BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 985
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 255
  • Асеновград
Поредният скучен епизод. Тези се обезводниха от толкова рев...ужас.
Иван тъпото, няма ли кой да му каже , че когато те делят един вагон книги с човека отсреща, по добре да замълчиш.
Освен Давид и Котов, никой от останалите вътре не ми харесва.
Ленчето и Стоянов най паднаха от високо.

# 256
  • Сф
Не съм сигурна,  че Стоянов знае значението на някои от думите, които използва.Отделно мисълта му тече неразгадаемо на моменти. Нареждам го веднага след двойката побъркани.

# 257
Голям рев, голямо чудо. Ако сложат Стефан в Северозапада и Стоянов в Тракия, никога повече няма да имаме проблеми с безводие и дефицит на олио, съответно.

Котов…въобще не го разбраха. Стоянов не схвана какво му се каза - 1) че не е мъж на място и за уточнения се избира подходящ момент и 2) да бъде по-малко обсебен от себе си. Иван - който има емоционалния интелект на чаена лъжица и дар слово като на Божинката - дори не се и замисли, че в този семантичен спор никой нямаше и да забележи какво е казала Ебру, ако той не пуфтя като горила от резервата Бвинди 15 минути след това.

Иронията в това Калин, Иван и гаджето му да обясняват на Давид да се пази от хора, които може и да не му желаят това, което му говорят, беше невъобразима. Съзнателно или не, и тримата се възползват от добротата на Давид, защото печелят дивиденти от витаенето в неговата орбита.

Елена и Ебру са свирен мач…няма шанс да рекуперират всички загуби, които инкасираха в последните 3 епизода. Каквото и да кажат вече - все едно, закопаха се необратимо.

Дано утре е по-весел епизод.

# 258
Аз от толкова рев и сополи нищо не разбрах. Крайно време е да слагат субтитри. А разговора между Котов и Иван беше много енигматичен😂.

# 259
Посредствените, вечно завиждащи хора, безсилни да изпъкнат със собствени качества, са мнозинство и за това са силни . Внушиха на Стоянов, че не изглежда отвън добре връзката му със Сияна , още по елементарно - свекървенското (по Елена), че тя не се грижи добре за него, и той веднага се предаде. Стоянов е интроверт - егоцентрик. Него по принцип не го харесва обществото . С Въшка или без, щеше да бъде аутсайдер, но за да го приеме по-безболезнено , удобно обвинява нея. Има една категория хора, които вечно все някой им "забива нож в гърба". Все ги прецакват , все са жертви - голям червен флаг са ми. Ако до някъде оправдавам Стоянов , че от страх да не бъде нарочен от тълпата изостави Сияна, към която още няма чак силни чувства, то извъртането на причината в собствената му глава - а именно че го е "предала", ми говори , за сериозни дефицити . Не е много по-различен от Иван.
По същия начин , със същите аргументи се опитаха да настроят и Давид срещу Сияна, но той е доста по -умен . Съвсем интелигентно обаче , не се издаде.
Калин без брада прилича на Джаба Д"хът
Явно приятелката на Стефчо е на косъм да го натири заради безхарактерността му , и за това той изпитва такъв ужас да не стъпи някъде на криво. Почти съм сигурна, че ще го зареже като излезе

# 260

Стоянов не го разбирам грам, каква зодия е?
Не успях да открия неговата за разлика от на жените + Мути 😂
Мина - везни
Михаела - близнаци
Мути - риби
Елена - везни
Лена - лъв
Ебру - дева
Сияна - телец

# 261
За малко да пропусна един от най-готините моменти в снощния епизод. Стоянов имал нужда от прегръдка. И се гушна не с кого да е, а с Ванката. Заклевам се, от Стоянов по-голям войник не съм срещал.

# 262
Епизодът вчера беше като комедия с елементи на трагедия, от толкова рев и липса на гладко протичащи реч и мисъл направо ме изби на смях.

Толкова кухи парчета има вътре, че не е истина. Честно казано, за никой не ми е мъчно, всеки доброволно се е записал с риск да се изложи, респективно да изпъкне в положителен аспект.

Не ми харесва, както вече сте писали, че явно историята на Сияна е по-тежка и рейтингова в сравнение с тези на Иван и Лена, например, и тя беше побутната яко от ББ.

За едно беше права Елена снощи - всеки си има багаж, травми, проблеми, истории, преживявания навън и, ако ще се разкриват, то нека да са на всеки.

Сияна не мога да я разбера, не виждам да има по-силна страна, колкото и да твърди че в нея живеят две личности. За мен не е преборила по никакъв начин случилото си и просто оправдава свои действия и държание с наличието на Сияна, когато й е удобно.
Може да звучи грозно предвид чутото, но тя си е хитруша, дали съзнателно или не си опитва да манипулира околните, но не е достатъчно зряла, за да го прави както трябва.

Стоянов - за него, бих казала, че има две лица - едно за пред публиката и друго - манипулативно, отмъстително и обичащо да гаслайтва.
След снощи съвсем ми отиде в минуса, не обичам хора, които се възползват от другите и извъртат ситуациите така, че те да излязат жертви. Да не говорим колко си влияе от другите и както много се беше загрижил за Сияна, така бързо-бързо почна да я одумва отново в спалнята.
И тези прегръдки с Иван, Калин, Котов - не,не, лъха ми на опити за damage control чрез съчувствие.

