Първа свещичка духва АПРИЛСКОТО дете, а развълнувана мама се радва от сърце

• 7 733
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Бюти, а как се справяш и с работата, и с неволите на Давид? Дано се свърши вече с тая Т, че аман...! Tired
Подсети ме, миналата седмица се видяхме буквално за 5 мин, изглежда бледа, слаба, абе сякаш излязла от концлагер ConfusedСтрува ми се, че вече много й се събра, за капак и връщането на работа, като ми разказа как протича денят й ми се изправиха косите Sad

# 91
Стана ми тъжно за Бюти! Sad

Иленка, няма такова нещо! РД като всеки РД. Свекито да си отложи ангажиментите, ако иска да присъства на 1-я РД на внучка си! Twisted Evil

Леси къде се загуби!? Confused С нея май никой няма връзка. Thinking

# 92
Честит Рожден Ден на Дея-Мария, Валката и Йоана!

# 93
  • Русе
Абе, и аз си мислех, че ме пързаля нещо свекито...едва ли не, че грях ще направя като не празнуваме РД-то на деня, а то цялата работа е, че не може да си отложи ангажиментите.  Close
Склонна съм да направя компромис, обаче, защото:
- Нямам шеф на главата и в общи линии мога да кръшна от работа
- Сега се сетих, че 30.04, 01.05 са почивни дни, а мъжът ми има РД тогава и може да го отразим на неговата дата, без да ни се струпват много тържеста и манифестации накуп  Outta Joint
- Иначе е печена жената, ...ама да не си мисли, че може да ме манипулира, както прави с други хора!
Twisted Evil

И аз си мислех за Лесито тези дни..., ама така е с 2 малки деца и работа. Tired

# 94
Ан тъй! Mr. Green

Направо с един куршум двата РД, че наистина много шетня ще падне, ако са поотделно Whistling

Леската, да, усеща се липсата й, никой ли й няма тел?

# 95
Тъй, тъй! Mr. Green
И татито ще е отбелязано! И ще се радва - особено, ако като при нас "манифестации" по повод РД-и на мама и тати вече няма. Ама то и мойто мъж се уреди, т.к. е роден на 21.04. Crossing Arms

# 96
Честит 1-ви Рожден Ден на Валката, Дея-Мария и Йоанка!

Данче супер са снимките от РД!
Всички малчугани са много сладки!

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 13:46 от rody

# 97
Здравейте девойки hahaha,

Честит рожден ден на Дея-МАрия(я майка й да се появи,за да почерпи,че само я мисля тези дни newsm78) и Йоана

bouquet  bouquet  bouquet
Вени-благодаря за отговора.Май ще пусна тема за това мляко newsm78

Меци къде е????

Тези ,които сте правили прощапулник да ви запипитам,Събират ли се баби разни и какво наредихте на децата си?Също и за питката....Купена или правена от мама?

# 98

За всички рожденници и техните майки, празнували през последните дни и най-специални пожелания за ДАВИД, СИМОНА, ДАНИ, АЛЕКСА, АЛИ-БАЛИ, ДЕНИЗ, СОНЯ, КРИСТИАН, МИЛЕНА, ДИМИ, СТАСКО, ТОНИ!!!!!!!
          Честит Рожден Ден и на днешните рожденници Валката, Дея-Мария, Йоана!!!!!!!!
                                Бъдете здрави и много, много щастливи!!!!!!!!

До онзи ден нямахме компютър, защото изгоря видеокартата, опитвам се да наваксам с четене, но не смея да се включвам, защото е много тъпо да пиша, без да знам за какво си говорите в момента!
 Ей, уж четох набързо и пак забравих какво обсъждате!  ooooh!
Ще се връщам назад и тогава ще напиша нещо по-смислено, извинете ме!
Радвам се, момичета, че се сещате за мен и на мен ми беше криво без компа и форума тези почти 2 седмици! Освен да ви кажа, какво прави един човек, когато няма компютър  newsm78
ами най-положителното беше, че вечер вместо мъжът ми да играе 1 час с децата и да седне на компа, отделяше време на мен и на тях, говорехме си повече!
 А и на мен работата не ми пречи, винаги имам време за вас!  Hug Hug Hug
Йои е станал голям палавник, просто не стои мирен и за 1 минута и винаги трябва да има някой, който да тича след него!
Енви, Велина, бъъъъъъъъързоооо да се оправя и с пълни сили да празнувате на 23-ти!!!
Бюти, много ми е мъчно за Давид, защо така? Чудя се дали има някаква връзка със зъбите?
Нали, когато избиват зъби имунитетът спада!

# 99
Ами тебе обсъждахме, Леси, че те няма!  Wink Радвам се, че отсъствието ти не е било заради нещо по-лошо!  Hug Как е сестра ти?

Цвети, на Пепи прощъпулника ми беше доста хаотичен - на РД-то му подредих нещата и използвах поканените гости за публика, а пита раздадох няколко дни по-късно, т.к. има връзка с луната и трябва да е в сряда, когато се раздава за здраве - купена. На Вили се очертава, да е същото. Mr. Green

# 100
ЛесиHugРадвам се, че си пак с нас!

Цвети, аз съчетах РД с прощъпулник не бих изтърпяла 2 пъти по отделно какафонията с многото хора Crazy, т.е присъстваха и бабите, питка не съм месила никога, за това купих една и готово.
Предметите, които си спомням бяха стетоскоп, книга, диск, фотоапарат, отверка, шив. метър, някакъв блистер лекарство.За това се сещам само.

# 101
Честит рожден ден на днешните рожденници - Дея-Мария, Йоана и Вальо!
Честит празник и на майчетата им!

# 102
Енви,а не е ли за момичета в сряда,а за момчета в петък .Това всичко при пълнолуние де newsm78

абе зайците започнаха да изскачат един по един Mr. Green

Фил,а какво си изтегли красавеца?

# 103
Аз това за пълнолунието никога не съм го чувала Thinking

Цвети, отверка Mr. Green

# 104
Цвети, това за момичета и момчета за пръв път го чувам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт