Книжни абонаментни кутии

• 6 047
  • 130
  •   1
Отговори
# 60
Аз я получих още на 1,12 кутията. Много е хубав подаръка за абонат 3м +. Но ме дразни факта ,че не са измислени на един принцип, нещо куца ицеята там. Особено при такава разлика в стойността и функционалността на подаръка.

Скрит текст:
а именно , първите ми два подаръка бяха мостра крем 3мл, сега е платнета чанта с книжен десен. Много се радвам ,че се падна точно тя - когато трябваше аз да получавам.

Ужасно е, при мен подаръка беше маска. Несравнимо е.

# 61
  • София
Абсолютно ,разбирам ,че иска да възнагради всеки останал по-дълго абонат , но не е измислено правилно.

# 62
Здравейте, а някой има ли кутията на Чарли Уайлд за 8-ми март. Може ли да сподели какво съдържа?

# 63
  • София

Нещо много отбий номер - евтинджос ми идва коледната кутия на Даян Шаер, за цена от 37лв без доставка ..

# 64
  • София
Чарли Уайлд обаче избухна с МНОГО силна според мен кутия за м.Януари. Залага отново на книга за самопомощ ,която не ми е по вкуса ,НО аксесоарите са просто прекрасно подбрани за началото на годината.

ВДЪХНОВЯВАЩА И УСПОКОЯВАЩА ИСТОРИЯ ОТ НАШЕТО ИЗДАТЕЛСТВО 📚💜
📚 Книжни приятели, посрещаме януари с тишина, мекота и грижа към себе си. След празничния шум идва моментът да забавим темпото, да подредим мислите си и да започнем годината с малки, уютни ритуали.
В януарската ни абонаментна кутия ще откриете:
1️⃣ 📕 „Четенето като път към щастие“ от Дейзи Бюканън – най-новото ни заглавие с цветни порезки от Мира Минкова. Книга за тревожността и силата на четенето да ни носи спокойствие, увереност и вътрешен баланс.
2️⃣ 📘 Планер с уникален дизайн
 Елегантен планер с илюстрации на книгите от Charly Wilde Publishing – създаден за книгохолици, който искат да подредят мислите си и да отбелязват книжните си находки.
 184 стр., дизайн: Боряна Дамянова
3️⃣ 🖊️ Нежен калъф за химикалки (pen pouch)
 Практичен и стилен калъф за книга или тефтер A5, побиращ до 3–4 химикалки, който е перфектно допълнение към планера.
дизайн: Боряна Дамянова
4️⃣ ✍️ Елегантен лилав химикал с лунички
 За онези моменти, когато искаш просто да запишеш мислите си.
5️⃣ 📚 Джъмбо кламер
 10-сантиметров кламер с изчистен дизайн – за подредени страници и бележки.
6️⃣ 🗓️ Персонализиран настолен календар
 Календар с книжна визия, която носи уют и ред през цялата година.
7️⃣ 🥞 Био безглутенов протеинов микс за палачинки Bett’r (400 г)
 Вкусен и нежен старт на деня с протеинови палачинки – идеален за спокойни сутрини с книга.
💌 Картичка с цитат от книгата на месеца
✨ По желание към абонамента можете да добавите и допълнителни продукти, подбрани в същия нежен и книжен дух на януари.

# 65
Наистина много добра кутия! Всичко ми харесва в нея.

# 66
  • София
Снимки на планера -

Аз съм  доволна, особено от факта,че ми се връзва на 19лв ,със закупуването на абонамент през черния петък.
Много съм критикувала Ралица Генчева, но сравнение с Даян Шаер ,няма база за сравнение м/у кутиите .. Доста вдигна нивото първата, много продукти са си техни или поне изработени специално и само за кутията.

# 67
Аз мисля да се отказвам . Трябвало е до 15 то число да им пиша за това го оставих . Ми няма смисъл за мен . Аз си имам достатъчно книги на телефона и на рафта . Не искам повече ненужни . Купувам това , което наистина ми харесва , което е рядко . Не съм решила окончателно де . Аз си чета само Романи и не си падам по други жанрове и това не ми допада . Замислям се .

** На който му се чете винаги ще намери какво , дори и да не е чисто нова книгата .

# 68
Кутията на Чарли за месец януари е страхотна! Смятам, че определено от към аксесоари и подаръци са по-добрите, спрямо кутиите на Даян Шаер. Но пък при нея много повече ми допада изборът на книги.
Надявам се през тази година в кутиите на Чарли Уайлд да има повече трилър, мистерии и съвременна проза.

# 69
  • София
Те сега наблягат на собствените си преводи в издателството им, предполагам искат да си затворят кръга изцяло.
Но , да -   тази година имаше :

2 книги - трилър/мистерия
1 книга  - самопомощ
1 книга - неутрална художествена литература без любовна история
1 книга- " Прокълнатата земя" не знам към кой жанр да го числя - но да кажем драма /според озон - Трилър/
7 книги - явно - любовни.

# 70
Снимки на планера -

Аз съм  доволна, особено от факта,че ми се връзва на 19лв ,със закупуването на абонамент през черния петък.
Много съм критикувала Ралица Генчева, но сравнение с Даян Шаер ,няма база за сравнение м/у кутиите .. Доста вдигна нивото първата, много продукти са си техни или поне изработени специално и само за кутията.
О.О нещата(без книгата)ми  допаднаха  и много бих искала да си  взема планера.Не  знам,дали тя продава  нещата от дадени кутии отделно.Някой може ли да  ми  каже,откъде може да се закупи подобен планер,ако не може този  да се  закупи отделно от Чарли Уайлд?

# 71
  • София
Нямам представа , може да питате на сайта и. Повечето неща ги продава отделно след време / тези които тя създава/ ,но примерно играта настолната - която беше в ноември кутията ,излезна самостоятелно на цена от 55лв май, а в кутията с всички други артикули беше 37лв. Ако мислите,че ще си ползвате нещата - аз лично бих поръчала само това издание на кутията - ако има налични все още ,разбира се. Възможно е цената на планера после да е сходна на тази на цялата кутия. Или евентуално да се надявате някоя дама да го  пусне за продажба по групите.

ЗА дега излиза изчерпана - но тя обявява в фейсбук/инстаграм - когато има налични за свободна продажба. 37лв е цената на цялата кутия с книгата.

# 72
  • Варна
Аз получих моята кутия book only на charly wild при положение,че беше изпратена на 28-ми на 5-ти, помолих за смяна на книгата, но не се съобразиха. Допълнително доплащах 5лв,не знам за какво. Мисля,че нарочно правят проблем с този формат за пореден път. Досега получавах пратките си на автоматична станция и смених уж офиса,ако се съобразят. Ако има проблем следващия месец мисля да върна книгата и да се откажа от абонамента.

# 73
  • София
Тук малко ми се вижда висока цената,но споделям.

🎀КНИГАРЕЛА 🪷ЯНУАРИ Е ТУК!

И всичко започва отначало…
Новата година носи желание за рестарт и мечти, които чакат да бъдат сбъднати.
Ето какво те очаква в първата ни кутия за 2026 г.

1️⃣ 📚 Лимитирана книга с цветни порезки – “Дъщерите на Шандун”🀄️🐲
Автор: Ив Д. Джун
Издава за България: Издателство Емас
История, вдъхновена от истинските семейни корени на авторката. Роман за женската сила, несломимата любов на майката и изборите, които променят поколения.

⭐ Номиниран за дебют на годината на наградите Goodreads
⭐ „Незабравима история!“ — Ню Йорк Таймс
⭐  “Отворете широко сърцата си за безстрашните момичета от дебютния роман на Джун.“ — сп. „Пийпъл“

Изданието с порезки е лимитирано и ще бъде достъпно само в Книгарела.

2️⃣ 📔 Журнал A5 формат– „Храмът на небето“, Пекин
Твърди корици, уникален дизайн, нежни страници с красиви акценти. Идеален за твоите задачи, мечти … и прочетени книги. ✨

3️⃣ 🥥 Крем за коса Coconut Cuddle – Brave New Hair (Пълноразмерен продукт!)
Хидратиращ крем без отмиване с Кокосово масло, Киноа и Зелен орех.
🌿 97% натурални съставки
🌿 За подхранена, мека и сияйна коса

4️⃣ 💋 Био балсам за устни – Ванилия & Гераниум (Alteya Organics)
Без парабени, фталати, багрила и минерални масла.
Създаден да възстановява, омекотява и заключва влагата.

5️⃣ 🍪 Kookie Cat – Био курабийка ванилия & шоколадови парченца
Веган, без глутен, изцяло органични съставки.
Перфектната сладка компания за новата ти книга.

💌 Картичка с послание
Малък жест, който носи голямо настроение. Сложи на бюрото, на библиотеката, навсякъде. ☺️

🎀 Цени:
📦 Абонаментна кутия – 49.90 лв./ 25.51 €
🎁 Еднократна кутия – 59.90 лв./ 30.63 €

⭐️ Доставка: от 5 януари

Побързай да си подариш време, грижа и ново начало, което заслужаваш. ✨
Кутията е в лимитиран тираж и няма да се презарежда.

# 74
  • Варна
Пак нямам думи за charly писах веднъж на email нов адрес за доставка (така искаха, не ставаше в сайта, уж и потвърдиха промяната) , след време правя поръчка въвела съм този адрес и изпращат книгата на стария. Ще почиват 2 седмици и дори няма как да се свържа. Книгата е за подарък и ще я взема,но заслужават да я върна... Много ми е странно как  проблем с пратки от други места нямам. Със сигурност ще се откажа след нова година, въпреки че ми харесват част от книгите.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 14:12 от katerinaatan

Общи условия

Активация на акаунт