Стефан Духчето не е за коментар, вече наистина става смешен. Нямам проблем един мъж да е емоционален и да си пуска по някоя и друга сълза, ама всичко си има граници. Мен било ми било срам този човек да ми е гадже, изглежда като свръхчувствително незряло дете, което от всичко се разстройва и има нужда някой да го утешава и гали по главичката. Е, как да приема сериозно такъв мъж и да се чувствам сигурна с него?
Бил силен психически, хахаха, тук искрено ме разсмя, но щом така мисли, кои сме ние да твърдим обратното 🫣
Може би за него ми е малко мъчно, защото изглежда добро и незлобиво момче, но доста безхарактерен и само загуби от това си участие, струва ми се че много се тормози в къщата, ама иска, не иска, ще седи, сам спомена на няколко пъти, че бил рискувал много записвайки се.

Иван - има проблясъци кое е редно и кое, но не й когато става дума за самия него.
А опитът за смислена размяна на реплики с Котов беше комичен, евала му на самочувствието и увереността в собствената правота, нищо че, беше тънко затапен и даже и не разбра 🤣

Давид - тук ми е сложно да коментирам, разбрах какво искаше да каже, но не успях да усетя тежестта на този момент у него, може би, заради недомлъвките и не до там доброто боравене с българския. Съжалявам че е му се е случило и разбирам защо му е било трудно да сподели с някого, все пак голям процент от хората не вярват, че един мъж може да бъде насилен.

Калин пак се прояви в балканската си същност, чул-недочул и направи интригата. Така се е увил около Давид, че изпадна в криза, че и някой друг може да му стане близък, та направо се пръсна от злоба.

# 263
Епизодът снощи беше негледаем. Имам чувството, че час и 15 минути гледахме само как реват на смени, 15 минути злословене и настройване и 1 минута за финал, когато обявиха новата мисия и беше единственото забавно и интересно от целия епизод.

# 264
  • SF
Поне разбрахме каква е професията на Паранормалния.
По собствените му думи работи като... идиот.

LaughingLaughingLaughing Доста смешно, да!
Аз не разбрах за какво беше истерията снощи. Какво толкова си казаха двамата. Все тая. Там положението е паранормално.

Струва ми се обаче, че има нещо "особено" при Давид. Дали случайно пък той не открадва много подходящата история за хващане на зрителското гърло? Нещо гнило има в Дания....
Тамън Сияна да спечели зрителската сълза и Давид с едно ловко движение я улавя като муха във въздуха.
Изнасилен ли се чувства?

А Калин се чувства изоставен. "ама защо Давид сега си говори със Сияна!!!"

# 265
Не мисля , че Давид го играе за зрителите това с насилиете. Той прекрасно знае , че е любимец на публиката и в къщата . Изпитва силна вина и не можа да се въздържи . Разбира се , че всеки нормален човек се успокоява някак когато получи съчувствие за нещо тежко преживяно , и има малка доза умисъл в споделянето. За което грам не ги съдя. Обществото ни е станало обаче толкова цинично , че е абсурд да очакват съчувствие .

# 266
Калин ми става все по-противен и по-страшен с хищническото си поведение над Давид. Не го дава на всеки. Намери си фаворит на публиката и се опитва да си изкара точки от него.

Интересно ми е как Сияна пак излезе виновна, че сега се въртяла около Давид след като 1) Давид беше този, който инициира разговор с нея неведнъж и то по по-човешки начин и е нормално Сияна да отвърне на това.

Как Сияна се опитва да завърти Давид предстои да разбера.

Елена:

# 267
В момента Мина гостува в "На кафе".

# 268
  • Варна
А аз ще кажа, че без поне няколко часов стрийм в реално време, изобщо  не мога да изградя реална представа за истинските лица на хората вътре !
Така е абсолютно театро !
Наместват си ги както искат.
Не съм отбор "анти Сияна" ,но по езика на тялото ѝ, не ми изглежда истинска в последната сюжетна линия .Един равен тон,никаква истинска емоция.Има ужасно напъната физиономия,когато ще се разплаче.Едни вдигнати веждички,чакайки сълзите да закапят.
Единствената истинска емоция,която аз видях беше в изповедалнята,след историята.Когато помоли за малко време,за да се успокои.
Не зная,може да не съм права и просто да се е научила да си владее емоциите.Но от тези монтажи, това мога да "хвана".
Стефчо е голям червей.Срам ме е да го гледам,както и Елена,също Калин.Някои хора са толкова "малки".Истински ми става неудобно да ги гледам и превключвам.Егати злобните човечета.Дори и след като знаят,че ги снимат ,пак не могат да се сдържат и плюят,плюят отрова.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 11:03 от gali-presi

# 269
В "На кафе" го направиха на луд Стефчо Стоянов. Почти не говориха с Мина, коментираха само Стефан/Сияна и Сияна/Давид.  Кукушев беше гост на Гала и каза "виждали ли сте инстаграма на Стоянов? Все гол, все муцунки, все самоизтъкване"...
Какъв му е инстаграмът на тоз Стефчо?

Общи условия

Активация на акаунт