Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 16 086
  • 577
  •   1
Отговори
# 525

ХУБАВА СЪБОТА С КЕРЕМ![/b] Flowers Four Leaf Clover

06 December 2025
Рекламният спот на Керем Бюрсин за Technogym 💪
„thebursin: Компактен. С кабел. Пълен. 12 тежести в едно, без обем. Препоръки за натоварване, базирани на изкуствен интелект чрез приложението Technogym. Бързо регулиране от 2 до 24 кг с едно завъртане. Премиум дизайн, минимален обем, максимална производителност. @technogym_tr #/unity“.
".

@thebursin ‏Не осъзнаваш колко светлина внасяш в света, просто като си себе си 🌟💫. Твоята усмивка, твоят глас, твоето присъствие - те лекуват нещо в хората, което думите не могат да опишат 💖✨.

Може да съм далеч, в друга държава, в друг живот... но твоята енергия достига чак до мен 🌍💌. Ти си повече от просто знаменитост - ти си чувство, утеха, искра, която дава надежда на някой като мен 🌈🔥💗.

Благодаря ти, че съществуваш. Наистина. Вдъхновяваш толкова много сърца тихо, дълбоко, всеки ден 💭🕊️. Може никога да не видиш това, но аз все пак го пиша с цялата любов на света 💕🌸🌍.

Днек е Никулден! Честито на всички именици! Flowers Rose

💖💖💖

# 526
13 - Резюме и снимки

Аслъ се оказва достатъчно притисната, за да седне на брачната маса със Серкан; точно когато подписите са на път да бъдат направени, нещата приемат неочакван обрат. Връщайки се у дома, Аслъ е принудена да признае всичко, което е крила досега, както на братята си, така и на Арас, който е побързал за Истанбул. Суровият сблъсък между двамата се превръща в нещо съвсем различно с паник атаката на Аслъ; този път Арас избира да остане до Аслъ. Междувременно, докато Хюля се бори с вината за смъртта на Мелике и проследява стъпките на миналото, Рейхан се среща с адвокат, за да остави къщата в Ада на Аслъ. Разкритието, че Мелике е осиновена, отваря вратата към голяма семейна тайна, пазена в тайна години наред; ехото от подпис, направен в миналото, което резонира и до днес, кара всички отново да се запитат за мястото си и определението за „семейство“. Аслъ, все по-близо до истината за смъртта на Мерием, се изправя лице в лице с Джахит; този момент, в който тя е лице в лице със смъртта и несигурността на съдбата на Аслъ, повеждат историята в път, от който е трудно да се върнем назад за всички герои.

# 527
13 - Резюме и снимки

Аслъ се оказва достатъчно притисната, за да седне на брачната маса със Серкан; точно когато подписите са на път да бъдат направени, нещата приемат неочакван обрат. Връщайки се у дома, Аслъ е принудена да признае всичко, което е крила досега, както на братята си, така и на Арас, който е побързал за Истанбул. Суровият сблъсък между двамата се превръща в нещо съвсем различно с паник атаката на Аслъ; този път Арас избира да остане до Аслъ. Междувременно, докато Хюля се бори с вината за смъртта на Мелике и проследява стъпките на миналото, Рейхан се среща с адвокат, за да остави къщата в Ада на Аслъ. Разкритието, че Мелике е осиновена, отваря вратата към голяма семейна тайна, пазена в тайна години наред; ехото от подпис, направен в миналото, което резонира и до днес, кара всички отново да се запитат за мястото си и определението за „семейство“. Аслъ, все по-близо до истината за смъртта на Мерием, се изправя лице в лице с Джахит; този момент, в който тя е лице в лице със смъртта и несигурността на съдбата на Аслъ, повеждат историята в път, от който е трудно да се върнем назад за всички герои.

Скрит текст:

Мира, благодаря за превода на резюмето!
"... път, от който е трудно да се върнем назад за всички герои..." - това звучи доста притеснително... или пък неясно обнадеждаващо. Успокояват ме донякъде думите "този момент, в който тя е лице в лице със смъртта". Дано е само момент Hands Pray!
Сега вече наистина нямам търпение за утрешния епизод. Устройвам молебен за добър край Yum
И отново Арас и Аслъ съвсем икономично. Абе на тези хора, толкова обичащи се и решили да се женят, няма ли да им дадат поне веднъж да се прегърнат не като другарчета и да се целунат (също не като другарчета)

Допълвам се... И в цялата тази ужасия и мелница, онова недоразумение Рейхан тръгнала наследство да урежда. Демек с една къща ще изчиства, изкупува цялата мръсотия, която натвори. Нямам думи...

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 17:18 от kyty

# 528
Но да не забравяме, че Керем все пак е фен на лошите финали 😉

Хюля и децата 💞

И една зимна салата от мен

# 529
Аз пък искам финал в който Арас да не бъде с Аслъ 😂Не го ща с нея .Сега ако има трагичен край такава му била съдбата 😄

# 530
Аз пък искам финал в който Арас да не бъде с Аслъ 😂Не го ща с нея .Сега ако има трагичен край такава му била съдбата 😄

А, не... аз си ги искам заедно, но за съжаление ми се струва, че Аслъ няма да извади късмет. Надявам се с последен напън сценаристите да ни изненадат по някакъв начин. Бая ще трябва да се напъват, може пък да им се получи GrinGrinGrin

# 531

А, не... аз си ги искам заедно, но за съжаление ми се струва, че Аслъ няма да извади късмет. Надявам се с последен напън сценаристите да ни изненадат по някакъв начин. Бая ще трябва да се напъват, може пък да им се получи GrinGrinGrin
По-добре тя отколкото той да ти кажа😄.Няма да е  голяма загубата 😂

# 532
По-добре тя отколкото той да ти кажа😄.Няма да е  голяма загубата 😂

Да, обаче Керем с неговите лоши финали - предпочита ги за своите персонажи. Току виж е убедил сценаристите него да занулят Grin. Прочетох в ТТ, че дори и Аслъ да даде фира - ще е постигнала пълнота - ще се е сдобила с близначка GrinGrin

# 533
Важното е че идва края ,че вече не се търпи.Поне за мен😄.Знам че на вас си ви хареса сериала ☺️
Май това беше от Керем този сезон по турските тв .Не ми се вярва да поеме някоя нова роля ,януари или февруари.

# 534
Не мога да кажа, че съм запленена от този сериал. Започнах да го гледам заради Керем, защото харесвам играта му по принцип. После много харесах и Лизге. Също и партньорството им. От тематиката на сериала съм изкушена чисто професионално. А другият стимул да го гледам беше Рейхан... толкова ме вбесяваше с психарията си, че това си беше чист тоник Grin.
Аз също мисля, че скоро няма да го видим Керем в ТВ проект (ако изобщо отсега нататък се съгласи на такова участие). Струва ми се, че ще наблегне на проекти за платформи, на преди това ще се опита да реализира собствените си идеи. Доказа, че това го може - направи един филм по собствена идея, който все още държи позиции. А и да си призная - не мога да гледам де що се появи турски сериал - нито имам това време, нито пък желанието ми е чак такова. Още по-малко ме вълнуват инфлуенсърските напъни на актьорите, защото смятам, че трябва да печелят престижа си с актьорство и много по-малко с фотосесии например. Та така... YumHands V

# 535
Керем е време да тръгне към Холивуд. Има таланта,езика,връзките .Не знам какво го спира още честно казано.

# 536
На мен сериалът ми хареса. Даже съм ОК и с броя на епизодите. Ако БТВ го вземе тук ще са около 40, а това си е направо много за моето търпение. 😀
Надявам се на повече информация за готварския проект, да има потвърждение и от Керем за участието.
Честно казано нищо турско не привлича вниманието ми отдавна.

Чакам серията за Хари Хуле на Нетфликс. Това вече ще го гледам с кеф.

Керем е време да тръгне към Холивуд. Има таланта,езика,връзките .Не знам какво го спира още честно казано.
Ако наистина иска нещо голямо трябва да зареже Турция веднъж завинаги. Иначе с приказки не става. Ще си остане единствено на ниво Турция.

# 537
Не съм много сигурна, че ще пробие в Холивуд толкова лесно. Бил е там... и не иска да си спомня за някои свои участия. Нали знаете, има един лаф - "по-добре първи на село, отколкото последен в града". Да си припомним колко други добри турски актьори живeят извън Турция... не съм много чувала да участват в английски, френски, немски и т.н. проекти и да са спечелили известност и признание със запомняща се роля. Един Джан Яман... с "най-великата" си роля на Сандокан... Това, което искам да кажа е, че всеки си тежи на мястото. Ще ми се всички тези уж патриоти да направят нещо смислено, което да промени цялостната философия на турското кинопроизводство, защото в противен случай излиза, че сегашната ситуация ги устройва и всичко друго са просто кьорфишеци. И спирам. Blush

https://x.com/i/status/1997397847298208115

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 22:38 от kyty

# 538
За съжаление, днес не ни пуснаха нов трейлър. Disappointed
Направо утре ще гледаме какво са скроили набързо сцценаристите и режисьорката.
За мен, хубавите филми/сериали на Керем са само с добри  режисьор.
Повечето се преръщат в шедьоври!
(Това се оттнася и за всеки добър актьор - един талантли актьор може да се провали само
заради слабия режисьор!)

Ето някои от шедьоврите на Керем и коронните му роли.

Скрит текст:

(Много са, нее мога да намеря всички...)

Но както разбираме, в Турция добрите регсьори се броят на пръси.
При това, повечето се разбягаха по чужбина или направо в САЩ.
Имам опит и с моя предишен любим актьор - Халит Ергенч.
Той също подбира прецизно режисьорите и рядко участва във филми или сериали.
Жена му Бергюзар се опитва, но там не става - нейните добри сериали с главно с Халит.

Но не си мислете, че в Холивуд очакват с отворени обятия Керем -
и там конкуренцията е безмибостаа. Вече излизат все по-малко качаствени филми
или сериали и трудно можеш да се спреш на нещо наистина качествено,
независимо от рекламите.
Европейското кино също е в застой. Рядко се появява нешо по-интересно,
особено след като Европа се наводнии с емигранти от Африка и Азия.
Единствено Япония и Южна Кореяя имат понякога качествени филми
(това е лично мнение).
Така че ще видим какво ще се получи и от новия проект на Керем с японския римейк.
Дано Керем сполучи с режисьор. Но сниките в Пареж сигурно ще са интересни.
Пък и за Керем ще е хубаво да поживее в Париж! Hands V

От последните снимки на сета. Има някакво облекчене у Керем... или така ми се струва?

ЗА ЛЕКА НОЩ!

Blue Heart Blue Heart Blue Heart

ПОСЛЕДЕН СНИМАЧЕН ДЕН!

https://www.instagram.com/p/DR73YbKEUkE/?hl=bg

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 03:30 от jupetrov7

# 539

Общи условия

Активация на акаунт