BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 024
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 315
Вчера на излизане от банята Калин обясняваше на някой, че всъщност гаджето/жаната на Каспър още преди година го е изоставила, що ревял? 😂
Явно е решил, че с влизането си ще я спечели пак.
Това явно съм го пропуснал от скука...
Значи паранормалният(членува) е сингъл?

# 316
Неее, обвързан е с жената, с която имат канал в ютуб от 7 години, но явно са се скарали преди време.

# 317
# 318
Много Шепот от отвъдното е гледал Стефан Joy

# 319
НИЩО не мога да разбера , от разговорите на повечето хора ! Недовършени изречения , недовършени мисли... Само Костов , се ОПИТВА да проведе нормален разговор , но и спрямо него , е същото - недомлъвки , неизказано мнение (поради същата причина - малък речник) ... Някой , въобще , от участниците , може ли да води НОРМАЛЕН разговор , на Български , в тази къща ?!? Първо - на Български , и чак след това - Нормален...

# 320
  • София
Реших да си замълча, щото обитавам София от 30 г., ама съм с 50% селски произход и 50% пернишки. Обаче Вие ме довършихте.
В София изобщо не говорим правилно. Познавам хора, които се стараят, но по-скоро са изключение.

Излезе ми видео как Котов задава въпроси от политическо естество на Слави Трифонов., но видеото е отпреди 7-8г. Активен човек е и може скоро да го видим в някоя политическа формация. Това е неговото инфлуенсърство, да го харесат и да го привикат в някоя партийна централа..

# 321
НИЩО не мога да разбера , от разговорите на повечето хора ! Недовършени изречения , недовършени мисли... Само Костов , се ОПИТВА да проведе нормален разговор , но и спрямо него , е същото - недомлъвки , неизказано мнение (поради същата причина - малък речник) ... Някой , въобще , от участниците , може ли да води НОРМАЛЕН разговор , на Български , в тази къща ?!? Първо - на Български , и чак след това - Нормален...
Хахаха, само Ко(С)тов, но той все пак не може да си говори сам. Joy

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 21:13 от *Амбър*

# 322
Прочетох всичко и пак не разбирам какво точно се е случило с изпадналия германец? Някаква българка го е гнявила но как изобщо е възможно жена да насили мъж пък бил той и с такива физически данни. Пиян ли е бил друсан ли упоен ли как изобщо е възможно да се случи подобно нещо?

# 323
Хайде стига сме ровили в чаршафите на хората.

# 324
Как може да ядат постоянно кренвирши. Толкова ли няма бюджет за грах, гъби или ориз. Тези хора живеят на леща, хляб и кренвирши.

# 325
Ебру е родена за тази роля… 🤣

# 326
  • София
На Паранормалния дюшеш му дойде да вика на половинката си "мило" Laughing  Много му харесва и често го повтаря..

# 327
Ебру влезе добре в ролята.

# 328
Каква е тази боза?

# 329
Струва ли ми се, или татко Стефан е мъж под чехъл? 🤔🤣

Общи условия

Активация на акаунт