Досега съм кандидатствала 2 пъти и винаги аз съм си носела документите тк живея в София.Този път от клиниката искаха да ги изпратя и тя ги подава.
Очаквах след като са получени,да ми пишат от клиниката с някакъв входящ номер с който аз да следя дали съм одобрена.
Аз нямам представа попадени ли са докуметите,в кое заседание ще участвам и тн.Според мен е нормално да има мейл дори формален в който да разбера,че те следят(не вярвам) и че ще се свържат с мен при одобрение.
Не ми харесва,че трябва да звъня и да питам по 100 пъти,не само за това,а свързването с дамата отговаряща за това е сложна мисия.
Та казаха ми от регистратура тк само те ме свързват с дамата,че нямало информация и само благодарение на настойчивостта ми попитаха и казаха,че утре ще се проверяват кои имат заповед,а дали съм в тази проверка и това заседание пак не разбрах.
Това ми беше и целта на запитването.Когато клиника ви пуска документите ви имформира,когато сте одобрени или след подаването ви изпращат входящ номер да си го следите вие