Априлско слънце вън припича, ВАРНА към плажа скоро ще тича - 21

• 12 799
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
Момичета има ли удобен автобус от червения площад до терапията !

# 136
  • Откъм Варната

Мисля че 32 беше, но трябва да питаш, да не го бъркам с тоз за Виница който е, иначе 209 ходи до там, ама на теб не ти спира наблизо

# 137

Мисля че 32 беше, но трябва да питаш, да не го бъркам с тоз за Виница който е, иначе 209 ходи до там, ама на теб не ти спира наблизо
31 ходи до виница. Честно да ти кажа от червения нищо удобно нямаш до терапията, само такси!

# 138
  • Варна
до колкото знам само 32 ходи до терапията но не спира на Червения  Confused

ние се изстрелваме след малко ако някой ще излазя - да свирка  Peace

# 139
Момичета благодаря -поръчах си такси Peace

Стискайте палци Praynig

# 140
добрутро. имате поздрав от коко, който е в мен и цвърка, и от мен; http://fun.doom.bg/humor/flash/40.html

# 141
      Момичета искам да ви попитам - Кога сложихте бебчовците в по - изправено полужение? Ние имаме шезлонг и аз все още го държа на най - ниската степен. Моля за съвет!Благодаря предварително!

# 142
  • Варна
добрутро. имате поздрав от коко, който е в мен и цвърка, и от мен; http://fun.doom.bg/humor/flash/40.html

bela ние вече сме на първата степен,но за кратко защото се изморяваме.
общо взето си играя по цял ден да я повдигам и свалям  Rolling Eyes

абе di_ , що не каза вчера като се видяхме че имаш ден ден ? за да се кашираш и да не черпиш а? А?  newsm50
сега сериозно:
ЧРД мила! да си жива и здрава и Велито много да те радва  bouquet

Последна редакция: вт, 24 апр 2007, 12:42 от Virginity

# 143
iv4ok ша ма умориш бе  Joy
bela аз му го повдигнах на 3м ,щото той от 2-рния започна да мрънка че иска да гледа ooooh!

di_ Скатавке  Mr. Green Честит рожден ден .Всичко най хубаво ти желая  Hug

Момичета съжалявам че ни дойдох в морската ,но задуха студен вятър ,а бяхме леко облечени Rolling Eyes

Отчет-обещах да пиша: отидохме на лекар изписаха ни прахчета и сиропчета на 15-ти пак ще ходим стискайте палци да се оправим дотогава Praynig Щото .... ooooh!

# 144
Вержи, благодаря много!
Дилямка, стискам палци на Ники.
И вие стискайте палци да замине мъжо в чужбината, че ми писна да живеем на ръба!  chef Money

# 145
Много сладко Simple Smile мерси!

Я да си признае веднага, ако пише тук, мамата, с която се разбрахме да плуваме заедно с бебетата си в дом Младост?
Пояснявам - с Еличка ходим заедно да плуваме, а днеска се заговорихме с една бг-мама Simple Smile каза, че с удоволствие ще се присъедини към нас, а аз не можах да кажа кога със сигурност сме там  Embarassed и така набързо се разминахме. Много ще се радвам, ако се обади да се разберем да "плуваме" заедно. Пък знам ли, може и други луди да излязат Simple Smile

# 146
Майчета ако има някоя бъдеща мама или с малко бебче продавам едни памперси 1.Ако някой проявява интерес пишете ми на лични.Благодаря ви и лека вечер

# 147
Малиии по-голям заплес от мене няма.......днес се видях с Di_ ама тотално изключих, че има рожден ден и не поздравих......много моля за извинение  Embarassed  bouquet

# 148
  • Откъм Варната
Di_ Честит рожден ден

Сребърен облак я кажи подробности за това плуване, цени, условия, моя 6 месечен калпазанин дали ще стане за таквиз работи, дали не е малък още  newsm78 че много ми се иска

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Di_
Да си здрава, обичана жена и горда майка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт