Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 4 896
  • 160
  •   1
Отговори
# 135
Цитат на: Niyalink=topic=1825345.msg50725020#msg50725020 date=1768904840
До края на месеца трябва да ги раздадат, но сайтът би трябвало да го обновят по-рано. Януари се случват по-бавно нещата заради новите договори, но все пак би трябвало да си спазят срока и да ги имате до края на месеца.
абе ние сайта да видим😃

# 136
Здравейте, може ли да се кандидатства във фонда на възраст 45 години? Търсих информация, но навсякъде изискванията са различни.

# 137
  • София
Здравейте, може ли да се кандидатства във фонда на възраст 45 години? Търсих информация, но навсякъде изискванията са различни.
Жената НЕ трябва да е навършила 43 години. Може да го видите в сайта на ЦАР. https://www.cfar.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b4%d0%b0%d … 0%b0%d0%bd%d0%b5/

# 138
А дано днес да имаме резултати в сайта😊

# 139

🙏🙏🙏

# 140

Все си мисля, че ще е идната седмица..

# 141

Все си мисля, че ще е идната седмица..
И аз така....

# 142
То се изредихме и да звъним...вече става нахално🤣

# 143
То се изредихме и да звъним...вече става нахално🤣
Даа 🤣

# 144
За мен е малко странно да си изпратиш попълнени документите и 2 седмици никакъв резултат,те нали дават входящ номер веднага.
Звъннах днес,нямало информация,утре щели да проверят входящите номера…И сега не знам това означава,че може и да съм в този месечния жребий ли?

# 145
  • София
За мен е малко странно да си изпратиш попълнени документите и 2 седмици никакъв резултат,те нали дават входящ номер веднага.
Звъннах днес,нямало информация,утре щели да проверят входящите номера…И сега не знам това означава,че може и да съм в този месечния жребий ли?
Вие къде сте изпратили документите? Лично или чрез клиника, ако е чрез клиника се обадете да проверите на коя дата са ги изпратили към ЦАР. Иначе когато се носят лично в ЦАР веднага се получава входящ номер и казват горе долу кога да очаквате решение.

# 146
Аз ги пратих с куриер и на другия ден по имейл имах входящ номер. Но зависи какво имате в предвид че няма информация... Ако имате в предвид дали сте удобрена... И ние нямаме такава информация все още 🫤

# 147
Не,винаги аз съм си ги подавала.Сега с клиниката,просто мислех,че след подаването се дава също номер и ми го изпращат и аз си следя дали съм одобрена

# 148
  • София
Не,винаги аз съм си ги подавала.Сега с клиниката,просто мислех,че след подаването се дава също номер и ми го изпращат и аз си следя дали съм одобрена
Вие в клиниката ли сте звъняла не става ясно в предишния Ви пост? Ако е така звъннете в ЦАР и питайте от там да Ви дадат входящия номер, но първо уточнете с клиниката дали са изпратили документите и на коя дата.

# 149
тоест звъняли сте дали сте удобрена, входящ номер си имате, така ли

Общи условия

Активация на акаунт