2 месеца, да вдигне толкова рейтинга на предаването. Просто начинът за измерване е толкова остарял и манипулируем, че се случват такива неща.

# 116
Справка, сезон 4 с Ники Николов имаше по-добър рейтинг от сезон 3, където Тушев наистина прекали. А сега какво прави в Любов в рая? Същото х 2.
Само че Ерген 4 се излъчваше през пролетта и не се конкурираше нито с Игри на волята по същото време, нито с Биг Брадър.  Има огромна разлика. А и... каквото и да си говорим, 20-22 ч. е по-гледано време от 22.15-23.45, така че.. Ерген 4 имаше няколко предимства, и откъм по-слаба конкуренция, и откъм по-добър часови пояс.

Твърде насериозно вземаме рейтинги, които са напълно скалъпени. Чак се учудвам, че навлизаме в детайли. (И аз в това число)

# 117
  • София
Не виждам манипулиране, нито ползата от него. Почти всички са под шапката на едни и същи продуценти.
Ако не вярвате на мен и това инфо, то гледайте Иван и Андрей Неофишъл, където говорят за още по-брутални рейтинги за някои предавания.

# 118
  • Другата България
Дяволо, понеже следя спойлерната тема от време навреме, то днес прочетох, че Юлиян ще гостува на Чакала в неговия Чакалкаст съвсем скоро. Предполагам ще си идва за Коледа. Щял да разкаже интересни неща. Blush
Знаеш ли нещо по въпроса, тоест - има ли нещо вярно, или е партенка на Чакала?

# 119
Да вземат да вкарат в Любов в рая някой екс спонсор на Габи или Дениз ще стане забавно. Как пък не можаха да извадят някой такъв от богатата им колекция досега? Та, както Габи изглежда галена от продукцията да вземе да се окепази. Щом може да хвълят Шермин на лъвовете, при все, че им изнесе по-голямата част на шоуто тази екскурзиантка Габа какво се опитват да й лъскат имиджа. И Дениз не е ангелчето, за което се представя сега.
Като е сезон на панаири и сеир, поне да е пълен цирка.

Като знам Тушев и колко банален каст има може като последен коз и това да ни е приготвил хаха.

Общи условия

Активация на акаунт