Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 23 471
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Не знам защо продължавам да го гледам.Лудата Рейхан е злодейката в този сериал.Аслъ е най противна лигла която съм гледала от доста време.Чудя се сега като разбере че любимката и е подала жалба срещу сестра и пак ли ще я извини мърлата.Горкия Арас.
Куче си на Керем Бюрсин затова аз съм тъй само Вратата не можа ме накара да изгледам до краят и
Честно знам че е сериал ,ама тия двете простакеси ми качиха кръвното 😂Едната тъпа ,другата луда за връзване.

# 181
Имаше ли фраг за следващата серия. Аз гледам с руска озвучка и май върви малко назад, та затова питам.

Забравих да отбележа, че Дениз пее страхотно.... и пие YumSmiley

# 182
Не видях за фрагман

Искам повече с мафиота следващият път.
Лека засега.

# 183
Айде пак реклами! За сега няма просветица за фрагман чакаме ;д

# 184
Лошото е, че другата неделя няма да мога да гледам серията - ще съм малко надалеч. Но пък като се завърна ще гледам две наведнъж Yum

# 185
Арас:
"Права си, лельо, какво бих могъл да знам аз, нали? Не мога да разбера любовта или романтиката, не мога да ги познавам, защото не съм израснал в любящо семейство. Не съм израснал в дом с любов. Затова си права, за мен е невъзможно да го разбера. Не познавах любовта или романтиката до днес.
Един ден то се появи пред мен и аз бях зашеметен. Не знаех какво да правя! Унищожих го, счупих го, разпръснах го, някак си не можех да го поправя. Не можех да го удържа, просто не можех да удържа това сърце. Но поне, поне знам какво да не правя. Знам на какво да кажа „не“.

# 186
Страхотен епизод - изклюючително добре балансиран, последователна игра на всички глаавни образи,
неоччаквано развитие на действието на моменти, но във всеки случай недалеч от очакваното.
Керем като Арас беше неповторим!!! ❤️❤️❤️
Красив и някак успокоен...

Колкото да опитва да сдържа симпатите си към Аслъ, не може да устои да не й покаже
приятелска помощ и емпатия към разнопосочните й чувства - към мойка си,
към брат си и сестра си, и вече някак по-малко към Рейхан...
Една от най-приятните сцевви с Алас и Аслъ на терасата.

https://www.instagram.com/p/DQkVcLJEZQS/?hl=bg

Зад кадър до басейна.

Линията Хюлия-Меетин беше малко изненадвваща (Метин през цялото време
е затворен заради скритата си вина), но с тази своя жена няма как да не избие
към най-неочакваното място. А Хюлия чака точно такъв момент -
просто й падна от небето! Но го  изигра блестящо! А песента й беше
черешката на тортата! Hands Clap

Сцената с Бириджек и Мурат беше малко неестествена, но като пълнеж не беше лоша.
Сцените със Сезин също бяха малко изсмукани от пръстите, но върхът
на нейното участие беше, когато отиде в бърлогата на бандитите да търси... "Халит, баща ми!"
Това вечее беше съвсем неочаквано - очевиддно е решено от СЦ
в последния момент!
Имам усещането, че тъй като имат много заснет материал, гледат да го покажат
почти наведнъж, за да не занулят сериала.

Но както сподели руската преводачка, наскор не е излизала подобна новина! Hands V
Така както гледам обаче, има още доста тайни, които да бъдат разкрити...

Аз лично с удоволствие ще изгледам сериала до края! Hands Ok Hand

СЛАДКИ СЪНИЩА!

💖💖💖💖💖💖

# 187
Искам да кажа ,че докато Арас се мъчеше да си съблече якето пиян беше топ. Така се хилих ,че не е истина.
Оставям ви момичета. Heart

# 188
Привет!
Минавам да ви кажа Добро утро! и да ви пожелая спорна и по-спокойна седмица! Flowers Four Leaf Clover
Нямам търпение и съм любопитна какъв ли ще е рейтингът. Липсата на фраг снощи нещо ме притеснява... дали пък гурутата на сериали не са в изчаквателна позиция - "има рейт-има серия"... Надявам се да не е толкова елементарно мисленето на собственици и продуценти (след като със собствените си ръце опропастиха нещо, което освен всичко друго можеше да им напълни джобчетата...).
Хайде със здраве и да мислим + YumSimple SmileFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

ПП
Пияният Арас е сладур! Smiley и
Скрит текст:
май не дели много от Керем.... само дето той в обратен ред сваля "кофража"GrinGrin

# 189
Добро утро момичета .
Рейтинга от вчера. Само  ние имаме увеличение да не повярваш😂Разбира се не достатъчно ,но все пак.Мача тотално уби рейтинга на всички сериали.И особено този на Енгин.Много слаб рейтинг ,но те си допуснаха и грешка.

# 190
Добро утро момичета .
Рейтинга от вчера. Само  ние имаме увеличение да не повярваш😂Разбира се не достатъчно ,но все пак.Мача тотално уби рейтинга на всички сериали.И особено този на Енгин.Много слаб рейтинг ,но те си допуснаха и грешка.

Не знам това добре ли е, зле ли е, но си признавам, че имах по-лоши очаквания Hands V. Може би ако Аслъ по-малко кръщеше, ако заедно с Рейхан заемаха по-малко сериално време... ако Арас се появяваше по-често и не го правеха само страничен наблюдател, нещата щяха да са малко по-други. Но... каквото - такова. Да видим сега ще имаме ли фраг.
Ани, би ли споделила рейтинга на новата конкуренция Hands PrayHands V

# 191
Добро утро момичета .

Не знам това добре ли е, зле ли е, но си признавам, че имах по-лоши очаквания Hands V. Може би ако Аслъ по-малко кръщене, ако заедно с Рейхан заемаха по-малко сериално време... ако Арас се появяване по-често и не го правеха само страничен наблюдател, нещата щяха да са малко по-други. Но... каквото - такова. Да видим сега ще имаме ли фраг.
Ани, би ли споделила рейтинга на новата конкуренция Hands PrayHands V
Дам ❤️

Повторението на сериала на Мурат е с по-висок рейтинг даже. Хич не е добре.
Истината е че от нашия сериал  най - малко е взет рейтинг,но пак сме си на трето място за съжаление.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 09:28 от *Ани*

# 192
Спорен понеделник и успешна нова седмица и пак с Керем! Flowers Four Leaf Clover

Епизод 8 много ми хареса и очаквам с нетърпение епизод 9!
Но рейтингът никак не ми допадна... Хич не се успокоявам, че и други сериали са с нисък рейтинг...
Но след като и в нашата тема има толкова много критика, каквоо остава за турската публика...
Да не забравяме все пак, че темата ни е за Керем, а не за Лизге, нито за Сибел.
Не е лошо да се обръща повече внимание и на положителните страни
на сериала. особено по отношение на качествената игра на голяма част от актьорите,
на работата на творческия екип (на някаи от СЦ), на операторите, на муз.редактор и т.н.
Не би трябвало да се отрича всичко накуп. Така си мисля.

https://www.instagram.com/p/DQlsrEBDc8k/?hl=bg

Спорната цеелувка на  Мелике и пияния Арас.

Надписът гласи "непридружените", каквото и да означава това.(?)

Разкошен детайл - КеремАрас току що е скочил от терасата...
Находчиво намигване към Шекспир и Ромео и Жулиета...Simple Smile

Тази сцена беше . Огромна, тъжна и с много красива декларация за любов..
Аййй Арас: Не разбирам любовта.. защо не израснах в любящо семейство..
невъзможно е да го разбереш.. Не познавах любовта до Днес❤️
Какво изпълнение 👏👏@thebursin #Çarpıntı

И отново най-сполучливата снимка на Керем/Арас в кадър от еп.8.

💖💖💖💖💖💖

# 193
Не виждам какво толкова лошо сме казали особено за Керем .Даже напротив.Само той играе и актрисата която играе  Хюлия.Дай сега понеже ни е любимец да сипем  само позитиви при положение че сериала почва съвсем сериозно да не струва.Пък и всеки има право да изкаже мнение ,а от това което написа излиза че нямаме право само защото това е Керем и темата е за него.
Сериала за мен с чиста съвсет пропада и то сериозно.Гледам точно само заради Керем и ще продължа,но това не променя факта че стана манджа с грозде .И пак казвам това си е мое мнение и няма да го  променя по никакъв начин 🙂Ако случайно  настъпи промяна и почне  да ми допада повече разбира се ,че ще го споделя.Не съм от хората които казват на черното-бяло 😉
Лек ден !

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 15:48 от *Ани*

# 194
Всички гледаме сериала основно заради Керем, а най-вероятно всеки си има и друга своя причина. Поне аз гледам и заради участието на Керем, и заради заявената основна тема, от която съм изкушена и чисто професионално. Другото, което е също важно - в темата съм заради спокойния тон. Хич не ми се иска да заприличваме на други теми, в които ако не пееш в общия хор и си аут... това го казвам в най-общ смисъл, защото немалко време съм във форума и се нагледах и начетох на какво ли не.
Много пъти съм казвала, че не обичам да се правя на разбирач, поради което няма как адекватно да коментирам работата на оператори, редактори, режисьори. Правят ми впечатление някои неща, но гледам повече да се наслаждавам на това или този/тези, заради което/които съм загледала сериала. В този ред на мисли неведнъж съм изразявала мнение за играта и на Керем, и на другите актьори. А и в края на краищата Керем не участва сам в този сериал, партнира си с други актьори кой от кой по-талантливи. И този факт няма как да се отрече. А и нека не си кривим душата - и в снощната серия първите поне 30-40 минути минаха отново без Керем. Да, появяването му нажежава екрана, но.... на мен лично ми липсва неговото присъствие. Наясно съм, че ролята му не е главна, наясно съм какви тези защитава в реалния живот, наясно съм и (горе-долу) по какви причини е приел това участие, но въпреки всичко ми се иска да има повече сериално време с него. Защото виждаме до какво води изобилието от женски персонажи - истерични крясъци, интриги, психарии. Иска ми се, ама това не зависи от мен. Няма и как да се отрече, че сериалът започна с голяма заявка, а още от първата серия задълбаха към любовната история, което по мое скромно мнение трябваше да стане малко по-нататък. Акцентът се измести дори не и върху главната героиня, а върху емоционалната и психическа нестабилност на Рейхан. Естествено, че всяка майка, загубила най-свидното си, много лесно би могла да излезе от коловоза на нормалното. Но в този сериал Рейхан и нейната психопатия се превърнаха в централна точка. Дотолкова акцентът падна върху нея, че на драгия зрител му стана пределно ясно, че тази жена поначало си е била такава - ненормално обсебваща. Помните ли - още след първата серия споделих такава мисъл, тогава не се много съгласихте с мен. И аз не бях съгласна с някои мнения, но какво от това... затова е обмяната на мнения в темата. Та да се върна на сериала... някак се неглижира това, което се случваше с Аслъ, която преживяваше и продължава да преживява криза на идентичността. След всичко това не е ли повече от нормално да коментираме сериала като цяло...
Между другото - коя е Сибел? Признавам си, че не знам - не съм гледала много турски сериали (може би ще дойде и това време, но засега имам малък опит с тях Grin).
А че Дениз Чакър изнася много от сериите - неоспорим факт!
Сега ни остава да се надяваме силно чудото да стане и сериалът да се задържи на екран, защото ако така вървят нещата, май първоначално договорените 13 серии (ако не греша) ще станат далечен мираж. Даже и Робърт де Ниро няма да може да оправи ситуацията Grin.
Хайде сега - оставям ви с добро настроение и да не забравяме, че реалността, а може би и истината са зад прозореца, на екрана гледаме художествена измислица WinkSimple Smile
Приятна и спокойна вечер! Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт