Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 23 459
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Айде Метин каза финито на Мерийемица.

# 151
Скачащият от терасите Арас

# 152
Скачащият от терасите Арас

Ромеооо ах Ромеоо Heart

Рейханица отиде да каже на Фиген да се опита да държи далеч Арас от Аслъ.
Каза и ,че е видяла Арас и Мелике заедно той е огорчил дъщеря и сега няма да позволи да направи същото и с Аслъ.

# 153
Вече съм сигурна че тая лудата е способна и да нарани Арас.Пълна психо.Тръпки ме побиват...

# 154
Хюлия е моя идол!

# 155
Аслъ затри сериала

# 156
Хюлия президент😁А Рейхан и Аслъ към психото моля 😂

# 157
Айде ще го женят за Дерия за да изтрият "позора им" с Мелике.

# 158
Той па понеже ще се съгласи 😂Тая баба му тоест майка му и лудата Рейхан не знаят на кой свят се намират.

# 159

Ъхъ 🙄 това ли му каза мама?

# 160
Х:Не се страхувай за мен красивият ми син но можеш да се тревожиш за г-жа Рейхан.

# 161
От един час се питам дали ще имаме 9. серия. А тази серия отново ще я изнесе Дениз Чакър. Великолепна!
От всичките персонаже най-адекватен е Арас.
Тя дето Рейхан е шантава до мозъка на костите, ама Аслъто и то много бързо прихвана. Сезин е готино дете, обаче този Мурат е все у гъбите...
Метин е черен образ - жесток, безсърдечен. Не мисля и че обича Рейхан, просто е фиксиран в нея като в нещо, което богатото синче не е могло да получи.
Жалко, жалко, жалко.... Съсипаха сериал, който имаше повече от добър потенциал... във време, когато да се говори за донорствотот е повече от необходимо.
Колкото до Арас и Мелике - не мисля, че нещо по-сериозно се е случило. Дори си мисля, че в онзи момент Арас е бил подпит, Мелике му е налетяла, той я е отблъснал.... да видим.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:44 от kyty

# 162
Айде видя парите тази и изпя какво мисли да прави Сезин

# 163
Айде вече да финализират сериала, преди да са убедили народонаселението, че всички човеци са гадини

# 164
Шофьора на Рейхан се казваше Фатих ах ах доплака ми се направо

И любовта на Арас:

"Мислиш ли, че е трудно да те обичат... толкова е лесно... начинът, по който изглеждаш, начинът, по който се усмихваш, начинът, по който отвръщаш очи, когато си срамежлива, начинът, по който гледаш надолу и се усмихваш, когато нещо ти хареса... Мога да изброя стотици неща за теб; Никой, който те познава дори малко, не може да не те обича.

Общи условия

Активация на акаунт