Какво ще купя отново - 12

• 42 883
  • 347
  •   1
Отговори
# 330
Фурми с кашу и шоколад като сърцевина
Линк

# 331
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ето тези трици за лице. Откакто ги ползвам лицето ми никога не е било толкова гладко. Дори скъпите маски и пилинги рядко ми дават такъв ефект.

# 332
С каква кожа сте? Преди години бях разочарована от тази марка продукти, но бих им дала втори шанс. Всъщност къде ги предлагат?

# 333
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
С нормална съм, виждала съм ги на доста места. Аз лично го купих от здравословен магазин.

# 334
Никога нищо не съм купувала на Христина, откакто преди години попаднах на техен шампоан с очевидно непълен състав на етикета. Лоша съставка мога да простя, премълчана - не.

# 335
  • оттам, откъдето започва България
Ето тези трици за лице. Откакто ги ползвам лицето ми никога не е било толкова гладко. Дори скъпите маски и пилинги рядко ми дават такъв ефект.

Благодаря ти за споделеното. Виждам, че тези трици са за мазна кожа, но поне намерих сайта и си избрах за моята кожа. Simple Smile    https://kozmetikahristina.com/collections/%D1%82%D0 … sp;    

Сега остава да ги намеря в някоя аптека.

# 336
Аз си ги избрах триците заради седефа, дори не съм прочела, че били за мазна кожа.
Пиша от какво аз съм доволна в темата, ако някой е недоволен има си тема и за това. Не разбирам защо на всеки втори пост в темата някой се чувства длъжен да напиша, че не е доволен. Ми защо не го напишете в другата тема и то преди от тук да ви дойде идеята за някакъв продукт?
Това не е към горния пост, а по принцип винаги ми е правило много грозно впечатление.
Като не сте доволни пишете в съответната тема, а не чакате да се похвали храна/продукт и веднага "ми аз не съм доволна". Ми добре защо досега не отиде и не го написа.

# 337
  • 🌊
Подписвам се за триците като хубави. Ползвам ги още откакто бяха един продукт, после от компанията направиха вариации, някои са по-нежни и мазни като консистенция, други по-сухи, но нежни в ексфолирането.
Тъпо е това с липсващите съставки, дано да си взели поука. Честно казано не ми пука дали ще са био, еко и подобни, нека да честни, защото наистина е най-добрия пилинг, който съм ползвала.

# 338
  • София
Приятно изненадана съм от това барче:

Много е вкусно! И не е малко. Ще потърся и други вкусове следващия път.

# 339
Да, много ги харесвам и аз, само дето цената в БГ е доста солена. От Англия си ги вземам по 0,36 пенса.

# 340

Купих ги от Здравница- 4.60 евро

# 341
  • София
На тази марка ("Христина"), преди доста години, съм ползвала Антицелулитен крем с канела - беше голям хит Simple Smile
Даваше много добри резултати.
Виждам, че все още го предлагат. Това е продуктът, от който бях наистина доволна, а съм ползвала какво ли не.
Споменът ми е, че доста загряваше, кожата се зачервяваше, гореше, пареше...

# 342
  • Лондон
Да, много ги харесвам и аз, само дето цената в БГ е доста солена. От Англия си ги вземам по 0,36 пенса.
От кой магазин в UK ,моля.

# 343

Има различни видове.

# 344
  • Русе
В онлайн магазина на ttmarket, триците на Христина са на 8,00лв

Общи условия

Активация на акаунт