Отговори
# 300
Мерси за анкетата, гласуваx. Само на първия въпрос не отговориx. Винаги като видя този въпрос БТВ или НОВА, просто падам... Предаванията се гледат заради самите предавания, не заради това по коя телевизия са. И по БНТ да дават Ергенът или Xелс Китчън, пак ще ги гледам.  
В случая... по 4 предавания по НОВА и по БТВ ще гледам, така че никоя от двете телевизии при мен няма превес.

Относно "Борба до ключ" и "Дъ флоор", сложиx чавки, но това важи за първите епизоди. Ако не ми харесат, просто ще ги зарежа.

Може би трябваше да има и "Изживей България" в анкетата. Започва идната събота по НОВА.

За Сандокан гласуваx с "не го гледам", така че нямам мнение. Изчел съм книгите на Емилио Салгари като пубер, знам за какво иде реч, но за приключенски сериали нямам време. Повече ми xаресва "Магнум", дето върви в същото време по НОВА, макар че не го следя редовно. Но пък и той не присъства в анкетата. То ако трябва да има сериали изредени... ще стане безкраен списък.  Само БТВ излъчва дневно поне 4 сериала, НОВА също. А в анкетата има само един сериал на БТВ сложен и един на БНТ.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 12:34 от diziler

# 301
  • София
Гласувах. На бая реалитита ще дам отбой. Взеха да ми писват. Засега възнамерявам двете със знания, няколко кулинарни. Ще наблегна на книги и филми (имам "прибрани" доста, на които още не им е дошъл редът на домашните екрани...)

# 302
  • София
Магнум е стар и дъвкан преди години. Дават го за 1234 път. Сравнението със Сандокан не е уместно.
А първият въпрос не за това коя телевизия ще гледате, а за това на фона на всичките предавания, които двете телевизии ще дават, да кажете коя програмация ви харесва повече. Това няма нищо общо с какво ще гледате в крайна сметка.
Едното е хладна оценка на база опит и интуиция, а другото вече личен избор, свободно време и дори фенщина. Какво даден човек в крайна сметка ще гледа (дори и да не му харесва).

Общи условия

Активация на акаунт