Първа свещичка духва АПРИЛСКОТО дете, а развълнувана мама се радва от сърце

• 7 720
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден на Стаси, Тони, Марти и Злати! nbirthday

Данче, впрегнах и двете баби да дойдат с мен , за да помагат за количката , пък ще ги пратя някъде да пият кафе. Сигурно съм много смешна , ама като никога не съм катерила количката по рейсове, направо ми е като кошмар дали ще се справя, дали ще  влезе през вратата  ooooh!. А пък не знам да я сгъвам и на  такси не мога да се натоваря, но добре че бабите днес са свободни  Peace

Вигантол вече не давам , фонтанелата 10 мм , ако не се лъжа, на според лекарката на това време няма смисъл.

envia , и аз миналата седмица наводних кухнята, мия си чиниите, а то паднал сифонът и си се лее на пода вода, усетих се чак когато ми стана много топло на краката  Mr. Green.
 Не мина ли тая шарка на дечицата? Леко ли я карат поне?

# 46
Честит Рожден ден, малки муцунчовци!

Бъдете здрави пред всичко! Бъдете добри деца, уважавайте родителите си и много ги обичайте!

Наздраве на родителите, както всички знаем 2006 бе годината с най-красивите и ценни пратки от щъркелите!

# 47
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСКО, ТОНИ, МАРТИН И ЗЛАТОМИР!!!
                                                                ЧЕСТИТА РАДОСТ И НА ТЕХНИТЕ МАЙЧЕТА!!!

Шуши, Скарлет-честито ви християнчета!

Енви голям екшън е било с пералнята и гребането hahaha

Фил моето мнение е, че вече след честитките за годинка месеците не важат-поздрав за втория РД ще следва Peace Mr. Green

Столчето за кола-стои си в него и си бърбори, от време на време нещо протестира и бързо му минава.

Къпане-през ден.

Крачета-не е проходил, но ходи държейки ни за ръцете.

Мляко-давам вечер.

Други храни-не съм въвела свинско, риба, боб, леща и още много неща/дори още е първа група в кухнята

Фонтанела-затворена и не пие Вигантол от третия месец/пи около месец и нещо по 1капка сутрин/

Теди пие още антибиотик, кашля по-малко и се отхрачва, но пък и сополките му текнаха та още си боледуваме ooooh!

п.п. Нашите снимки от срещата са ето тези: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122921&view=1&photo=25

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 10:20 от rody

# 48
Момичета, още се чудя днес за Ариана, слънцето грее, но е хладно, то е и рано де, но следобед да не ни запраска някой дъжд? newsm78
Иначе празника е празник, спор няма! Hug

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ
Днеска моля за голямо палцестискане в следобедните часове, имам много труден изпит, който сигурно няма да взема.

# 50
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЛИТЕ ОТ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСИ, МАРТИ, ТОНИ И ЗЛАТИ!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!

По темите: когато пътуваме в столчето понякога е кротичка и си играе, но е имало и пъти, когато ми е разказвала играта направо.
За храненето: плодове давам пресни - банани, ябълки, киви, круша, портокал, мандарина, от пюре - праскови, кайсии, череши и шипки. Мисля скоро да и дам ананас и авокадо.
Зеленчуци, всичко, което ядем ние яде и тя (единственото изключение е зеле).
Не съм давала риба (мисля след около месец да опитам) и агнешко.
Мляко пие вечер с голяма неохота, понякога и го правя с бисквити, но и така не го иска много. А знам, че е хубаво по 250мл. на ден от адаптираното да се дава до 3 години на детето. Отделно яде сирене, кисело мляко извара, сметана, жълтък. Мисля скоро да дам белтък и мед. За двете последните вие как мислите?
Ходи само ако я държи някой за едната ръка.
Къпем се през вечер.
Вигантол давам все още, въпреки, че фонтанелата се е затворила (като ви чета май няма да давам повече). А вие давате ли за зъбките флуор?

Мамчета, ние мислим да водим малката до Гърция по първи май и сега се занимавам с вадене на "бебешки" паспорт  Sick .

