Първа свещичка духва АПРИЛСКОТО дете, а развълнувана мама се радва от сърце

• 7 730
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Днес беше супер Heart Eyes
Ето и моите снимки от рождения ден http://www.snimka.bg/album.php?album_id=124486&photo=32

# 76
Честит Рожден Ден на Стаси, Тони, Марти и Златомир! Да растат здрави и щастливи!

Много са хубави снимките от празнуването на РД на Стаси! Данче, браво за идеята!

А одеялцето дето сте го проснали на земята го имам в зелено и е от моето детство  Grinning

# 77
  • София
Момичета, нямам думи да ви опиша колко съм благодарна на всички са искренните поздрави, за прекрасния празник, който ми направихте, за всичко, за всичко! Умилявате ме безкрайно много! Всички ви прегръщам много, много силно и ви желая най на първо място ЗДРАВЕ, да сте много щастливи и винаги да сме заедно, защото аз ви обичам, обичаме ви и със Стасииииии  Mr. Green Hug Hug Hug

Зарка, одеалцето е на Ст старши  Mr. Green

Снимки - утре, гроги съм  Mr. Green

# 78
Добро утро!

Снимките на всички са страхотни, много сладки дечица! Hug

Честит рожден ден на Валката, Дея-Мария и Йоанка! Hug

Честит празник и на майчетата им!  bouquet

# 79
  • София
Честит рожден ден на Вальо, Дея-Мария и Йоана!

# 80
Честит първи рожден ден на Дея-Мария, Валентин и Йоана.

# 81
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЬО И НА ДЕЯ-МАРИЯ!

АЗ ДА ПОЧЕРПЯ НАЛИ СИ ИМАМ РОЖДЕНИЧКА

НАЗДРАВЕ!

# 82
Честит първи рожден ден на
Дея-Мария, Валентин и Йоана!
Здраве и безгрижно детство!

Честит празник на щастливите мами на рожденници!

Данче, страхотен празник сте устроили на Стаско!  Peace А Деска ти е направила една снимка - сама си под дървото, поуморена, но така щастлива... В рамка да си я сложиш, че такава снимка всичко казва! Peace

Бубка, мисля, че няма никаква пречка по-късно  да се празнува РД.  Peace Знам за поверие, че предварително не бива, ако въобще може да се вярва на поверия.

Бюти, целувки на Давид! Heart Eyes Много липсваш тук! Sad

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 09:55 от envia

# 83
Честит рожден ден на Вальо, Дея-Мария и Йоана!

Ивка, вие в 'Люлаците" ли празнувахте, мила. Много хубав празник сте си спретнали....

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ

Изпита мина добре, но резултатите чак другата седмица ще излязат.

# 85
Бубка, аз правих празненството за рождения ден на малката предварително, защото така се стекоха обстоятелствата, но по принцип знам, че не е хубаво предварително да се празнува, но за по-късно няма проблем.
Фурор, да в "Люляците" празнувахме и наистина беше страхотно.

# 86
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЯ-МАРИЯ, Вальо и Йоана    bouquet

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЯ-МАРИЯ, ВАЛКАТА И ЙОАНКА! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ОТ СЪРЦЕ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МИЛИТЕ ИМ МАЙЧИЦИ!

# 88
Честит рожден ден на милата ми виртуална приятелка Дея - Мария Hug
Пожелавам и много слънчеви дни, безволно и вълшебно детство Heart Eyes

Честито на всички рожденници  newsm59

# 89
  • Русе
Честит 1-ви Рожден Ден на Валката, Дея-Мария и Йоанка!

Безгрижно детство, озарено от много усмивки и любов!

Много сладки купонджиите на Стасковото РД! Данче, сияеш, душко! Hug

Бубка, във връзка и с твоя въпрос, традиция ли е 1-вия РД да се празнува точно на деня??? Защото свеки снощи ме застреля, че така било, и така се била нагласила да празнува на 23-ти, без изобщо да ме е питала кога мисля да го правя... Shocked, а видиш ли, се оказа, че уикенда след 23-ти, когато мислех да празнуваме, имала ангажименти...  Twisted Evil За мен лично, няма значение кога ще се празнува (след рождената дата)...ама, хич не ми се щеше да е в работен ден, щот все пак работя - кога ще надуваме балони, ще редим трапези и т.н.... Whistling

Бюти, а как се справяш и с работата, и с неволите на Давид? Дано се свърши вече с тая Т, че аман...! Tired

Общи условия

Активация на акаунт