Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 4 639
  • 207
  •   1
Отговори
# 135
Сезен само си хаби приказките с Аслъ. Тя наистина се е превърнала в играчка на Рейхан, скоро ще загуби и собствената си самоличност...

# 136
Ох сега се извиняваме на фръцлата Аслъ

# 137
Докторът да не се окаже и той замесен в размяната. Размениха си погледите със сестрата.

# 138
Рейхан щяла да изкарва документ за да няма допир до Аслъ - Хюлия.

# 139
Оххх колкото и да ми е гадно да го кажа е време този сериал да приключва и Керем да намери стойностен проект.Тук положението е трагично.Лизге си вкара голям автогол с  тази роля на непоносимата ревла Аслъ.Тя е главната в сериала а буквално четя че никой не я понася ,и не искат Арас да остане с нея,но всичко е с пълно право.Развалиха и образа и сериала .

# 140
Мелике открито е заплашвала Метин че ще ги опозори и тн
Керем само гледа лошо и се бие с хората 8-ми еп наред какво друго да кажа

# 141
И никой не вдява, че Рейхан е тотално психо

# 142
Сезин ще краде дрехи от мястото където работи да ги продаде да даде парички на Аслъ за да я измъкне от Алканови.

# 143
Милата Сезин 🥲
Охх аз съм от много капризните зрители ,и вече двойката Арас и Аслъ не ми харесва😁 И дори да се промени тя не мисля че мога да ги харесам заедно пак .😂

# 144
Арас е обича докато я обича съм зад ТЯХ!

# 145
Арас е обича докато я обича съм зад ТЯХ!
Еее той е направен сериала да я обича винаги😁ноо за мен няма да е като в началото и симпатиите които имах към тях като двойка.Аз съм тийм Мелике 😂

# 146
И никой не вдява, че Рейхан е тотално психо

Точно такива умеят да се прикриват много добре.

Харесват ми психарски истории 🫣

# 147
Извинявам се но Рейхан велико ме нерви.Защо ще се виждала с Сезин
ама защо ще говорила по телефона...
Да я пращат в психото ,че там и е мястото.

# 148
А тази патка с извинение за грубия език вече ама не се  трае Аслъ толкова ли няма мозък е главата.Чак толкова и тя да е изтрещяла  и да търпи лудата Рейхан ,и да прави глупости 😑Не знам коя от двете ми е по непоносима честно.

# 149
Противна е. Хваща те страх с този поглед

Тя като разбере че Мелике не й е била дъщеря нищо чудно веднага да забрави за нея на момента...

Общи условия

Активация на акаунт