Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 3 803
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте отново имам още 1 въпрос звънях в клиниката да попитам ,но не вдигат.
За становището от уролог задължително ли трябва да имаме и 2те спермограми или може и с 1 да се направи становището?
Понеже утре сме на 2ра спермограма и исках направо да отидем при уролог с 1вата спермограма за становище
Или ще е по добре да изчакаме и 2рата?
Там където ще е 2рата спермограма там е и уролога. Щерев.

Здравей,
Ние при уролога ходихме с двете спермограми, така ни казаха от болницата

Благодаря. Аз мисля да смениме клиниката докато не сме подали докумнтите в момента сме в клиника малинов има ли някоя с добри отзиви? И какво мислите за д-р Станулов в болница Доверие
Здравейте, мнения има много, лично моето към момента е, че доктора е изключително адекватен и сме при него от 1 година. 🍀
[/quote]

При Малинов или при Станулов?? ?😊

# 61
Момичета качена е информация в сайта до 18.12.2025г. можеби току що, ще бъдат изпратени заповеди с входящи номера от 82339 до 82888 до 22.12.2025г.

# 62
Момичета качена е информация в сайта до 18.12.2025г. можеби току що, ще бъдат изпратени заповеди с входящи номера от 82339 до 82888 до 22.12.2025г.

И аз видях, тъкмо щях да пиша
На нас многооооо малко ни е трябвало за да влезем на това заседание

# 63
Скрит текст:
За становището от уролог задължително ли трябва да имаме и 2те спермограми или може и с 1 да се направи становището?
Понеже утре сме на 2ра спермограма и исках направо да отидем при уролог с 1вата спермограма за становище

Здравей,

Благодаря. Аз мисля да смениме клиниката докато не сме подали докумнтите в момента сме в клиника малинов има ли някоя с добри отзиви? И какво мислите за д-р Станулов в болница Доверие
Здравейте, мнения има много, лично моето към момента е, че доктора е изключително адекватен и сме при него от 1 година. 🍀
При Малинов или при Станулов?? ?😊[/spoiler]
[/quote]
 За др Станулов, понеже за него питате има ли мнения 🍀

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 11:27 от Moderator2

# 64

Здравей,

При Малинов или при Станулов?? ?😊
За др Станулов, понеже за него питате има ли мнения 🍀
[/quote]

А дали тука Някой има мнение за д-р Николов  от репробиомед?

# 65

Дали след 22.12, ще има някаква нова информация и още заповеди?

# 66

Най-вероятно останалите ще минем средата на януари и до края на месеца ще си получим заповедите.

# 67

Нямам никаква представа предполагам, че всички вх. номера след цитираните ще останем за заседанието през януари

# 68
Когато кандидатствате с мъжки фактор, от клиниката ли ви казват, че можете с конкретните спермограми да се кандидатства?

# 69
Когато кандидатствате с мъжки фактор, от клиниката ли ви казват, че можете с конкретните спермограми да се кандидатства?

Да, те ни казаха в кои клиники да направим спермограмите и след като подготвихме документите, провериха дали са подходящи  спермограмите за фонда.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 14:12 от Нежии

# 70
Здравейте момичета всичко е готово всички документи са готови от клиниката казаха до края на януари да очакваме заповед.
А вх. номер от къде трябва да получа ?

# 71
  • София
Здравейте момичета всичко е готово всички документи са готови от клиниката казаха до края на януари да очакваме заповед.

Ако носите документите лично в ЦАР на момента се получава вх. номер, ако е през клиниката питайте тях или звъннете на телефона в ЦАР.

# 72

Ако носите документите лично в ЦАР на момента се получава вх. номер, ако е през клиниката питайте тях или звъннете на телефона в ЦАР.

През клиниката е. Утре мога ли да звънна и да попитам или ще е твърде рано? Най - добре след празниците

# 73
  • София
През клиниката е. Утре мога ли да звънна и да попитам или ще е твърде рано? Най - добре след празниците
Първо питайте в клиниката дали са изпратени към ЦАР и на коя дата. След това вече звъннете в ЦАР с молба да ви кажах входящия номер. Чела съм такива мнения назад в темата. До сега винаги съм носила лично документите в ЦАР и веднага са ми давали входящ номер.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 16:34 от NaniG

# 74
Първо питайте в клиниката дали са изпратени към ЦАР и на коя дата. След това вече звъннете в ЦАР с молба да ви кажах входащия номер. Чела съм такива мнения назад в темата. До сега винаги съм носила лично документите в ЦАР и веднага са ми давали входящ номер.
Ами ние днес бяхме в клиниката разгледаха документите видяха, че всичко е както трябва взеха ги
И казаха просто да чакаме одобрение до края на януари

Общи условия

Активация на акаунт