Интересни имена за момиче

• 1 221
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
От друга страна, ако реши след години смяна на пола, няма да се наложи да сменя името. Simple Smile

# 16
Къде е в България ударението на това име? На О или Е?

# 17
Името Лорен не ми харесва, но Лорена звучи по-добре в България.

Бих предложила и Лорета. Срещала съм го сред българките.

Успех!

# 18
Лорен - не, Лорена - да

# 19
  • София
Обожавам името Лора и всякаквите му производни (Лорена, Лорина, Лаура, Лорета, Лорейн, Лорийн и т.н.).
Лорен обаче ми звучи незавършено, твърде полово неутрално (не съм сигурна дали е разновидност на Лоренцо, или на Лора/Лорена), по-скоро фамилно, отколкото лично име. Със стандартните български фамилии не мисля, че би стояло добре.

# 20
  • Sofia
Малката ми дъщеря се казва Лора. Обмисляхме и Луиза. Но от Лорен направо ме побиват тръпки, изобщо не го възприемам в българска обстановка.

# 21
  • Down south
Lauren или Loren.
Има разлика.

# 22
Не ми харесва… а и предполагам, че ще в комбинация с българска фамилия.

# 23
На мен ми харесва, само не разбрах на български ли ще се изписва или на латиница.

# 24
  • Банско
Лорена става ама Лорен е някак мъжко ама пък ако е някой мъж се казва така, ще помисля, че е много женско. Вие сте си го решили, но за България ще има много подигравки с това име според мен.

# 25
Интересно е, да. ЛорЕн ми идва на мен ударението, не знам вие как то мислите, но както са написали ЛорЕн Иванова, Каратанчева не звучи добре. ЛОрен пък изобщо не ми харесва, звучи ми повече мъжко.
Като цяло ще накарате във филм детето. Изберете нормално име. Може да не е често срещано, но да не е изчанчено или префърцунено.
Лора, Луиза, Лидия
Ако държите на Лорен, по-добре да е Лорена.

# 26
Лорена или Лорета харесвам, Лорен не.
Падам си много по чуждите и по-различно имена,но съвсем измислените.
Но това специално изобщо не ми харесва.
Бих предложила Лусиана или Луиза.

# 27
Не ми допада, все едно да кръстиш момчето си Ерик.
На колежка внучето се казва така. Не беше във възторг от името, макар че е с нейната буква. Направо си каза жената "Ери ли ще му казваме галено?". Предпочиташе Емилиян.

По темата - Лорета и Лорина ми звучат по-добре.

# 28
аз не бих го ползвала. въпрос към авторката - защо Лорен? все трябва да има логика зад такова важно решение. Аз съм фенка на Ralph Lauren, но не бих му ползвала фамилията за име на дете. Лоредана/Лорета - ако държите да изпъкнете с ориджиналити. Лора е класика - изтънчено и според мен пасва на бг фамилия.

# 29
Авторката не е лошо да се включи, за да каже детето с бг фамилия ли ще бъде или не. Виждам че от пускането на темата, до сега, е била няколко пъти онлайн, но не казва нищо.

Общи условия

Активация на акаунт