Книжни абонаментни кутии

• 2 828
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Кутията на Даян Шаер. Нямам никаква идея за книгата този път..
Скрит текст:

Новата ни книжна среща на сляпо е тук!

И тя има какво да ви каже. 🤓

Как да се отдадем на най-цветния сезон по най-добрия начин? 🍂

Да започнем с това, че Ноември е за НАС. Есен за душата. А кутията ще ви подскаже как отново да забавите темпото, за да й се насладите. 😌
�Природата е мъдра. Тя знае, че за да разцъфне през пролетта, първо трябва да си даде време за покой. 🧘🏼♀ Есента забавя ритъма, зимата лекува... А ние невинаги сме в синхрон с темпото на природата. 🙈

Е, може би е време да се поучим от най-големия пазител на баланса. Ако искаме и ние да цъфнем през пролетта, трябва да започнем да се грижим за себе си още сега. Не с големи, трудни за изпълнение планове, а с малки ритуали за възстановяване. 🤩

Да си създадем есенни навици. 🍁Предизвикателствата в кутията хем предлагат набор от идеи, с които да започвате здравословно деня, хем предлагат идеи, с които да се насладите истински на есента. 👌🏻

Вътре ще откриете и нещо, което аз от години му викам ТОПЛЕЙКА. 😬 Ползвам го за студените месеци, пълня го с вода и се топля, облекчава болки и е чудесен спътник, докато чета книга.

👀Но моля ви, внимателно прочетете листовката, която сме ви сложили вътре.

И сега книгата… 📖 Ако позволите да перифразирам главната героиня, книгата може и да не ви даде онова, което търсите, но ще намерите онова, което ви е нужно. 🌿

Избрах роман, който се чете бавно и отново ни кара да забавим темпото. Идеална компания е за сутрешното кафе, от което баавно отпиваме...  Инициалите са Х.П на Д.М. 💛

Финишираме с подарък курабийка. 🍪
И искрени пожелание кутията да ви подтикне и този месец да забавитв темпото, за да се насладите на всичко около вас. 😌

Otter crate не мога да разбера дали са пуснали ноемврийската, мисля че не.

Taletray ноември и подсказки

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 10:38 от LieToMe

# 31
Коя е книгата от кутията на Даян?

# 32
Този път и аз не мога да я позная. 😥😁

# 33
Аз я отгатнах, но не искам да пиша тук, за да не разваля изненадата за някой. Може на лс. На мен книгата ми е интересна, но честно казано очаквах повече от кутията.

# 34
Аз я отгатнах, но не искам да пиша тук, за да не разваля изненадата за някой. Може на лс. На мен книгата ми е интересна, но честно казано очаквах повече от кутията.
Може ли да ми пишете на лично. Благодаря!

# 35
Аз също не съм впечатлена, въпреки че ще я ползвам може би тази топлейка. Постна ми идва някак.

# 36
  • София

За най - лесно - може да споделите в скрит текс - който прецени ,ще погледне.

Мен също за жалост не ме впечатли кутията, изчаквам да видя обявяването на тази на Чарли.

Цитат от темата с подаръците**

И още нещо интересно което ми попадна - за книжна коледа

https://teodorajulienova.com/

Коледни кутии , книги и джиджавки.

Редактирам - Май тук се питаше и коментираше, Чарли са пуснали играта за свободна продажба ,но цената ми се вижда доста висока  -54.76 лв (28.00 EUR)

https://charlywilde.com/products/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BE% … SULRx0uWGGYGjwi9w

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 15:16 от paranoir

# 37
Бих искала да разбера коя е книжката. Може ли да ми пишете?

Играта я получих днес. Изглежда интересна. Разгледахме я набързо с големия ми син. Нямам търпение да ни остане свободно време и да я изиграем.

# 38
  • София
Кутията за декември на Charly Wilde   е тук - аз лично очаквах повече коледно настроение в аксесоарите към книгата. Но поне тя е много красиво направена, празнична и с твърди корици. Съдържанието и ми е под въпрос - ще се хареса ли.

Ако все по-често чуваш гласа на Марая Кери и скришом поглеждаш към кашона с елхата, то това означава само едно – коледното настроение чука на вратата. А какво би била Коледа без красив, мил и забавен коледен дух?
Време е да обявим нашата абонаментна кутия за декември, която носи със себе си аромат на канела, звън на коледни камбанки и… ШЕСТАТА КНИГА от нашето издателство!
Осигури си (не)планувано бягство от студеното време в компанията на:
1️⃣📕 „Добри духове“ от Б. К. Борисън – най-новото ни заглавие с ТВЪРДИ КОРИЦИ и цветни порезки от Мира Минкова – пленяваща история за призрака на отминалите Коледи. Нолан Калахан не почива по време на празниците – как би могъл, след като има толкова хора, които трябва да се „поправят“. Всяка Коледа е еднакво досадна, докато не среща Хариет Йорк – жената, която не спира да яде захаросани бастунчета. Нолан е призрак от толкова дълго, че нищо в неговите работни ангажименти не може да го изненада. Ала коледната магия има други планове…
2️⃣🏠 Керамичен съд за канела – COLLECTABLE. Добави щипка уют и сладост във всеки ден.
3️⃣🥤 Термо чаша с термометър – виж температурата на напитката си и носи топлина навсякъде.
4️⃣🍪 Био коледна курабийка @Kookie Cat – сладко изкушение с вкус на джинджифил, канела и портокал.
💌 Картичка с цитат от книгата на месеца.

# 39
Какво ви е мнението за Книгарела?

# 40
Харесват ми, освен книгата. Във всичките им издания досега няма една книга, която бих прочела или ме привлича. Иначе са много красиви и изпипани.

# 41
Ако се сещате, бихте ли споделили някое заглавие?

# 42
  • София
Разгледах фейсбук страничката , но не разбирам - това ли е кутията за декември ? Защото е качено още на 9 октомври.

# 43
И аз съм тук не разбирам дали е към мен това.

paranoir Тя е двумесечна, доколкото знам. Тоест излиза приз месец. Може би ще има декемврийска. Тази въпросната се изчерпва два пъти и я презареждат. Може би затова не правят нова, не знам. Може и тази да си е коледната.

# 44
  • София
За Книгарела - доколкото разбрах излиза през месец и следващата кутия ще е януари. Декември няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт