Априлско слънце вън припича, ВАРНА към плажа скоро ще тича - 21

• 12 793
  • 269
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден мамчета!Желая ви много щастие и усмивки!Добре дошла на новата мама!

# 181
Някой може ли да ми даде координати на Райков (тел. адрес) и да ми кажете цената на прегледа? Аз не съм водила Ники, а вече направи 2м. педиатърката каза да изчакаме 6м че тя го прегледла нямало нужда и т.н. но все пак искам да ида за мое успокоение.

# 182
Някой може ли да ми даде координати на Райков (тел. адрес) и да ми кажете цената на прегледа? Аз не съм водила Ники, а вече направи 2м. педиатърката каза да изчакаме 6м че тя го прегледла нямало нужда и т.н. но все пак искам да ида за мое успокоение.

Ние ходихме в Майчин Дом. тел. 332000. Не знам каква е цената на прегледа, защото ни беше включен в абонамента за консултациите, но може да звъннеш да ги питаш.

# 183
  • Откъм Варната
Честит рожден ден Yvonne
Много щастие и усмивки

# 184
Sky Angel,

телефонът на Райков е 64 33 33. Кабинетът е на Г.С. Ръковски 23. Цената знам че е 30 лв.

Вчера си запазих час. Дадоха ми чак за 7 май  Mr. Green.

# 185
 Айде и аз да се запиша тука,че от кога се каня.
Аз съм Ваня,живея на "Битоля",на 23 години,а бебката се казва Ирина,родена е на 8.01.2007год. Hug

# 186
  • Варна
днес мераклии за разходка има ли, че после няма да ни видите една седмица - отиваме на селууу newsm49 travel да ни се порадват баби,дядовци,лели,чичовци и де що рода има Flutter

# 187
  bdbaloni Честит рожден ден Ивоне baloni  

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 11:11 от iva-bebe

# 188
  • Варна
ама съм пАтка заспала - ЧРД Yvonne !
жива,здрава и много много щастие и любов ти пожелавам!!
малката много да те слуша и да расте здрава и красива и умна за радост на мама   bouquet

# 189
  • гр.Варна
Момичета,
 кога се ходи за пръв път на преглед при РАйков??
НЯкои казват,че като стане на 1 месец.Така ли е?Ако е,значи трябва да записваме час....... newsm78

# 190
Честит рожден ден Ивоне  bouquet  bouquet  bouquet

Днес ми сложиха щорите и си взех перденцата Flutter и с новите дивани съвсем ми се промени къщата  Mr. Green Другата седмица май ще почваме ремонта  newsm78

# 191
  • Откъм Варната
...Днес ми сложиха щорите и си взех перденцата Flutter и с новите дивани съвсем ми се промени къщата  Mr. Green Другата седмица май ще почваме ремонта  newsm78

А по другата сме на гости  Mr. Green

# 192
Кали, захраних с пюре от ябълка - по настояване на съпруга  Rolling Eyes що ли го водя с мен при педи и аз се чудя  Rolling Eyes само да има мнение по някои въпроси и да ме ядосва  Crossing Arms
ronja , Райков няма да ти каже нищо, много е разбран  Peace
hristina_k, аз ходих когато бебка беше на месец и нещо - Райков ми каза, че имаме плитки ямки на тазобедрените стави и трябваше да носим ортопедични гащи  Confused След два месеца я водих при Балев и той каза, че няма нищо вече - ноооо каза, че прекалено рано съм я водила първия път и е можело да се израсте от само себе си.  Така че сега ако трябваше да решавам щях да изчакам малко, но всеки сам си решава  Peace

# 193
...Днес ми сложиха щорите и си взех перденцата Flutter и с новите дивани съвсем ми се промени къщата  Mr. Green Другата седмица май ще почваме ремонта  newsm78

Заповядайте тъкмо тогава ще сме в разгара на ремонта Joy hahaha

# 194
  • Варна

Заповядайте тъкмо тогава ще сме в разгара на ремонта Joy hahaha

Ооооо, аз другата не мога...  hahaha Whistling Я кажи кога свършвате ремонта, та да планирам ангажЕмента. Joy

Общи условия

Активация на акаунт