Какво ще купя отново - 12

• 92 003
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Нали писах за едни питки Базлама, че смятам да ги пълня като хачапури.
Скрит текст:
Супер стана, малко леко мина покрай хачапури😀, не го докарах течно.
Лошото е, че вече във втори ФФ не ги виждам и ми остана само едно квартално магазинче, където ги продаваха с лев отгоре. Сега с еврото може и да е повече.
Скрит текст:

# 616
В Кауфланд също ги има.

# 617
# 618
Може ли повече подробности за този продукт? Как се нанася и кога по-точно?
Бг-леля, на Divella ли са или на Favorelli (така ли се казваше другата марка)?

# 619
dolce miele, ето тези двете марки.

# 620
  • Пловдив
dolce miele, лично аз за матиране съм ползвала почти на всяка марка продукти, толкова сполучлив продукт не съм срещала. Издържа, без да ми лъсне лицето.
Нанасям с нормална четка като последна стъпка. Изчаквам само продукта под него да попие в кожата.

# 621
  • Свети Влас
На Лакалут съм вземала паста за зъби за избелване с вода за уста, страхотни са ( комплект са )А последно взехме комплект с балсамче за устни.

# 622
В Англия боба на Хейнц го ядат върху тост или с т .нар.jacket potato.

# 623
  • Sofia
Ох, зелевите сърмички ми бяха любими преди да ги затрият !

Точно! Simple Smile Не вярвах, че друг, освен мен, ги знае и помни. Любими ми бяха тези с червен пипер.

Много вкусен ми беше и този боб, но май и той изчезна от пазара доста отдавна.

# 624
Сармичките и аз ги купувах, спасяваха ме, ако не ми се готви. Малко груби им бяха листата, но не бяха лоши. Мисля, че скоро ги гледах във Фантастико, но не съм 100% сигурна

# 625
  • Варна
Боб с доматен сос консерва си взимаме за гарнитура  с кИфтета понякога. Или си правим английска закуска, брънч  в неделя. Баш този боб, яйцa на очи, наденичка и беконче  , домат на грил тиган и препечена филийка с  масло , ама ние обичаме english breakfast Simple Smile Не редовно, но не винаги ми се прави баница или палачинки в неделя, за разнообразие.Готино е. Simple Smile Направо като закуска и обяд.

# 626
  • Свети Влас
Скоро бяхме в Гърция и там ги няма зелевите сармички, но имаше боба. Лозовите сърмички също са вкусни.

# 627
Лозовите сармички с нар от гръцката седмица в Лидл са много вкусни, винаги купувам да имам резерви до следващата седмица.

# 628
Тези с нара не съм ги яла, че не съм сигурна дали ще ми допадне сладникавия вкус, но тези са ми топ:
Скрит текст:
Знам, че са безумно боклучави, но изключително много ми харесват, а съм опитвала доста на пазара. Особено сега, когато съм бременна и нямам време и сили да правя пипкави неща, а са ми се дояли, са идеални.

# 629
  • София
Тези капсули много ми допаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт