Първа свещичка духва АПРИЛСКОТО дете, а развълнувана мама се радва от сърце

• 7 734
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Днес пропускаме консултацията, както и разходката, както и срещите....  Confused Ако съм предполагала, че целия април ще си стоя затворена в къщи с ошарени деца! Close
Снощи ни наводни и пералнята, та с мъжо гребахме, като луди час и половина #2gunfire, а после се хилехме още час от нерви... Crazy
[/color]
Енви, няма ли кой да те отмени поне за час, да излезеш малко да отдъхнеш?
И при нас от началото на годината само аварии - запуши ни се комина, фурната изгоря, хладилника пък само замразява и разни ей такива дреболии, като прибавим и компютъра  ooooh! и сега сме затънали в лизинги, защото купихме нова готварска печка, хладилник, отоплителна печка, но приемам, че им е дошло времето...... защото да се самосъжалявам и нервирам няма смисъл! Радвам се на новите придобивки, пък нищо, че си свихме малко ежедневните разходи!
За къпането сте си говорили - Йоан го мием като се наака и вечер преди лягане, а къпането ни (вкл. и косата) е 3 пъти в седмицата.
Хранене - храни се почти като нас вече.

Сестра ми е сравнително добре сега, остават й още 2 месеца! Затова пък доста ни уплаши.
Мерси, че попита!  Heart Eyes

Цвети, и аз не съм го чувала, на Люси прощъпулника също беше на РД. И на Йои тогава ще го направим.

Мацки, ще ви напускам, но надявам се този път да не е задълго - Йо се събуди и сега ще го храня - пудинг на Йоткер (много го обича).  Hug

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 15:05 от Лейси

# 106
Честит празник на вчерашните рожденници Милена, Кристиян, Денис и Иван  bouquet!

Честито и на днешните Дея-Мария, Йоана и Вальо  bouquet!
Честито на техните майчета!

И аз онзи ден се чудих къде зачезна Мецанка newsm78 и Дея скоро хич не е влизала.

Къпането при нас е всяка вечер включително и косата.
От вчера сме в новия стол за колата. Вече гледа напред и ми се струва е по-щастлива. Напоследък я хващаше крастата на обратно.

Вчера ходихме на консултация и там ми казаха, че на този етап трябва да пие по 720мл. прясно мляко на ден. Множко ми се струва, има ли други дето успяват да изпият такова количество? Тя и Лекса си ги пиеше до скоро, но вече яде все повече от нашата храна и това е трудно постижимо. Тукашните мами, на вас какво ви казаха? Още да ви питам пак тукашните мами, за прегледа на една годинка правиха ли някакви изследвания на малчовците и какви. Аз отидох със списък за един билюк неща и забравих да питам дали ще я боднат за кръв поне ама и те хич не предложиха. Сетих се като се прибрах в къщи и вече бяха затворили клиниката. Сега още не са отворили и чакам "търпеливо" да видя какво оправдание ще измислят. Но ми е интересно да разбера как е по другите места, за да знам какво да си искам.
 За сведение Лекса е 7700кг  Mr. Green, та кой се притесняваше, че децата им не качвали? Тук не го намериха за никак ненормално.

Снимките от РД на Стаско са супер, браво за хубавия празник!

Татянчето до кога е в БГ? Не е писала от както е отишла ама то трудно остава ред Mr. Green.

# 107
Ама бременните майчета, отчитайте се и как върви бременността ви, няма да ви гоним и четем из другите отчетни Crossing Arms Grinning

Татянката мисля, че днес вече трябва да са се прибрали в Германия.

# 108
Ха така....Ами ще разпитам аз дали има разлика в дните по-обстойно newsm78
Момичета,вижте докато се рових из форума,на какъв готина бебешки канал попаднах  http://www.babytvchannel.com/

# 109
Цвети, страхотен е, много е забавен!

# 110
много ми липсвате, да знаете, имам време само за поздравите...алекс от 2 нощи не спи, не плаче, но не спи и аз съм като пребита Cry защото нямам през деня грам време за почивка Confused
опитвам се поне да ви пропрочета по диагонал
Татянка снощи отлетя от тук Peace
Цвети, сайтът е супер Hug Али веднага го хареса, филмчетата Hug миси  bouquet
Филипа, нали държиш на правописа само да ти кажа - отверТка  Laughing

# 111
Оооо, Фил, тук при мен отчитането става рядко, поради простата причина че рядко се виждаме с док. Аз пак прекалих този път заради проблемния страт. Иначе за сега мисля добре го давам, единствено сега ме е налегнала умора. Все още си имам същия проблем, явно ще си бутам с него, щото видиш ли не било нормално, но било срещано. И така приемат си го хората за ОК и нищо не могат да направят по въпроса. Или както се изрази док. до 12 седмица не правим нищо за да предотвратим каквото и да било #Crazy. Та изчаквам си чинно 12те седмици и се надявам след туй да ми тръгне по вода Mr. Green. Все пак и пътуване ни предстои, трябва и за това да почна да се стягам че не останаааааа.