Празненството с родата за рождения ден на малката мина страхотно в следващ постинг ще пусна снимков материал, а утре в къщи ще си го празнуваме.

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 10:32 от Ivka

# 51
  • София
Честит рожден ден на Стаско, на Тони, Марти и Злати! Честит празник и на мамите им!

Днес ще си е хубаво времето - заминавайте на РД всички, които можете!http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/hourbyhou … r_topnav_business

Филипка и аз съм на мнение, че няма смисъл вече от честитене на месеците, когато децата станат на годинка! Евентуално половингодината може!

# 52
Предупредих ви, че въпросчето е тъпичко Grinning
Имаме единомислие Peace

Ивка, вие по-рано ли празнувахте РД?
Чанч ли е да се извади паспорт на малко дете?

# 53
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ
Днеска моля за голямо палцестискане в следобедните часове, имам много труден изпит, който сигурно няма да взема.
Стискаме палци, показалци и ако не го вземеш средни пръсти за изпитва6тите!
Пожелавам ти успех!

# 54
  • София
Благодаря на всички за поздравите за Тони!

Честито и на наборчетата и най-вече на Стаско и майка му!!!! (дано да успея да дойда на някоя съботно-неделна сбирка, че иначе наистина може би ще се видят преди да се оженят)

Да почерпя за 1-вия ни рожден ден!

Енви - след дълго мислене и проучване накрая го кръстихме в София в манастира св. Мина.
Лек ден засега, аз отивам да празнувам!

# 55
Снимки от празненството на малката

Филипка, празнувахме по-рано, защото тази събота нали е работен ден и няма как. А и имахме гости от Варна, Троян, Пловдив, Ловеч, а и самото празненство не беше в София, а в Плевен и затова.
Колкото до паспорта чанч е малко, защото аз искам да го извадя в София, а моят постоянен адрес е в Плевен, което малко спъва работата.

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 11:05 от Ivka

# 56
  • Русе
Честит Първи Рожден Ден

на Стаси, Тони, Марти и Златомир!
Щастливо детство, изпълнено с щури игри, ... и по малко бели за разкош! Wink
Честит празник на развълнуваните майчета! Данче, да си изкарате незабравимо днес, за да разказваш след години на Стаско!

Нямам време да се вкюча по темите днес..., много работа ми се струпа.  Whistling

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 14:07 от Иленка

# 57
  • София
Честито на всички рожденици  smile3510, именици newsm51, новопокръстени  bishop, проходили smile3539 и зъбообзаведени newsm47 от изминалите дни!
Шуши, честити ти много празници - да ти е весело и жизнерадостно детенцето и много да те радва!  ura smile3525 newsm67

Mum, Юлче и МисЗ поздравявам ви за  preggo Лека и безпроблемна бременност ви желая! Аз докато се наканя да отбия вие ще сте с второ бебе в ръцете Simple Smile

Да ви почерпя с Емовата торта по случай изминалите ни РД.
Сложих малко снимки към варненската среща на априлчетата.

А в албума на Емо добавих снимки от престоя ни във Варна.

# 58
 newsm59 :ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСКО, МАРТИ, ЗЛАТОМИР И ТОНИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА.  bdbaloni bdbaloni

За честитенето на месеците оттук нататък и на мен ми се струва излишно.
Къпеме се с косата през ден, а иначе всяка вечер цялото тяло.

Вчера изкарахме страхотно - кулминацията беше влизането на Дими с двата крака в тортата и последвалото намазване по стола. Незнам обаче от суетене и смях дали някой все пак успя да снима постижението. Снимки ще качвам по късно, че нещо ме гони манията за чистене днес.

Данче, хубаво изкарване днес и дано да няма дъжд.

И последно да се похваля - от вчера сме с нова количка Inglesina Trip   - нашата е зелена на седмото небе съм от кеф.

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 14:21 от galiabalq

# 59
Уф, каква е пустош тук цял следобед... Tired

Общи условия

Активация на акаунт