След един час така се оака - целия гръб беше омацан
Поне се успокои
Май ни мятат коликите пак от това захранване
Знаех си аз, че ни е рано ама на
Спирам да давам каквото и да е и минаваме пак само на кърма
Знаех си аз, че ни е рано ама на
Спирам да давам каквото и да е и минаваме пак само на кърма
Имам нужда от вашата помощ - да пренесем малко багаж. Русенки откликнахме на молбата за събиране на дрешки за детенце със сърдечна операция от Варна. Първата пратка успях да изпратя със служебен транспорт на фирмата, в която работя, но сега има още 3 торби и едно кашонче, а кола за Варна служебно няма да има. Има ли някоя от вас, която да може да съдейства? Пишете на ЛС моля 

Аз направих тази грешка с каката, и коликите плавно се преляха в истерията покрай излизащите зъби, и не видях минутка спокойствие.
че много ми се иска
вижте тук има и други плуващи бебета
Ние ходим (по принцип) във вторник и четвъртък в 16:30, но тогава (и чак до вечерта) е препълнено, не ви препоръчвам този момент. През деня е по-спокойно. В събота сме от 8:30, и горе-долу в средата на тренировката басейна отново започва да се пълни с хора. Цената за басейна е 3 лева. Водата изглежда чиста, казват, че всеки ден я филтрирали... не мога да гарантирам за което. Но със сигурност е доста хлорирана, което мен определено ме дразни, не е приятно гледането под водата. Всъщност... лятото наближи, може би е по-добре да изчакате и да се къпете направо в морето?
)

да ми е живо и здраво Препоръчани теми