BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 980
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 360
Котов веднага се досети, опасен е

# 361
Давид трябваше да каже Сияна, за да издразни всички 😆

# 362
Калин е отвратителен! Всеки човек има газове, но явно той единствен изкарва газовете си от всяка дупка толкова шумно. Как не му е неудобно….

# 363
  • София
Калин и Ебру затоплиха взаимоотношенията, може вече да не се номинират, поздравяваха се и на креслото бяха почти гушнати Joy

# 364
Ако има един интересен епизод, след него следващите пет са супер скучни… Sleeping

# 365
Калин и Ебру затоплиха взаимоотношенията, може вече да не се номинират, поздравяваха се и на креслото бяха почти гушнати Joy
И на мен така ми се струва, че поне за мисията се държат добре един с друг, нооо предполагам, че пак ще се номинират един друг.
В този ред на мисли, моето предположение за номинирани тази седмица - Калин, Ебру, Стоянов и Сияна.

# 366
Браво на Давид и Сияна! Беше ясно!

# 367
Каквото и да се качи с лика на Давид ще събере 10к лайка. Брадъра ги пожали явно

# 368
  • София
Така се кляка правилно - дупето назад и коленете не минават пръстите на краката. гърбът изправен. Явно тренира и знае, така че няма нищо предизвикателно, права бе Сияна да се жегне от коментара на дядо си.

# 369
Нямаше сълзи и сополи и дълбокомислено ъъъъъъъ-кане в опит за разговор. Посмяхме се с мисията.
   На Ебру и Калин направо им лепнаха ролите. Стефчо е като някакво желе, как го търпи приятелката му не знам. Толкоз пък безхарактерно същество....
   Елена с фасовете и кофите , е как може? Толкоз ли е зависима от дамските? Ако ,от сърце й го пожелавам , забременее, какво ще прави тая жена?

# 370
  • SF
Паранормалният май си е тъп. Как си създават трибуна такива хора. Не може да запомни мисията, не може да я пресъздаде, не може да обясни какво се прави. По най-безинтересния начин отвориха шкафа, взеха цигарите и 2 по 2 ги напъхаха в тайника.
На Иван така му беше обяснено.
Ох.... Стефан е най-глупавото  същество в Къщата. Определено задминава Лена, която би запомнила тази мисия, Мина, Михаела и Цвети.Тях ги бях набедила за най-тъпите в Къщата, защото на Стефан просто не съм му обръщала внимание.

# 371
И аз се зачудих как Каспър успя да обърка толкова проста мисия. Условията бяха много ясни: можеш да предаваш само по две цигари наведнъж; Иван може да ти помага, но трябва да ги слагаш в тайника лично.

Епизодът беше що-годе забавен. Хареса ми мисията. Беше малко дебилна, но в сравнение с ревовете и истериите от предните вечери, ми се видя направо чудесна. На Ебру и Калин им пасна ролята, Иван също се раздаде. 😁 Да не повярва човек.

На номинации тази седмица очаквам да ходят Стоянов, Калин и Ебру. Сияна ще я пощадят, за да не излязат лоши.

# 372
И аз смях на някои моменти от мисията, Иван определено се вживя в ролята си и се радвам, че видяхме друга негова страна.

Ебру и Калин си заспаха в образите, особено Калин, макар на моменти да има просташки изцепки.

Беше много забавно как ги вдигнаха посред нощ да успокояват, уж, ревящото бебе и Иван се беше увил като бонбон със завивката 🤣

Котов използва времето да си почине, жалко че не се разигра повече, в това отношение Лена беше супер.

Стоянов традиционна в миманса като фикус, освен една закачлива реплика към майката Иван, с друго не изпъква, а можеше да го играе някакъв флиртуващ ден.
 Елена и Ебру защо се излагат с това ровене по кофите за 1 дръпка от изгорял фас, имайте малко себеуважение, гнусно е.

И "черешката" на тортата Стефан Духчето - мълно ми е за това момче, честно. Вече осъзнавам защо и той мълчи през по-голямата част от времето, поредният, който не може да изговори едно просто изречение гладко и ясно, без Ъъъ, без да бърка думи. Как този човек има YouTube канал, направо не ми го побира ума. Ще взема да вляза да видя какво е там положението или, ако някой е гледал, ще се радвам да сподели какво мисли.

И, в крайна сметка, сега заедно ли са с приятелката или не? Защото и аз чух какво каза Калин, но го разбрах че са били разделени за някакво време, но са се събрали.

# 373
  • SF
Не стига, че изобщо не се концентрира и не запомни правилата на мисията си, първата си и надявам се, последна, а и оправданието му беше като на дебил: е... значи не съм разбрал.
Ако друг не беше разбрал, щяха да го разпнат. На Стефан му е простено да не разбере.
А как изкара толкова време да държи Лена за ръка.... Направо постижение на Биг Брадър!!!!!!
Защо си губят моментите, вкарвайки такива незначителни тъпички индивиди. Иван не е умен, но поне може да създаде някакъв сюжет. Това същество на нищо не е способно. Реве и някой го прегръща. Това е от него! Даже има машинката му не работва и не показва нищо интересно за зрителя, който не е виждал.

# 374
  • Между гори и планини
Снощи съм заспала от скука и не съм видяла падението на Елена и Ебру до кофата за боклук.
Образа на Елена продължава да се срива, рядко противна женица .
Ебру е готов завършен образ на свекървата от маалата.
Стефчо Стоянов без Сияна е силно невидим .
На Каспър и Иван им отива да си казват " мило".
Каспър е толкова тъп, ама тъп... Просто не мога да повярвам! Ако приятелката му не умира от срам докато го гледа, значи и тя е толкова "умна".
Гледах вчера На кафе, много ми хареса как го разкостиха Стоянов!

Общи условия

Активация на акаунт