BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 083
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 065
Да си дойдем на думата - елиминациите.
За мен е сууупер некоректно да нулират по този начин вота. От четвъртък се гласува, защо го нулираха два часа преди изгонването и то само заради рейтинга на ББ...

# 1 066
Искам да видя как изпиквача реве 😭

# 1 067
  • Сф
Поне тото и патрашкова ги няма
Психолог поне искам да чуя аз.

# 1 068
Приключихме с този - сега въпросът е кой повече искам да напусне - Калин или Паранормалният…ама май Калин, него повече не мога да го търпя, даже ми е интересно да видя ревльо без Ваньо 😃

# 1 069
Хайде сега Калин да го последва и да каже и той как не всичко се е видяло. Как всички други са виновни.

# 1 070
Все пак Сияна не си игра картата за Стоянов.  Дали не иска или е предполагала ,че не е застрашен в тая комбинация от номинирани

# 1 071
Кой му написа думите?
Не вярвам да го мисли изобщо

# 1 072
  • София
Бил много проницателен и виждал неща, които другите не виждат.. Ние пък изобщо не сме проницателни, защото видяхме само един психясал и истерясал мамун..

# 1 073
Калин е непоносим, обаче има ли шанс да си тръгне той?

# 1 074
  • Сф
Аз ще гласувам за параненормалния , за да може да си тръгне Тираджията.

# 1 075
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
"Съжаляваме, че трябва да се разделим по този начин", тази Александра добре ли е?
За какво съжаляваш точно бяла птицо? За агресията, простащината, за това, че давате поле
за изява в национален ефир на нещо толкова гнусно и недопустимо? Нова телевизия заслужава да
и отнемат лиценза, че допускат и показват такива сцени и още по-лошо веднага не е изгонен този
индивид от шоуто и то бурно и с пълен кенсъл. Те чак и трибуна му дали, нямам думи и после защо
има толкова агресия и какво става с децата и възрастните.

# 1 076
Това е то! Стефан на подсъзнателно ниво усетил, че ще се стигне до тук.

# 1 077
  • Между гори и планини
Свършиха ми лайковете, много тъпо!
Хайде Калин да е следващият!
Божке Каспър видял , че Иван е много добричък... Егати подложката е този!

# 1 078
Трудно ми беше разбирането на Иван с това пуфтене, сякаш му беше досадно, че трябваше да се извинява. Искаше, ама не му се получи.

# 1 079
Пак ще гласувам в подкрепа на Валентин. Много харесвам как се изразява. Искам Калин да си тръгне. Освен да интригантства и да си търкаля туловището, друго не прави.

Общи условия

Активация на акаунт