Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 23 465
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Арас и той играе някаква игра.Знае много повече от колкото казва Според мен е в час с плана Мелике,и все повече си мисля е може да е жива и това да е план между нея и Арас.Само дето Арас хлътна по сестра и.Това не е било в плана😁

# 166
Хахах не

# 167
За какво говореха Емел и Мелике?

# 168
Мелике и е споделила всичко и даже е мислила ,че намерила истинското си семейство което е така всъщност де...

# 169
Айде дано Метин се влюби в Хюля и забрави откачалката, а Мурат и Бириджик ще станат брат и сестра 😁
Обаче от мръсотията, която е направил как ще се изчисти не знам...

# 170
Ба най-много да накиснат лещата.
Страхотен глас има Дениз Чакър не я чувам за първи път как пее. Heart

# 171
В този епизод единственото хубаво и интересно нещо  са Мелике,Хюлия и Арас .Всичко останало в кофата за боклук.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 22:47 от *Ани*

# 172
СУПЕР!!!  Бандитската история накрая ме изкефи! Рейхан май вече ще заеква Grin. Че като че ли и на Аслъ и се дръпна нагоре .......о

И още нещо да кажа. Всички се нахвърлиха на Хюлия, че е продала дъщеря си. А някак удобно се пропуска факта, че всичко го започна Рейхан. Според мен въпреки условието на Рейхан, Хюлия този път искаше да обсъди това с Аслъ и щеше да се съгласи с нейното мнение. А какво направи Аслъ... отново се нахвърли с крясъци и обвинения. И Хюлия този път прие парите като възможност да осигури по-добър живот и образование и на тримата.

Обаче мафиозо в края на серията ме изкефи максимално Yum

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 22:54 от kyty

# 173
Аз не разбрах бащата на  близнаците какво и каза.Дано най накрая я разкрият каква откачалка е и Аслъ да си отвори очите.

# 174
Какво й каза мафиото?

Свърши ли. Както си й знаех любимата ми сцена е накрая 😀 Добре, че утре не съм на работа.

# 175
Aх Арас направо ме уби призна си всичко опълчи се на всички и какво Аслъ му вика отивай се жени
Простакесаааа!
И само на Рейханица ще вярвала и нея ще обичала ами вземете се двете откачалки
Подала жалба срещу дъщеря му ...Сметка дири!

# 176
Рейхан е подала жалба срещу Сезин.
Сега ще й се стъжни 😙

# 177
Не знам защо продължавам да го гледам.Лудата Рейхан е злодейката в този сериал.Аслъ е най противна лигла която съм гледала от доста време.Чудя се сега като разбере че любимката и е подала жалба срещу сестра и пак ли ще я извини мърлата.Горкия Арас.

# 178
Не знам защо продължавам да го гледам.Лудата Рейхан е злодейката в този сериал.Аслъ е най противна лигла която съм гледала от доста време.Чудя се сега като разбере че любимката и е подала жалба срещу сестра и пак ли ще я извини мърлата.Горкия Арас.
Куче си на Керем Бюрсин затова аз съм тъй само Вратата не можа ме накара да изгледам до краят и

# 179
Гледам защото харесвам подобни истории. Докато има ще гледам защо не. 😉

Общи условия

Активация на акаунт