Смин, к'во става а Али-Бали?

# 112
мисче, и аз не знам...ако бяха зъби - да плаче, ако нещо го боли - да плаче, но не, той се събужда (предната вечер в 1, снощи в 3) и не заспива, аз му спрях нощното кърмене и не искам сега да се изкушавам да му давам, гушкам го, унася се и изведнъж се ококорва, пусна ли го в леглото, същата работа, накрая го слагам до мен, гушкам го (това вече е към 5-5.30), пея му песнички, милвам го по косата и заспива....идея си нямам какво е Rolling Eyes...някакви предположения? Rolling Eyes

забравих за снимките от вчера да кажа - невероятни сте мама с дечица  Hug

# 113
Само минавам да ви кажа едно zдрасти, ние се прибрахме посред ноЩите, беz багаж  Twisted Evil та днес тук цари пълен хаос и Ще ми трябват няколко дни да вляzа пак в релси  ooooh! 

Ина4е сме добре, отбих Милена но гърдите ми неЩо бунтуват и май няма да мога да се оправя беz лекарска помоЩ  Sad  Детето понесе отбиването много леко, направо не й мигна окото  Crazy  и спи беz да се буди  Mr. Green  Но сега я гони един въл4и глад, не е zа вярване.

4естито на вси4ки, които са имали повод да праzнуват   bouquet   bouquet   bouquet

# 114
Честито на днешните ни рожденици! Много радости и безгрижно детство!
Татянче, сподели моля те как стана отбиването?

# 115
Татянка, добре завърнала се!  Hug Липсваше! Поздравления за дългото кърмене!  bouquet

Смини, дано скоро премине това с Али-Бали! Praynig

Как са болничките юнаци на Рачето и на Роди? Thinking

# 116
Izvinete me za latinicata!

Chestit rojden den na wsichki praznuvashti dnes!

Eto  pocherpka ot nas,s nashata torta

# 117
оо, Татянче  Hug

аз да ви се "оплача". Онзи ден направих пробно една торта - стана муцка......и днес пак я направих да е готова за утре - ами ужас, отврат и т.н.  - изгоря  Confusedда му се невиди и май ще правя нова торта за утрешното парти на радоската....

я да ви кажа рецептата за тази - тя не е представителна торта, но пък е мнооого вкусна за следобедна закуска:

4 айца
1 и 1/2 чаени чаши захар
2 чаени чаши брашно
1 балпулвер

+ 2 компота от кайсии(но сигурно може и от праскови)

разбиват се продуктите  с миксер или пасатор  

тавата се маже с 1/4 разтопено масло. Отгоре се редят кайсиите от компота с ципата (с дупето) на горе. Изсипва се сместа върху тях. Пече се в предварително загрята фурна да покафенее. Като стане - се обръща в друг съд, така, че кайсиите вече да идват отгоре. А пък като изстине - се сиропира със сока от компота.

# 118
а понеже ми е паднало да съм пред компа - драго изведе малката на разходка аз уж да си почина - да ви споделя плановете за РД-то ни.
Утре - нищо особено; ще направя торта (да знам какво има в нея - с плодове и заквасена сметана - нещо такова, че и Радост да си хапне). Ще украсим с балони в къщи и ще надуваме свирки, ахахахаха. Гостите - едно приятелско семейство с детенце - скромно, скромно.
В събота - РД- навън някъде на заведение, мисля си даже за там, където Ивка празнуваха с Йоанка-  с поръчана торта, много гости и  подаръци, уф, как не ги обичам такива какафонии (някой беше изпраскал съвсем уместно тази думичка, май Филипа).
Та така - сега приготвях тази кайсиена торта за колегите ми, но май ще купувам в последния момент за тях друга.

# 119
Дея страхотна торта си избрала  Peace, и колко е пораснала малката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт