BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 035
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 300
Много интересно как едни си дават сметка за поведението си, а други като Сиана, Калин и Иван - не. По-интересен от социалния експеримент на Big Brother, ми е социалният експеримент за това как имаме различни виждания за поведението на някои от участниците, явно и това е много субективно, както визрпиятието ни за красота.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 18:45 от anmasu

# 301
Мен първо ме обърка това "Насито", какво значи "Насито"? Членувано "Наси"? Първо..  защо изобщо членуваме имена, що за навици? И второ: "Наси" мъжко или женско име е?

Умалителни форми на лични имена се членуват постоянно в българския - Ванката, Мимето, Катето, Гошето...

# 302
  • София
Анастасия се казва приятелката на Давид- на галено Насито. Не виждам нищо нередно.

# 303
  • Bayern
Членуват се имена в цяла БГ - Ванката , Данчето..
От разни  сериали на испански съм запомнила например Лусия-Лусита, Пако-Пакито и т.н. Испански не говоря, та може и да бъркам, да ме поправи някой испано говорящ Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 17:17 от ROSHLA2006

# 304
Искате ли поне веднъж да проявим малко такт и класа, и добрия тон с който се славим и да не коментираме насилието над непълнолетни лица , да чоплим вината им и да задаваме въпроси с които по-соро се излагаме. Благодаря , нечитаемо е. Има хиляда други по-интересни неща. Кой изпра гащите на Стоянов се чудя

Нека също не позволяваме на хората да оправдават личното си слабоволие с високи фрази, щото ако "не можах да кажа не на каката" е сериозна приказка, то аз лично съм насилен от третата ракия дето ми сипаха оная вечер...

Отделно това за непълнолетните са си интерпретации, аз доколкото разбрах той е с Насито от след като е завършил училище.

# 305
Съчувствам, на Сияна за това, което е преживяла , като малка, но мрънкането и не го изтрайвам. Младо момиче, а без грам енергия, все да си полегне, да се присламчи към някой, да разтягат локуми. А, Ебру - си е чиста махленка, кряка по цял ден и нощ, само ръцете на кръста, е забравила, да слага.
Не ги видях веднъж да подскачат по двора, нещо да са активни, да се морят във фитнеса. Добре, че от време, на време нещо и щуква на Лена, че да се активизират. Това не е живот, цигари и лежане, по диваните. Предния ББ , колко весел и активен беше.
Но карай, все пак участниците, са решение на сценаристите. Честно, в реалния живот, не познавам толкова ревливи млади момчета. Тези май - всичките са имали детство, пълно с дефицити.

# 306
  • Bayern
В кой ден се номинираха ?

# 307
  • София
Четвъртък

# 308
В кой ден се номинираха ?

Четвъртък.

# 309
Дано днес ни очаква забавен епизод. Не искам пак да ни давят в сълзи Grinning

# 310
# 311
Нивото на много хора в този форум (задължително и на обкръжението им) е недостижимо. Позволете ни на нас, простолюдието, да членуваме даже и "детенцеТО". Извинете!

# 312
Вчера на излизане от банята Калин обясняваше на някой, че всъщност гаджето/жаната на Каспър още преди година го е изоставила, що ревял? 😂
Явно е решил, че с влизането си ще я спечели пак.

# 313
Нивото на много хора в този форум (задължително и на обкръжението им) е недостижимо. Позволете ни на нас, простолюдието, да членуваме даже и "детенцеТО". Извинете!
Уахахахагагхахаахахаха, не издържам. Реших да си замълча, щото обитавам София от 30 г., ама съм с 50% селски произход и 50% пернишки. Обаче Вие ме довършихте.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 18:40 от anmasu

# 314
В нашия край (североизточна България) за много умалителни имета се добавя "то" накрая. Не смятам, че това е драмата, а това, че голяма част от тях не могат да се изразяват и нямам предвид как изговарят думите, а невъзможността за това да изразят мнението и чувствата си.
В случая с Наси-то и аз щях да казвам Насито. Пак казвам, не е там драмата. Драмата е, че освен Котов другите дори не могат да кажат какво мислят. Мъка ми е да слушам разговорите на Иван със Стефан и на Сияна със Стоянов.

Общи условия

Активация на акаунт