Раждане в МБАЛ Вита, гр. София - тема 12А

• 17 405
  • 389
  •   3
Отговори
# 375
Тя е, да 😅
Преди години имаше скандален случай с Нина Байчева.
За същата лекарка ли става.въпрос: https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12768989

Ако е тя, явно много е паднало нивото във.Вита.

# 376
Мале, ужас! Този случай и аз ясно си го спомням! Доплака ми се като се сетих, ужасен случай, а докторката не мога да повярвам, че са я оправдали, а затова, че са я взели във Вита… даже думи нямам!

Тя е, да 😅
За същата лекарка ли става.въпрос: https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12768989

# 377
  • Sofia
Аз защо изобщо не я виждам в екипа на Вита?

# 378
В сайта им я няма, но през Супердок човек може за си запази час за нея във Вита. Може би покрива само съботните дежурства, защото само в съботните дни има часовв там.

Аз защо изобщо не я виждам в екипа на Вита?

# 379
  • Sofia
Странно.
Аз си мислех, че сигурно работи като външен консултант, но дори и тогава пак се виждат в екипа.

# 380
Миналия ден докато бях на тонове, д-р Дойчиновски и една друга АГ, която не я познавах, но явно напускаше, си говориха, че много зле е станало положението във Вита и много АГ лекари напускали. Питаха го и него, но той каза, че има много родилки и за сега не може да си го позволи. Та явно нещо условията не са им добри и взимат който им падне.

# 381
Тя е, да 😅

Боже ужас, тази работи и в МЦ в близост до мен.. добре че имам страх от жени АГ. Не знам какво се е случило, че да вземат такива кадри. Иначе за мен като външно лице, което не е част от екипа на болницата ми изглеждаше, че нещата са по-добре. Особено след нововъведението таткото да може да влиза в стаята, д-р Жени Панайотова, която е добър специалист, завръщането на д-р Дойчиновски.

# 382
Аз чух, че махат д-р Трифонова (а не че напуска по собствено желание) и отделно идвал д-р Данаил Илиев от Надежда. А всички ние, които сме чели по форуми и сме следили добрите гинеколози, знаем, че той е доста добър специалист и факта, че Вита го привлича, говори повече за условията, отколкото че махат Трифонова. Доколкото си спомням, за д-р Трифонова хубави коментари тук не съм чела, та явно някой от екипа все пак понаглежда какво пишем тук, което си е хубаво.

# 383
  • Замък сред облаците
Трудовото право у нас не е устроено така, че да ги махат както им скимне на база на 5 негативни мнения във форума. Имат договор със срок, имат предоговаряне на условията. Ако не им харесват (двустранно) уговорките, обикновено се мести специалистът.

# 384
Това е така, но има и извиване на ръце и притискане за други начини за прекратяване. Те си знаят как ще го оформят и това може да няма нищо общо с факта, че е махната.

# 385
Не съм сигурна, че четат форума. Може някоя акушерка да поглежда, но специално от управата не. Според мен не е вършила задоволителна работа, може би и малък наплив на пациенти и са преценили, че нямат нужда от нея.
А за д-р Илиев не знам дали е израждащ или прави само интервенции, но знам че екипа във Вита, който се занимава само с интервенции е голяма сила с много добри специалисти и най-вероятно това го привлича, не толкова условията.

# 386
Дами, днес д-р Дойчиновски ме изненада, че след 25 ноември (тогава е терминът ми) пак ще е на обучение извън страната, този път в Китай. Имайте го предвид, като избирате проследяващ лекар Simple Smile

Та оказва се, че моят мъник има срок за евакуация Joy Първите двама се родиха  38-39 г.с., дано да имам късмет и този път.

# 387
При мен днес се потвърди, че заради повече води и голяма главичка на бебето ще правим секцио, нямало шанс за индукция Cry
По този повод исках да попитам мамите минали през секцио, колко нощувки е престоя ако всичко е наред след операцията и изписват ли в събота и в неделя?

# 388
Дами, днес д-р Дойчиновски ме изненада, че след 25 ноември (тогава е терминът ми) пак ще е на обучение извън страната, този път в Китай. Имайте го предвид, като избирате проследяващ лекар Simple Smile

Та оказва се, че моят мъник има срок за евакуация Joy Първите двама се родиха  38-39 г.с., дано да имам късмет и този път.

Знаете ли за колко време ще отсъства?

# 389
Не, така се шашнах, че забравих да го питам много неща.

Общи условия

Активация на акаунт