BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 043
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 285
Хора аз не се бъзикам, но не мога да разбера как една жена ще изнасили мъж?

# 286

Аз го разбирам, че е бил привлечен и не е могъл да откаже, а после много съжалил.

# 287
Да, но толкова рев все едно го изнадила буквално... Аз помислих че е бил мъж и дори върнах да чуя историята отново

# 288
Е както казаха и в предаването на Гала, той е бил под 18 г.  А тази "кака", ако му е свалила гащите против волята му, то вече се води "изнасилване" Wink

# 289
Да, но толкова рев все едно го изнадила буквално... Аз помислих че е бил мъж и дори върнах да чуя историята отново

Да, тя и самата Сияна го пита дали е с жена.

# 290
Мен първо ме обърка това "Насито", какво значи "Насито"? Членувано "Наси"? Първо..  защо изобщо членуваме имена, що за навици? И второ: "Наси" мъжко или женско име е?
Явно приятелката му е Атанаска или нещо от сорта. В "На кафе" пресметнаха, че той сега е на 20, а с приятелката му били от 2 години заедно, тоест като е бил на 18. А това "изнасилване" е било преди той да се загаджи. Значи непълнолетен.
А Сияна на колко е била, когато е станала нейната случка?

# 291
Стига, хора, има случаи на изнасилване на мъж от жена. Рядко са, но и това го има .И също е форма на насилие.Без значение възрастта. Нека не омаловажаваме преживяното от него.На мен ми изглежда искрен в болката си.
   Наси-то е приятелката му. От доста време я нарича така и в предаването, и другите съквартиранти също.Чак пък такова объркване.

# 292
Давид не е бил насилен, а е изневерил на прителката си, която в този момент е била заминала за кратко някъде. Гузната му съвест работи, затова иска да си измие ръцете с лошата кака, която му е свалила панталона и той я е оправил😆 Милия той🤣

# 293
Чудя се Въшката, защо не продължи да отсвирва Стоянов. Почна да го прегръща и да го остави пак да се направи на недостъпен.
Случая с Давид не го разбирам. Как е бил насилен, зрели му лаптопа и не правили сайт, а правили секс. Как точно е насилен ? Иначе ме изкефи как всички тотално ги хвана шубето , че Давид и Въшка са близки. Кво си викат тия ще са на финал, вместо мене. Особено Калин толкова го е яд, че говори бе да знае. Тия хомовците дето и те се скараха, няма какво да се обсъждат. А тоя Иван 100% е бил пиян . Кво се прави. Елена добре му каза, сигурно е махмурлия хахаха. Ебру добре му каза, че си е пийнал. Тоя полудя. Че бил пил 3 водки. А на другия ден 4 шишета липсват . Май само на лайв елиминация им дават пиене. Трябва по често да им дават. Те на лайва всички бяха пияни и неадекватни.

# 294
Аз не омаловажавам случилото се на Давид просто се недоумявам как се случва... Не се подигравам със сигурност

# 295
Искате ли поне веднъж да проявим малко такт и класа, и добрия тон с който се славим и да не коментираме насилието над непълнолетни лица , да чоплим вината им и да задаваме въпроси с които по-соро се излагаме. Благодаря , нечитаемо е. Има хиляда други по-интересни неща. Кой изпра гащите на Стоянов се чудя

# 296
На мен Стоянов ми е дъно от много време. И забелязвате ли, че продължава да нарича Сияна "Въшката"? Много долно момченце, отделно, че е и тъпичък, с беден речник, но с претенции. Много добре му го каза Котов снощи - трябваше да защити Сияна когато я нападаха, а след това ако има трески за дялане, насаме да и ги каже. Той мълча като бит з@дник, след това даже я одумваше след което я навика насаме и аз не знам за какво.

# 297
Още не мога да повярвам какво гледах снощи… Много е тежка ситуацията с мъжете в България, много.

Калин не реве с повод и без повод, но пък какъв е интригант…

Стоянов страшно се срина, в началото си мислех, че е от свестните.

Добре че Котов, Давид и Цецо са в предаването, някаква нормалност поне. Цецо с всичките му боздугани, рокли и демисексуалност е повече мъж от паранормалния, Иван, Калин и Стоянов.

И жените са ужасни кокошки, без Лена, която е пич.

# 298
На Стоянов профила в инста изглежда като на повечето  млади хора в днешно време - позьорски ...

Нека все пак използваме Биг Брадър терминологията - профилът му е прозьорски Hands Ok Hand

# 299
Искате ли поне веднъж да проявим малко такт и класа, и добрия тон с който се славим и да не коментираме насилието над непълнолетни лица , да чоплим вината им и да задаваме въпроси с които по-соро се излагаме. Благодаря , нечитаемо е. Има хиляда други по-интересни неща. Кой изпра гащите на Стоянов се чудя
Подкрепям!
   Калин също каза,че на съпругата му се е случило, когато е била на 16.
   Замислям се колко ненаказано насилие има.Неща, за които се срамуваме да говорим.
   Много се надявам Сияна да не дава втори шанс на Стоянов.
   Елена си даде сметка за необратимостта на това, което сътвориха.   
Котов ми хареса как отговори на Иван, че не го разбира, само дето Иванушка не разбра смисъла.И едва ли има капацитет да разбере.
  За мен Котов и Давид засега си остават фаворити.

Общи условия

Активация на акаунт