BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 927
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 435
Ох, стандартното "Аз съм на 50 години." иииии не мога да вържа едно смислено изречение...

Браво Тирмен, закопай се.

# 436
Иван пак откачи.

# 437
Калин е прав. Котов като някакъв проповедник пред стадото. Това младо момче е умно, но толкова се е взело насериозно, че чак боли да го слушаш.
За пръв път и аз съм съгласна с Калин. Котов реши да изпъкне, анализирайки всички - особено Паранормалния, който сам нямаше да се защити.

# 438
Това Сафи гаджето на Стефан ли е?

# 439
Ахахахах. Тоя е толкова безхарактерен, че като го нарекат "безхарактерен", и не може да се защити.... GrinningVery Happy

Сафи, ако четеш - "няма време"....

# 440
Айде ревни пак… оф мале

# 441
Да не ми намесва Сафито SobSobSob

# 442
Айде, ревна Стефчо.

# 443
Леле, пазете се Стефо се разпени. Joy

# 444
Не мисля, че целта на Котов беше да изпъкне и/или да ги изтипоса, a искаше да е искрен или да се покаже като такъв.

# 445
Стефан е хубаво да осъзнае, че няма акъл и много може да научи от Котов. Котов си играе играта, за което евала.

# 446
Сафи, гледай внимателно и бягай с двеста от тоа

# 447
Думите на Стефан за прословутата целувка със Сияна бяха: “Ние се целувахме”. А сега изведнъж има проблем, че някой е казал “целувка”….

# 448
Калин избухна само защото не искаше да стигне до него, нека сме честни. Нито искаше да го защити, нито нищо. Просто да не се стига до него.

Много е кофти, че като някой им каже нещата в лицето и избухват.

# 449
  • София
Стефан е хубаво да осъзнае, че няма акъл и много може да научи от Котов. Котов си играе играта, за което евала.
Абсолютно.

Калин още повече се показва колко е отвратителен.

Послъгаха за социалните мрежи...

Котов бележи още положителни точки, адмирирам играта му.

Общи условия

Активация на акаунт