Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 3 849
  • 124
  •   3
Отговори
# 90
Просто звънни утре и ги питай конкретно какво им трябва. Не бих разчитала на ЧатGPT в случая.

# 91
Някой знае ли кога ще заседават този месец?

# 92
И аз искам да знам

# 93

И аз искам да знам

И аззз

# 94
Какви документи са необходими за кандидатстване с мъжки фактор?

# 95
Какви документи са необходими за кандидатстване с мъжки фактор?
Становище от уролог с подпис и печат
2 спермограми от 2 различни клиники с подпис и печат
AMH хормон с подпис и печат
Документи от клиниката в която сте решили за попълване от вас и съпруга ви
Преснимани лични карти
Поне за нас това трябваше. И ние сме с мъжки фактор.
От нашата клиника изискваха тези документи.

# 96
В края на другата седмица се очаква да е заседанието.

# 97

Това значи ли, че по другата ще започнат да изпращат заповедите?

# 98
Здравейте, за първи път пиша в тази, но и за първи път ще подавам документи за финансиране от ЦАР.
Казусът ми е следният, имам епикриза от репродуктивен специалист с дата 23.12.2025 г., обаче се усетих, че давността на амх ми е изтекла, повторих изследването за амх на 07.01.2026 г. Въпросът ми е, проблем ли ще е пред ЦАР, че датата на епикризата ми е преди датата на изследването за амх?

# 99
Не. Трябва да е изследвано последните 6 месеца преди подаването на документите.

# 100

Това значи ли, че по другата ще започнат да изпращат заповедите?

Не. В края на месеца най-вероятно.

# 101
Здравейте! В края на декември за пръв път пуснахме документи по фонда, след няколко дни получихме входящ номер, но все още при вход изписва, че няма намерени данни. Видях мнение, че до края на тази седмица вече ще са активни входящите номера. Някой имс ли като моят проблем? Успех на всички!

# 102
Здравейте! В края на декември за пръв път пуснахме документи по фонда, след няколко дни получихме входящ номер, но все още при вход изписва, че няма намерени данни. Видях мнение, че до края на тази седмица вече ще са активни входящите номера. Някой имс ли като моят проблем? Успех на всички!
Данните на интернет страницата са валидни към дата 18.12.2025 г. включително. Няма ги нашите данни качени все още. Спокойно. Всичко е наред 🙏🙂

# 103
  • София

Здравейте, точно под полетата, в които се въвеждат вх. номер и първите цифри от ЕГН е записано следното:
Данните на интернет страницата са валидни към дата 18.12.2025 г. включително. Заявленията, подавани след тази дата, не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".
След като се обнови информацията на уебсайта ще видите сатуса на Вашето заявление.

# 104
Здравейте. През 2025 имаме 2 опита финансирани от ЦАР. От втория имахме бременност, но тя спря да се развива в 11 седмица. Със мъжки фактор сме. Спрермограмите, с които кандидатствахме за тези опити вече са от преди година. Знаете ли за 3ти опит дали трябва да подготвим всичко наново. 2 спермограми, становище от уролог, амх? И дали ще ни одобрят за 3ти път ?

Общи условия

Активация на акаунт