BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 965
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Идеално. Не знам само тези двамата галфони защо номинираха Котов и то с двойна тежест, при положение, че да са с него на елиминации си е чисто "самоубийство". Дали ще са те или Калин ми беше все едно, но след последното изпълнение, предпочитам сандвича вън.
Защото не могат да играят тази игра, първични, емоционални и никаква мисловна дейност и стратегия как да се доберат до финал, да спечелят зрителите и да вървят напред.

# 586
Котов 100 процента ще е спасен. Стратегически трябва да подкрепим Стоянов.  Да не стане фал в събота

# 587
  • София
Идеално. Не знам само тези двамата галфони защо номинираха Котов и то с двойна тежест, при положение, че да са с него на елиминации си е чисто "самоубийство".
От злоба и защото делят едни гащи и един мозък..

# 588
  • София
Ако Сияна отмени номинацията с нейната карта тоя ще превърти. Ех, свърши.

# 589
Още по-добре - СтивАн ще изхвърчи на номинации срещу Стоянов, ще разбере кого предпочитат хората!

# 590
Може би Сияна вече е отменила номинацията, но ще го съобщят утре.

# 591
Аз ще си подкрепя Котов.

# 592
Котов 100 процента ще е спасен. Стратегически трябва да подкрепим Стоянов.  Да не стане фал в събота

Няма да стане, не мисля, че някой ще подкрепи Стиван…

# 593
  • София
Сияна не го спаси, значи ние ще го направим. Ще агитирам познати да гласуват за него и за Валентин, дори такива, които не гледат.

Нека изгоним агресията и простотията.

# 594
Не мога Joy

# 595
То наистина да се изгони агресията, ама не бих подкрепила Стоянов. Те може и да имат шанс, защото все пак подкрепата ще е двойна.

# 596
А ти щото си за пример на младите, брат. Как ме дразни този. Хубаво стои и го гледа с усмивка Стоянов, само така. На такова само трябва да му гледаш сеира, той сам си се излага няма нужда Стоянов да се обажда.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 00:31 от *Амбър*

# 597
  • Между гори и планини
Няма да подкрепя Стоянов. Нека се изправи срещу ламята и я разгроми. И тогава Иван съвсем ще полудее!
Ако Сияна спаси Котов, тогава ще гласувам за Стоянов.

# 598
И накрая Стоянов ще отпадне.  Joy

# 599
Щом е вече отворено гласуване, дали Сиа/яна ще подкрепя някой сега? На мен Стоянов и Иван са ми еднакво неприятни, да не кажа, че Стоянов повече.

Общи условия

Активация на акаунт