BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 047
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 270
Инстаграма на Стефан.  Нищо странно няма. Просто яко плюят по конкуренцията на немчето
https://www.instagram.com/stefan4.4.4?igsh=NnI4eW00aTRrMjQ1

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 11:11 от chill.zone

# 271
Отваря се така https://www.instagram.com/stefan4.4.4 (Ти реално не си редактирала линка. Изтрий всичко от питанката нататък в линка)

След като е в къщата, кой качва кадри с него от къщата? Има доста кадри от Биг Брадър.

И преди периода с Биг Брадър, точно както каза Кукушев... 90% от снимките са голи. Сниман от ниско (да изглежда висок). И определено с 5-10 кг отгоре изглежда много по-добре.
Суетен си е, фръцльо си е, позьор си е... Видно е от профила.

# 272
В описанието на Стоянов преди няколко дни, когато споделиха профила му, видях, че пишеше, че някой ще модерира социалните му мрежи, докато е вътре в ББ.
Не виждам нещо кой знае какво в профила му. Снимките на Мина, Сияна и Ебру, които бяха качени в темата са доста по-притеснителни.

# 273
От малкото не голи снимки...   От април и после от януари т.г. Изглежда в пъти по-добре.

# 274
  • Bayern
На Стоянов профила в инста изглежда като на повечето  млади хора в днешно време - позьорски ... Все още го харесвам, но напоследък ми е много неориентиран.
На Давид драмата не я разбрах - каза, че не можел да каже не , малко ми е като да не се е противил ... И него все още го харесвам и искам да има повече екранно време.
Лена последните епизоди е направо душичка.
Сияна когато иска да вкара драма си има заучени мимики и поза.  Първо стиска драматично очи, хапе устни, изпъва гръб и се опитва да изкара някоя сълза за повече убедителност. Съжалявам, но на ромски сълзи не вярвам!  А гласеца ..... ми няма по-неприятен звук в цялата къща от преправения гласец на това фалшиво създание!!!

# 275
Стоянов е пример за това, как човек със изключително добри качества (защото ги виждам в него), може да се срине заради комплексите и травмите си . Вместо да набляга на "секси " снимки и Убост , е добре да се научи и да отработи именно тях , защото добрата визия, може да заблуди хората за кратко, но тараканите в главата скоро лъсват . Сияна например си е намерила начин за справяне с травмата, (втората самоличност). За мен доста странен, но психоложката  го определи като работещ за някои хора . Т.е освен оправяне на визията , работи и над духа си. Че има още много работа е ясно , но поне не откача без причина .
И моля не ме обвинявайте в сляпа защита на Сияна - битието ми е противоположно на нейното . Противопоставям я на останалите , защото намирам преексопониране на поведението и , породено от чиста ревност (от мъжете, от публиката , от Давид ) . като доказателство за това е , че и други хора там притежават същите отрицателни черти, но атаките са само към Сияна.  Ако вместо да се чудят как да я представят за зрителя в лоша светлина,  се бяха опитали те да се изявят с нещо и да събудят интерес - все имат какво да покажат , защо иначе са се натресли на екрана ...но съзнават , че явно няма такова и дълбаят дъното . Ето Котов и Давид печелят симпатии със себе си  без да им се налага да принизяват някой друг и да ми набиват от екрана, защо трябва да не го харесвам

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 12:11 от Moderator3

# 276
Струва ми се обаче, че има нещо "особено" при Давид. Дали случайно пък той не открадва много подходящата история за хващане на зрителското гърло? Нещо гнило има в Дания....
Тамън Сияна да спечели зрителската сълза и Давид с едно ловко движение я улавя като муха във въздуха.
Изнасилен ли се чувства?
Какво да открадне, като Давид от влизането е ясно, че ще спечели. Сияна няма шанс дори да е на второ място. Драмата, която ББ разиграва от 2-3 епизода, в които сме принудени да гледаме единствено как всички реват и в центърът е Сияна, далеч не я прави положителен образ.
Поставям се на мястото на съквартирантите - и на мен ще ми писне да се реве нон стоп заради Сияна. Нелогично е. Натегна се обстановката заради нейната история и всички караници и ревове са именно заради това. Вчера епизодът беше негледаем заради това.
Според зависи как се развие сюжета идните дни и с подходящите номинирани, Сияна може да си тръгне още тази седмица.

# 277
  • София
ББ си е едно към едно със "Съдби на кръстопът", отново продуцирано от Ванков.. Семейни и лични драми, търсещи съчувствието на аудиторията, а колко и кои точно са истински, всеки може сам да си прецени.

# 278
Ето днешното коментарно студио в "На кафе", интересно е този път.

# 279
Като слушам разговора между Котов и Стоянов - само 3 години е разликата в годините, но единият е с много по-голям умствен капацитет

И предимството според мен е за Стоянов,независимо,че няма кухото самочувствие на безпогрешен бог,което има И /или иска да покаже Котов. Българите вярват на всякакви самозванци,които ги манипулират.
Определено не. Предимството е за Котов, който може да аргументира всяка своя теза, а Стоянов не може дори да си изкаже мислите и чувствата на глас...

# 280
За малко да пропусна един от най-готините моменти в снощния епизод. Стоянов имал нужда от прегръдка. И се гушна не с кого да е, а с Ванката. Заклевам се, от Стоянов по-голям войник не съм срещал.
Стоянов снощи изби рибата. За пръв път виждам мъж-участник, който в изповедалнята флиртува с Биг Брадър "ББ докога ще ме наричаш Стоянов а не Стефчо?" придружено с един премрежен поглед и признание, че нещо не му е ок в къщата.....Този е абсолютен фейк отвсякъде и направо си е завършен хомо. Сияна го натири след като той се подигра с нея и той ходи да прегръща всички налични мъже в къщата за утеха.....Не знам точно какъв му е проблемът.

# 281
Искам ББ да им даде мисия да прочетат мненията в темата за тях,че те явно не са ''на себе си'' Grinning

# 282
Тотално вече се обърках.Изглеждат ми хомо и двамата Стефовци,Ванчо(и той с онова галене по главата и прегръдки),подозрения имаше за Муто...Joy Калин само потупва по д-то Давид..Сал едни Давид и Котов(финалистите)са мъже! Падам от смях(остава и на мен сълзи да ми текнат) и с темата и с ББ тази година.

# 283
Епизодът снощи в резюме - прегръдки, рев и дистанционен хейт. И като цяло огромна скука. Това хора, претендиращи да са мъжкари да се прегръщат по половин час и да реват (неизвестно за какво) ми е доста странно. Дали не е от недостиг на кислород и дневна светлина?

# 284
Много скучен епизод. Имам чувството, че вече никой не ми е интересен там.

Общи условия

Активация на акаунт