Първа свещичка духва АПРИЛСКОТО дете, а развълнувана мама се радва от сърце

• 7 722
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ви за поздравите, момичета!!!!!!!!  Hug Heart Eyes Сега успях да стигна до компа.....
Честит празник и на днешните родени сладурчета - Миленката на Татяна, Дими, Крис, Иван и Денис!!!!!!!
Мисче, това с именния ден на Марти и моя рожден ден е измислено отдавна - така е режисирано...

Имахме и още един празник - кръстихме Марти на именния му ден... И станаха 3 празника в един ден. Много подаръци отнесохме с моето момче... Все още нямам снимки... Марти в църквата реши да държи той свещта, но в един момент реши, че трябва да пипне пламъка на свещта и сещате се..., но като цяло беше спокоен...

В колата -  стои си в столчето, но по някое време му писва и иска да го взема и да скача...

Ходи - вече ходи и се пуска съвсем спокойно - смятам в сряда да направя прощъпулник... Какъв предмет да сложа за летец? А за космонавт?  Joy

Къпане - много рядко пропускам вечер да не го къпя - смятам, че спи по-спокойно...

Джена /Данче/, телепортирай ме....  hahaha Много ми беше любимо това!

Ми то станало време - хайде честит ти рожденник!!! Да ти е жив и здрав - много щастлив и много да те слуша Стаско!!!!!

# 31
  • София
Ехххх, колко бродехме из неосветените, кални улици на село, аз - на татко с часовника, който си беше досущ като онези мечтани гривни. Джена-Джена, а другата как се казваш?  newsm78

Шуши, я си го дръж хубав Марти на земята, защото ще го пращаш из космоса  Mr. Green Това на майтап, иначе и аз ще сложа нещо за пилот - може да има нещо от дядо си, но се съмнявам, шефчо ще стане вятърничав като мен  Mr. Green

# 32
Кали, май беше с черната коса...  newsm78

# 33
  • Добрич
Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАНИМИР,МАРТИН, ТОНИ И ЗЛАТОМИР!!! newsm59 newsm59 newsm59 newsm67 newsm67 newsm67
На мамите честит празник smile3525

Къпане всяка вечер , освен ако не сме закъснели с прибирането Peace
За храненето - сутрин и вечер мляко (АМ). През деня от кухнята, ако не му стигне му давам от нашето ядене! Все още не съм давала свинско и агнешко месо. Плодове - почти всичко харесва ,които съм му давала.

Момичета давате ли все още вигантол newsm78
Днес ще ходим на консултация , да видим колко е пораснал  Simple Smile

# 34
  • Добрич
Забравих!
1. Все още не сме проходили
2. В колата си стои на столчето, но като му омръзне почва да  мачка мен и каката, но когато аз съм шофьорката избор няма стои  в столчето Naughty
3. Давам мляко сутрин и вечер

# 35
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСКО ,ТОНИ, МАРТИН И ЗЛАТОМИР!!!  bouquet Hug  bouquet

Честит празник на майчетата!  bouquet

didi_demi, аз Вигантол не давам много отдавна, и така всеки ден по много сме навън, а и фонтанелата му вече е затворена.

# 36
  • София
Благодаря, момичета за топлите поздрави!   Hug
Честит Рожден Ден и на Тони, Марти и Злати! Здрави, щастливи и весели! nbirthday  bigdance2

Почерпчица  Mr. Green-

# 37
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСКО И ТОНИ!
ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДАНЧЕТО И НА СКАРЛЕТ!
НЕКА ЮНАЦИТЕ ВИ ВИ КАРАТ, ВИНАГИ ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ГОРДИ И ЩАСТЛИВИ, КАКТО ДНЕС!

bouquet ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА МАРТИН И ЗЛАТОМИР!  bouquet

Зарка, много благодаря! Heart Eyes

Рамама, много сте готини във ваната! Peace

Скарлет, къде кръстихте Тони? Нали предлагахме тук разни варианти!? Wink

Шуши, честито ти християнче!  bouquet

Раче, много весел разказ! Дано двамата с Емо бързо се оправяте! Praynig

Вигантол/Деавит не давам от около 7-я месец. Но от около месец давам Мулти-Витамол.

Днес пропускаме консултацията, както и разходката, както и срещите....  Confused Ако съм предполагала, че целия април ще си стоя затворена в къщи с ошарени деца! Close
Снощи ни наводни и пералнята, та с мъжо гребахме, като луди час и половина #2gunfire, а после се хилехме още час от нерви... Crazy

# 38
Честит отминал празник на Миленка, Дими, Крис, Иван и Денис и прекрасните им родители:) Надявам се, много да сте се забавлявали.
Честит рожден ден на Стаско и Тони  Heart Eyes Вземайте пример от майките си и ще станете страхотни човечета Simple Smile
Честит рожден ден и на Марти и Златомир Simple Smile
Честит празник и на всички родители   bouquet

Шуши и на теб честити ти много поводи за радост на патерица  bouquet
А на всички ви много здраве Heart Eyes

Колата - нямаме проблеми в седене в столчето, а пътуваме по 3-4 часа. Правим винаги един Макдоналдс посредата. Само малко помрънква преди да се предаде на съня.
Къпане - пропускаме понякога, но по принцип всеки ден.
Крачета -  Вече обикаля апартамента. Като чуе отваряне на хладилник и се изтрелва като кучето
Мляко - още цока когато съм си в къщи
Дурги храни - всички меса са въведени. В момента експериментираме с плодове и се учи да яде манджите от кухнята.
Фонтанела - затворена и не пие вигантол

# 39
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на шефчо Стаско, на Тони, Марти и Злати! Мили деца, нека всеки ден от живота ви бъде едно незабравимо преживяване! А на скъпите ви майки - желая да имат най-прекрасните усмихнати деца!

# 40
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ   bouquet  bouquet  bouquet
ние се къпем всеки ден  Peace
Данче страхотна почерпка  Hug

# 41
Сабина, как е Вяра?
И другите болнички на отчет

И бързо да оздравяват

# 42
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от нас!

# 43
Уф, чудя се как да формулирам тъп въпрос Blush

Ще продължаваме ли с честитките за 13-ти, 14-ти, 15-ти и т.н найсти месец Crazy

# 44
Филипка, развесели ме!  hahaha Аз се бях питала за това и за себе си си дадох отговор - НЕ! Но може, да има и на друго мнение! Wink

Общи условия

Активация на акаунт