Априлско слънце вън припича, ВАРНА към плажа скоро ще тича - 21

• 12 796
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Моето дете ми направи страхотен подарък  за рождения ден - рев с писъци 30 минути, после на ръчички през морската и пак рев, рев, рев  Cry След един час така се оака - целия гръб беше омацан  Confused Съответно одеала, дрехи, направо  Crazy Поне се успокои  Hug  Май  ни мятат коликите пак от това захранване  ooooh! ooooh! ooooh! Знаех си аз, че ни е рано ама на  ooooh! Спирам да давам каквото и да е и минаваме пак само на кърма  Peace

# 151
  • Варна
ние пък очудващо не ревем от захранването  Shocked
малко газове ни мъчат но то си беше от преди това,може би от Аптамил-а.
иначе акаме по-звучно и по-миризливо - придружено с "ъъъъъъъ" Joy
пълним пампата задължително поне 1 път дневно и се омазваме до ушите  ooooh!
даже в момента май ми готвят  Rolling Eyes

# 152
  • Откъм Варната
....Май  ни мятат коликите пак от това захранване  ooooh! ooooh! ooooh! Знаех си аз, че ни е рано ама на  ooooh! Спирам да давам каквото и да е и минаваме пак само на кърма  Peace

Я кажи с какво я захрани, че така реве, ако си имаш достатъчно кърма изчакай поне да стане на 5 м., аз захраних на 5 м и 20 дена и нямаме поблеми за сега

# 153
  • Варна
Здравейте момичета, аз още не съм родила , но и това скоро ще стане. Вие как сте? Възползвате ли се от хубавото време за да поглезите бебчетата с разходка навън?

# 154
  • Откъм Варната
caisa стига си ни питала само, ами слез да се поразходиш с нас  Wink

# 155
Ще има ли разходка

# 156
  • Варна
Калима, много ми тежи вече, а и някак няма да се чувствам конфортно, вие с количките, а аз с багажа отпред. Хайде още малко и идвам. Обещавам

# 157
Здравейте варненки  Hug Имам нужда от вашата помощ - да пренесем малко багаж. Русенки откликнахме на молбата за събиране на дрешки за детенце със сърдечна операция от Варна. Първата пратка успях да изпратя със служебен транспорт на фирмата, в която работя, но сега има още  3 торби и едно кашонче, а кола за Варна служебно няма да има. Има ли някоя от вас, която да може да съдейства? Пишете на ЛС моля  Peace

Хубав ден ви желая и поздрави на морето   smile3549

# 158
Честито и от мен, ДИ! Много щастие ти желая и аз!  bouquet
И не тормози детето с ранно захранване Simple Smile Аз направих тази грешка с каката, и коликите плавно се преляха в истерията покрай излизащите зъби, и не видях минутка спокойствие.
Сребърен облак я кажи подробности за това плуване, цени, условия, моя 6 месечен калпазанин дали ще стане за таквиз работи, дали не е малък още  newsm78 че много ми се иска
Според една от треньорките там, не е малък, тя започнала да учи децата си на по 6 месеца. Но определено не е плуване за бебета, просто ходим заедно на басейн на Младост. Докато каката тренира, ние с Еличка се цамбуркаме във водата с кеф, аз ходя на заден ход и я държа, тя плува както може Simple Smile вижте тук има и други плуващи бебета Simple Smile Ние ходим (по принцип) във вторник и четвъртък в 16:30, но тогава (и чак до вечерта) е препълнено, не ви препоръчвам този момент. През деня е по-спокойно. В събота сме от 8:30, и горе-долу в средата на тренировката басейна отново започва да се пълни с хора. Цената за басейна е 3 лева. Водата изглежда чиста, казват, че всеки ден я филтрирали... не мога да гарантирам за което. Но със сигурност е доста хлорирана, което мен определено ме дразни, не е приятно гледането под водата. Всъщност... лятото наближи, може би е по-добре да изчакате и да се къпете направо в морето?

# 159
  • Откъм Варната
Сребърен облак ще си помисля и ако реша може да дойдем с вас някой път, а бебо по голо дупе или да му измислям бански, ами ако вземе че направи голямата работа във водата, как се процедира  newsm78, а лятото наистина наближи, ама има още месец, два, но не ми се чака толкоз

# 160
Има памперс-бански

# 161
  • Варна
ние май ще минаваме на междинния Памперс дето е от 7- 11(май или 14 ли беше newsm78)
че мармалада ни идва в повече  Mr. Green
Днес...пардон вече вчера се теглихме - 6990кг  - 200гр за 4 дена  Whistling
а защо смъкна така....не разбрах, май направи някаква криза на растежа  Thinking
от понеделник освен пюрето на обед и 180мл Аптамил 2 се оглеждаме за още  Shocked май ще започна да и правя по 210 вече, пък колкото изяде Rolling Eyes
майкоооо на 4 месеца да яде по 210мл! ега ти прасенцето  ooooh! да ми е живо и здраво  Mr. Green

# 162
  • Варна
имаме нови снимки, от тук нататък ->  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111229&photo=18

# 163
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на stelalala и rusavelka

Вержи разгледах снимките, дано да не ми се струва, но забелязах подобрение в очето на Лора, май се оправя  Hug

# 164
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН МОМИЧЕТА!  smile3525
Ние се приготвяме да тръгваме за София. Стискайте палци всичко да е ОК. Peace
Когато се върнем ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт