BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 704
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 15
  • Bayern
В анкетата гласувам за Елена. Не знам дали има корекции, но изглежда супер естествено. Жени със суджуци на устата не ми харесват.

От мъжете гласувах за Валентин, като най-хубав. Стоянов е симпатяга, но е малко кльощав и това кипрене пред огледалото не ми е мъжко. 😂
Напълно подкрепям! Елена е единствената естествена хубавица в къщата! Какви са тези шаблони за красота, които изискват 18г момичета да се обезобразяват. От години моите приятели в БГ ми повтарят, че ще свикна, ами - не, навсякъде се разходат ужилени джуки ...Гнусна работа

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 10:54 от ROSHLA2006

# 16
  • София
Благодаря за новата тема.
Някой ще разкаже ли какво се е случило на Лена? В няколко поста го споменавате.

# 17
  • София
Благодаря за новата тема.
Някой ще разкаже ли какво се е случило на Лена? В няколко поста го споменавате.
ББ трябва да разкаже или по-точно, да й даде и на нея трибуна да сподели. Ние не знаем, само една съфорумка пусна някакви мнения, че е имала тежък живот и е минала през трудни моменти..

# 18
Елена също има суджук.
Точно. От жените в къщата доколкото моето око успя да хване, Лена е единствената, която няма нито една корекция по себе си, дори и устни.

# 19
Има силиконов бюст. Мисля, че каза и във визитката, че са ѝ подарък за 8-ми Март от майка ѝ/родителите ѝ.

# 20
Ааа, вярно, моя грешка. 😂 Забравих за силиконките ѝ.

# 21
  • Между гори и планини
Сияна ми харесва и в лице, телце и за такава коса си завиждам!
Освен това в ежедневието е почти без грим и пак е хубава, а като сложи си става направо екзотична кукла.
Мина я видяхме без грим - плаши!
Елена е толкова черна отвътре, че дори да е хубава в момента не го виждам.
Ебру е - арабски нощи.
Лена има ужасна кожа на лицето, нещо хормонално има там. Лошата кожа ми е достатъчна да не влиза в категория хубавица.

# 22
Сияна и Мина са най-красиви. Елена има хубава фигура, но как един път не се усмихна…

# 23
Благодаря за новата тема! 😀
Гласувам за Сияна…

# 24
  • SF
Сияна е  много хубава. Елена също е с подобрения.
На Лена косата й е ужасно изгорена, тънка, а и в лице е строга, намръщена и не е хубава. Най-драстично се беше прекроила Михаела.

# 25
Гласувах за Сияна въпреки, че ми е далеч от красива. Корекциите й са сполучливи според мен, но ми е прекалено хърбава в тяло. На фона на другите жени ми е най-симпатична, но не и неземна красавица.

# 26
Аз гласувах за цвети, най-нормална на външен вид ми е
А Елена тази злоба я загрози...

# 27
Какво чак толкова леко поведение има Въшка? Натиска се с един и същи мъж като типичното 21 годишно момиче. Ако така ще мерим - че Мина никой не може да я стигне по  леко поведение и срещу нея да тича, но за нея нищо не се каза. Да, мързелива е, да освен Стоянов друго в къщата не я интересува. И затова трябваше да се задави на масата, докато на Елена пяна и излизаше от устата ли? Постъпката на Елена и Ебру беше толкова долна, че всички недостатъци на Сияна заприличаха на дребни кусурчета. Това постигнаха с необузданата си злоба - превърнаха я в мъченица. Нали все се дава Давид за пример - да, правилно каза момчето - всичко за Сияна е вярно, ама не се прави така.

# 28
На 21 години и аз не готвех и не миех чинии, какво толкова?
Младо момиче има време ще се научи

# 29
  • SF
Гласувах за Сияна въпреки, че ми е далеч от красива. Корекциите й са сполучливи според мен, но ми е прекалено хърбава в тяло. На фона на другите жени ми е най-симпатична, но не и неземна красавица.

Не е неземна красавица.  И Давид е много далече от неземен красавец, но ние сме го тупнали на трето място! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
"Неземни красавици и красавци" няма.
Сияна е хубаво момиче с екзотични черти. Аз много харесвам такива фини, закачливи брюнетки.
Не ми харесват чак толкова дълги индиански коси, въпреки че за мене косата е важна и моята е дълга. В момента са на мода, защото около мене има доста жени с тази дължина на косите.
Ебру не искам да я виждам без грим. Тя е типично цинга-манга.

Общи условия

Активация на акаунт