Какво ще купя отново - 12

• 38 734
  • 316
  •   2
Отговори
# 300
И аз ще потърся от ДМ балсама с Невен. Иначе и аз трудно си харесвам и намирам хубави.
Много хвалят на Нивеа но са скъпички и не съм ги пробвала.

Иначе в момента съм на тези балсамчета и не са лоши никак и омекотяват и ухаят приятно.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 13:17 от femmi2

# 301
Аз съм доволна от Леокрема с арган. Имах малко запаси и добре че. В студа устните ми са подути, твърди и само това ме спасява.
+1 Замених го с класически /син/ и съм много доволна от избора.

# 302
И аз съм най-доволна от класическия син на Нивеа, сменяла съм доста, но не съм била доволна. Ако имам път около някакъв ДМ ще пробвам и този с невен, звучи добре по препоръките тук.

# 303
Докато сме на тема балсами за устни, да споделя и аз от кои съм доволна през последната година и са на много разумна цена.
• alverde
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-balsam-za- … 066447501094.html

• Sierra Bees - купувам от iHerb и доста често ги пускат на промоция в комплект от 4. Има най-различни видове, за почитателите на аромати.
https://bg.iherb.com/pr/mild-by-nature-sierra-bees-organic-lip-b … -25-g-each/148314

# 304
Аз зимата не пия много вода, като в последните месеци почти не съм пила и веднага се отрази на устните. Станаха сухи, напукаха се, на няколко места се и цепнаха и и при чоплене прокървяваха даже. Случайно си намерих една опаковка на балсама от миналата година, която беше за хвърляне. Изтъргах малкото останало и се намазах 2 пъти в деня и веднага ми се загладиха.
Онзи ден си купих нов да си имам, видях, че има и други, но не съм ги пробвала и реших да взема сигурното.
Чудя се дали да не взема и от тях, но ползвам балсами само като ми се напукат устните зимата и ако взема всички видове така ще си стоят, защото няма да мога да ги използвам.
Този с невен някой ми го препоръча в козметичните теми, да е жив и здрав, много е добър за мен.

# 305
  • София
Похвалвам този чай:

От квартално магазинче, но се оказа много приятен.

# 306
Аз също имам такива проблеми с устните щото не пия редовно вода и затова използвам и балсам и понякога вазелин от аптеката или от козметичните магазини.

# 307
Този балсам за устни не го сменям за никой друг.

Аз също, чудесен е и сигурно над 10 - 15 години само него си ползвам!

# 308
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ето от този шоколад оранжевия (бих опитала и другите цветове). За първи път от много години истински да ми хареса вкусът и плътността. Подарък беше, но гледам, че има опция да се поръча онлайн.

# 309
Купувала съм от Лидл преди Нова година. На мен в синя опаковка май ми хареса най-много

# 310
Подсетих се покрай това, че го споменах в другата тема. Няколко модела хавлиени кърпи. В другата тема ги споменах покрай разговор за памука. Подозрителна съм към всеки сайт обявяващ, че нещо е 100% памук.

Кърпите са хубави на вид. Но не вярвах, че са памучни наистина. Докато не ги пуснах в пералнята на висок градус и те взеха, че се събраха. Което май не е характерно за тези с много изкуствен примес във влакното. Направо значително се събраха.

За разлика от бежовите тези не ги пусках на висок градус и си останаха същите. Към тях пък имах подозрения, че няма да попиват добре заради тази вафлена структура. И тук се оказа, че греша.

Чудесен текстил. С интересна структура, добре попиващи. Zara home.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 22:10 от Защо ме търсиш?

# 311
Дали попиват или не хавлиите, най-вече зависи от обработката на памука, когато са памук, разбира се.

# 312
И за свиването е същото - пак зависи от обработката, т.е. не е точен критерий. Аз имам едни мрежести завеси в селската къща от чист полиестер - е, свиха се с поне 7-8 см на дължина (естествено, не съм ги прала на висока температура). Не е за вярване, ама е факт и останах потресена. Дори и с гладене не си възвърнаха предишната дължина.
Защо, кърпите много ми харесаха, със здраве да ги ползваш!

# 313
  • Mediterraneo
Имам вафлени кърпи от бабите си, перат се на 60 градуса, откакто са станали кърпи, нито са се свили, нито са се обезформили. Памучни, та дрънкат. Зависи от качеството на памука.

# 314
Не мога да кажа за вафлените аз. Тях на висок градус не съм ги пускала. Само светлите. Ама предполагам, че както всичко днешно памучно нямат качеството на бабините ти, Тарталета. Но то и аз имам всевъзможни уж памучни чаршафи, които не могат даже да доближат тези от мама, какво остава тези от баба ми.

Общи условия

Активация на акаунт