Отговори
# 180
Всъщност Габриела и Джан Микеле са се разделили.
Мдааааа

# 181
  • София
Много странни (или не съвсем) финални резултати за ИВ.
Генерално сезонът е на нивото на сезони 4 и 5, малко след тях, но и пред сезон 3, НО точно за финалната седмица имаме спад?! Логиката сочеше, че баш за финала ще мине рейтинг 17 или ще се запази на +16, вместо това пада до 15 (което пак си е много, но в случая е по-скоро разочароващо), като с най-висок рейтинг е епизода в понеделник, а не в петък, когато бяха полуфинала и финала накуп?!
Опитвам се да измисля някакво обяснение и единственото за което се сещам е, че хората масово са знаели за спойлера за Миро и не им се е гледало. Съдя и по темата. Много хора писаха, че няма да гледат финала и чак сега го превъртяли набързо или наистина не са гледали. Четяха и се информираха от темата и това беше.
Нямам друго реално обяснение. И ако това е причината, то това доказва една моя стара теза, че спойлерите убиват интригата и рейтинга.

При Ергенът имаме покачване с 4 пункта. Това беше и финалната седмица на шоуто, но без финалният епизод, който беше отложен за понеделник, т.е. ще видим резултатите другият понеделник.

Стани богат цял сезон беше много зле, но сега за финалната седмица приключват с добър рейтинг от 8.6 (като за шоуто).

Трейтърс приключи с финалния обзор Маските падат, но рейтинга е трагичен - 6.0

Клетката 2 е като Ергенът. Финална седмица, но без последният епизод. Като за толкова слаб сериал тези резултати не са лоши. Средно към слабо, но не е дъното.

# 182
  • Другата България
Изгледах епизодът на “Кой да знае“, провокирана от постовете тук.
Или в другата тема беше, вече не помня.
Много добре се представи Алекс, изобщо не беше “ням“, на фона на Милица стоеше добре, имало е далеч по-трагични представяния.

# 183
  • София
Именно.
И аз това писах. Не знам откъде и защо тръгна. И очаквах много повече от Миро.

# 184
  • София
Не беше зле Миро. Още някъде след 3-та питанка каза, че е правил подготовка и статистика. Обаче (ние у дома също често залагаме на нелогичните шантави отговори - и често те СА) отговорите този път бяха преобладаващо конвенционални и логични (без съспенс и лудост в тях, хаха). Не беше лош епизодът. А Сашето си беше съвсем намясто и доказа, че не е тиканото синче на тати. Има си своите достойнства и знания.

# 185
В централните новини на НОВА се поxвалиxa:

На 28:14 мин.

# 186
  • Разпиляна във въображението
Пресечна точка върху турски сериал ли е?

# 187
Да, макар, че в програмата пише "Еритрея", xaxaxa
Скрит текст:
Да кажа, че епизодите от "Кажи честно" в момента не ги повтарят, а ги потретват.. от 22 ч.
Една колежка участваше миналата есен в предаването и после случайно улучиx през пролетта повторението на същия епизод. Преди няколко дни даваxa същия епизод, казаx й ... тя вика "те за трети път ги въртят тези епизоди".
Е това нормално ли е? Толкова ли няма какво да пуснат от 22 ч.? Това е гледано време. Имат куп филми и сериали, които не се излъчват по основния канал, а на Войо или по тематичните канали (Комеди, Стори, Синема...).

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 22:37 от diziler

# 188
Да, макар, че в програмата пише "Еритрея", xaxaxa
Скрит текст:
Да кажа, че епизодите от "Кажи честно" в момента не ги повтарят, а ги потретват.. от 22 ч.
Една колежка участваше миналата есен в предаването и после случайно улучиx през пролетта повторението на същия епизод. Преди няколко дни даваxa същия епизод, казаx й ... тя вика "те за трети път ги въртят тези епизоди".
Е това нормално ли е? Толкова ли няма какво да пуснат от 22 ч.? Това е гледано време. Имат куп филми и сериали, които не се излъчват по основния канал, а на Войо или по тематичните канали (Комеди, Стори, Синема...).

Нищо не е това, на Кошмари в Кухнята някои епизоди вече сигурно за 10-ти път ги повтарят Laughing  А рейтинга си е все един и същ, все едно е нова продукция. Това предаване има чудодейна способност все едно и също да гледаш и пак да ти е интересно. Laughing И аз дето безброй пъти съм ги гледал се усетих как тази седмица докато чаткам какво да пусна пак се застоявам на Кошмарите, само и само пак да видя шеф Манчев как осмива ресторантите.

# 189
На Нова година:
Геро и Гала по НОВА с гости от ИВ,  чалга по БТВ!
ОМГ...

Последна редакция: чт, 18 дек 2025, 22:15 от diziler

# 190
  • София
Пуснал съм новата анкета! 😊
Обзор на есенно-зимния сезон и още нещица.

Моят обзор накратко:
Знаете гледах само три предавания и само тях ще класирам.

1. Игри на волята, сезон 7.
Категорично!
Много силен сезон, прекрасен каст. Лоша продукция... Но нямаха и късмет с някои неща (но от друга страна те сами с действията си причиниха голяма част от неразбориите).
Феномените - най-любимото ми племе в историята.
Ръждавичка - новият ми най-любим риалити персонаж.
-
8 от 10

2. Трейтърс: Игра на предатели
Започна силно, пикът беше някъде по средата и след това от епизод на епизод ставаше все по-тъпо, като финалът беше безумен. Доволен съм от края само по един показател, че познах какво ще се случи и нищо повече.
Прекалено много популисти. Прекрасен водещ и декори! Много кинаджийски изглеждаше всичко.
Глория ми беше най-любимия герой.
-
6 от 10

3. Ергенът: Любов в рая
Генерално сбъркана концепция. Много лош подбор на това кой кога ще влиза. Пропуснаха много удобни възможности или за нови двойки или за триъгълници. Много слаб женски каст. Прекалено много скандали, това беше водещото през целия сезон. Тежки скандали и обиди, много малко романтика. Само два триъгълника имаше и двата много лошо изиграни. Много фалшиви участници.
Твърде много баластра и спам с 5 епизода седмично.
Сякаш от всички мъже и жени с най-добър имидж и плюсове ще излезе Петър. Евала за което.
Любимец нямах. Но от мъжете имах няколко симпатични образи. Петър, Лъчо, Орлин, Стоян Ву, Д-р Пенко, Радо и Близнаците. От жените само Габриела и малко след нея Галена.
-
4 от 10

Стани богат също гледах:
Най-слабия сезон за мен.

Клетката, сезон 2 не ми хареса. Много слаб във всяко едно отношение.

# 191
БТВ не могат да се похвалят с рейтинг затова се хвалят с резултати от социалните мрежи. Лично аз смятам, че е доста иновативно и умно имайки предвид, че все повече и повече хора гледат на запис предаванията или някъде онлайн. Тези, които гледат в реално време намаляват от година на година.

И сега ще извадите статистики на ИВ, на ББ и всичките продукции на Нова, които аз не отричам в никакъв случай. Вече съм казвал, че съм фен на БТВ, но мога да бъда обективен и на черното бяло не мога да кажа. Факт е, че Нова е по-гледаната телевизия, (защо и как лично аз не мога да разбера, но както казваше един образ от Комиците "това са си лично мои извращения" хаха) но също така е факт, че рейтингите вече не са всичко и тези статистики от социални мрежи (последователи, лайкове, гледания, импресии и т.н.) стават все по-важни.

И Трейтърс и Ергенът: ЛВР са нови предавния с нови страници в соцаилните мрежи. В рамките на един телевизионен сезон и двете предавания натрупаха много последователи в страниците си, което е похвално.

И ако има едно нещо, в което БТВ бие Нова, то това е Тредс и никой и нищо не може да ме убеди в противното. До пролетния сезон тази година единственото, което се коментираше там беше Ергенът. От тази есен в Тредс се коментират две реалитита и двете на БТВ. Това са Ергенът: ЛВР и Трейтърс. Тук там се прокрадваше някой пост за Биг Брадър, но за Игри на волята нищо не съм видял. Така че в тази социална мрежа БТВ са доминиращите.

Колкото до анкетата. Посочих моите отговори.

Това което съм гледал е Ергенът: ЛВР и Трейтърс.

От Трейтърс съм много впечатлен макар, да ме беше страх да не го побългарят прекалено много, но браво на лицензоиздателите, че строго си следват библията и не позвляват кръшкания. И все пак има какво да се желае особено от към каст. Лично аз се надявам на смесен сезон с известни и обикновени хора.

Ергенът: ЛВР за мен беше добре. Аз бях там за сеира и скандалите (sorry not sorry, guilty pleasure) и получих това, което исках хаха. Има какво да се желае и то бая, но като най-голяма грешка считам факта, че трябваше да разтегнат предаването в 5 епизода седмично, което понякога го правеше мудно и трудно за следене, но за това продукцията вина няма, а програмният директор на БТВ.

Очаквам пролетния сезон с нетърпение, а сега е време за Сам вкъщи и Hallmark коледни филми хаха.

Весели празници на всички! Christmas Tree

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 13:28 от Teletubby31

# 192
Благодаря за анкетата, Дяволче!

Този сезон гледах само Игри на волята и Пееш или лъжеш. И двете предавания ми харесаха.

Кастът в Игрите наистина беше много сполучлив. Само двама-трима не ми допаднаха. Любимец нямам. За да имаш любимец, трябва да влагаш (силни) емоции, каквито Игрите не могат да предизвикат в мене... вече. Тъпо според мене беше, че отново съсипаха най-силното племе на блатото, ама... и с това свикнах. 🤪

Пееш или лъжеш направи чудесен сезон според мене. Щом и ММ се закотви пред телевизора, което не се е случвало преди. Някои епизоди даже си ги пусках отново, което пък аз не съм правила преди.

За избора на телевизия съм писала много пъти - вкъщи не гледаме (отдавна) bTV. Дори не знам как се случи това, но е факт.

Оу, забравих, Къде е златото много ми харесва. Зона Х – по-малко. За Бърлогата се колебая.

# 193
Благодаря за анкетата.
Този сезон гледаx EЛР, ИВ, ББ и Трейтърс (както и 90 дни по ТЛС)
Не гледах Стани богат, Пееш или лъжеш, България търси талант, Семейни войни, Колко ми даваш и т.н.
Частично гледаx Кой да знае (няколко епизода)

Xаресаxа ми всички предавания, които отбелязаx като гледани и не мога да определя победител сред тяx.

От онлайн предаванията гледах Къщата на инфлуенсърите, Зона X и Къде е златото, като последното ми хареса най-много.

Не отговориx на двата въпроса:

3. На коя телевизия бяхте в реално време през по-голямата част?
4.Коя програма ви допадаше повече

Отново ще кажа, че няма значение телевизията, има значение предаването. Изобщо не ми е и хрумвало да деля нещата на телевизии. Важно е съдържанитето. От едната телевизия гледам едни предавания, от друга други, нямам любима телевизия, и двете излъчват и глупости, и готини неща.

По БТВ гледах ЕЛР и Трейтърс, по Нова: ББ и ИВ.  Не гледам нещо защото е по дадена телевизия. По който и канал да пуснат Трейтърс, пак е го гледам.  По който и канал да пуснат България търси талант или простотиите с Рачков... няма да ги гледам.

# 194
  • София
Много добър финален рейтинг за Ергенът: Любов в рая, което можеше да се очаква.
Близо 10 рейтинг - това е максимумът на сезона. Добър старт и добър финал като рейтинг.
Като прибавим рийловете (които се гледат масово и основно) и големия брой коментари и импресии можем да го пишем успешен, но чисто като реализация и качество за мен е провал. И искрено се надявам за сезон 2, Тушев да преосмисли доста неща...

Резилът на Кобрата изненадващо за мен попада в топ 25 и то с много добър рейтинг.
Ти да видиш. Рейтингът е по-добър от доста от мачовете на националните ни по футбол...

И закъде без Умирай трудно...

Общи условия

Активация на акаунт