Априлско слънце вън припича, ВАРНА към плажа скоро ще тича - 21

• 12 794
  • 269
  •   1
Отговори
# 165
Аника стис fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 166
  • Варна
Честит рожден ден на stelalala и rusavelka

и от мен!!!

Вержи разгледах снимките, дано да не ми се струва, но забелязах подобрение в очето на Лора, май се оправя  Hug

има има , на половина се е смъкнало  Party

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  МОМИЧЕТА  bouquet  bouquet  bouquet

Аника  Praynig

Вержи браво за очето Grinning

Имам въпрос : къде има магазинчета за пердета ,където ти ги скъсяват, шият и т.н. Искам да си харесам нещо и да не се занимавам после в къщи аз Tired

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 09:53 от DVV

# 168
има има , на половина се е смъкнало  Party
СТРАХОТНО!!!!!
Честито и от мен на рожденичките!!!  bouquet

А памперс-банските, които си харесах след като изчетох миналата година всичко във форума, бяха ето тези. Но миналата година така и не отидохме на басейн, а сега вече щерката се контролира, та и купих обикновен детски бански.

# 169
  • Варна
ДВВ ами на ул.Бенковски има 2 магазина  дето праят всичко ( в единия е адски скъпо  Shocked ) но ти препоръчвам да си вземеш пердето и да отидеш при шивачка да ти го оправи. аз така правя  Peace
ако нямаш шивачка ти препоръчвам мойта, младо момиче е и съм мн доволна  Peace
на ул Сава Доброплодни 24 (пресечка между Бенковски и Панайот Волов) Диана се казва

# 170
Вержи, радвам се, че очето се оправя!!!  Peace

Абе ще водя Лина ЧАК СЕГА при Райков  newsm78 Дали ще ми се кара Simple Smile ?

# 171
                    Честит рожден ден на  rusavelka и stelalala !

# 172
Честит рожден ден и от нас   bouquet

И стискаме палци на Аника.  Grinning

А за плуването и на мен ми стана интересно, но ме притеснява само хигиената......ще си помисля все пак.  Thinking

# 173
Честито на рожденичките и от мен!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Вержи, надявам се скоро да ви се оправи оченцето на Лори! Praynig

# 174
Да се оплача моите слънчица отново са болни. #Crazy

# 175
  • Varna
Здравейте!
Нови попълнения приемате ли?  Аз съм Анна 31г. от кв Левски, а бебка е  Поли родена на 28.11.2006г. Имаме си и сладка кака Габи родена на 30.05.2000г.

# 176
Имам въпрос : къде има магазинчета за пердета ,където ти ги скъсяват, шият и т.н. Искам да си харесам нещо и да не се занимавам после в къщи аз Tired

От ляво на Валентина (преди втората употреба) има едно магазинче за пердета - нормални цени, шият.

# 177
Честит Рожден Ден мамчета!  bouquet

Добре дошла ма gabonchi Hug
Anika  fingerscrossed всичко да е наред

# 178
Здравейте!
Ние продължаваме да хойкаме по белия свят. Сега сме поспрели в София, но утре ще си ходим обратно за Гулянци. Чакаме тате през нощта да дойде при нас и на 01.05 тръгваме обратно да се прибираме за Варна вече. На 12.05 сме запланували двудневно пътуване до тревненсия балкан, после на 24.05 сме пак на Гулянци ... Това е само с доза хвалба  Embarassed
Не успях да прочета какво стев писали понеже съм окупирала компа в офиса и очаквам всеки момент да ме изритат. Захранихме се с картофено пуре, но ще разказвам друг път.
Сега бягам, че прекалих! Поздрави на всички!

# 179
  • Варна
Здравейте, мамчета!
Отдавна ви чета, но не ми остава време за писане (а и не съм от словоохотливите).
Казвам се Сирма, на 30г съм, живея в кв.Младост. Имам си момченце на 5 месеца - Виктор (роден е на 17.11.2006г).
Той има хемангиом между лявото око и слепоочието. Така че искрено се радвам за подобрението на Лорка на Вержи и с вълнение следя информацията за тях. Аз за сега не смятам да го пипам (хемангиома), защото повечето лекари, с които се консултирахме ни посъветваха да изчакаме, но ако започне да расте бързо и ние ще предприемем мерки - или като Вержи или операция.
Поздрави на Либра - лежахме в съседни стаи в АГ (тогава бях за задържане).
А относно притесненията на ronja - и ние заведохме мъника при Райков, когато беше навършил 5 месеца и не направи въпрос защо чак сега го водим - беше много любезен и внимателен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт