КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 17 974
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да, даже купон използвах.

# 256
Не съм сигурна, че точно тези намаления са с картата, не мога да си спомня сега. Възможно е да са просто на артикули със собствени марки и етикетите да не са били подменени. Ще погледна как е при нас.

# 257
Намаленията с карта Кауфланд са в приложението.има цял раздел.

# 258
Аз в четвъртък взех преоценена котешка тоалетна 10 кг, защото беше скъсана. Минах на каси на самообслужване и си мислех, че ще даде грешка в теглото, но не би. Другият бонус беше, че освен това намаление, което хич не беше малки, се приспадна и отстъпка с картата.
Затова мога да твърдя, че отстъпката беше процентно намаление, а не точна цена. Би трябвало да е обявено в някоя брошура.

# 259
  • Mostly in my mind
Идвам да похваля хлебните пръчици с чедър и халапеньо. Чедърът се усеща доста, а чушките са приятно пикантни. Много ми харесват. Втори ден отивам  да купувам. Жалко,че май е само за тази седмица.

# 260
Таня, при нас продуктите са си с промо етикети със задраскана редовна цена. Ето така (не са само продукти на собствени марки и се виждат отдалече, определено):
Скрит текст:

Ти от коя котешка тоалетна взе, от по-скъпата ли? При нас видях два вида общо:

На етикетите не пише, че намалението е с Кауфланд кард, т.е. трябва да важи за всички.
Аз взех яйца, нали специално ходих.😂 Имаше, но си бях забравила почти всичките пари в другата чанта🤣 и се оказа, че имам в мен само 8 лева. Затова успях да взема само една кора.

# 261
  • София
Ето тази е:

Снимката е от стара брошура. Сега редовната цена е 7,49 лв. Беше с обикновен бял етикет и в двата магазина. И със сигурност намалението е с карта, защото пише на касовата бележка.

# 262
Ето тази е:

Снимката е от стара брошура. Сега редовната цена е 7,49 лв. Беше с обикновен бял етикет и в двата магазина. И със сигурност намалението е с карта, защото пише на касовата бележка.
Тази изобщо не я видях сега при нас. Виждала съм я преди обаче.
Идва ми малко прекалено коледното настроение в магазина - коледни песни, коледни украси, коледна брошура...😂 Опитват се да ни подготвят явно за празниците, но още ми е раничко на мен лично (не че не съм свикнала по това време вече да са изкарали украсите за Коледа, но определено не съм все още на вълна и коледни песни).🙂

# 263
И на мен ми идва прекалено, още от октомври да почват с украсата и песните.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 17:04 от DeVa®

# 264
И в Лидл, и в ХИТ имаше коледни неща още от средата на октомври.
 Рано ми е на мен, предвид че навън е 25 градуса и е страшна жега, те гирлянди и елхи окичили.

# 265
По телевизията вече.дават коледни филми, коледни реклами. Като видя нещо коледно по телевизията, се изприщам.

# 266
В Пепко още през септември започнаха да вадят коледната украса...😂
За декорацията (не гирлянди в магазина, а такава за продажба) и продаваните сладкиши свикнах вече. Можеш да гледаш или не и да купиш или не. Но от коледните песни в магазина как да избягаш и да не ги слушаш (без слушалки пазарувам). А иначе нямам против хубавите коледни песни, но до Коледа ще ми втръсне.☺️
Взех селъри днес - по 99 ст., много евтино ми се стори, чак ходих да проверявам цената. Да не би да съм гледала тази в евро.😂

# 267
Толкова беше и при нас, но пропуснах, скоро купувах и имам цяла торбичка във фризера.
Оплаквам се, че трети ден не мога да нацеля немския хляб от брошурата, все е свършил.

# 268
# 269
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за брошурата!
Има и на собствените марки:    https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/kaufland-17-11- … lyer/page/1 

Общи условия

Активация на акаунт