BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 946
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 420
Усещам, че Стефан ще се разреве…

# 421
А не. Стига толкова рев

# 422
Да не използват думата “целувка”? Че самият Стефан нали каза как са се “целували”, уж когато това се случи…

# 423
Котов направо зарови Паранормалният Joy

# 424
Ама Котов и той - защо целунал бил Сия/ана, не ми се вижда нормално, че го прави на въпрос, то се знаеше, че не е по негово желание.
Хареса ми, че Сия/ана иска да се поправи. Щото иначе казаше, че са злобари и аз реших, че не мисли, че са прави.
Калин, ако не се намеси и то просташки, не става.

# 425
На Стефан моля слагайте субтитри

# 426
Не можем да разберЕМ защо ми изтриха коментара, в който написах, че усещам, че Стефан ще ревне…

# 427
Принципно паранормалният е донякъде прав - не е редно да се сравнява 8 годишна връзка с нелепата авантюра между Стоянов и Сияна

# 428
Не, не, малко по-нагоре е.
Не можем да разберЕМ защо ми изтриха коментара, в който написах, че усещам, че Стефан ще ревне…

# 429
Усещам, че Стефан ще се разреве…

Ето го.

# 430
Калин е прав. Котов като някакъв проповедник пред стадото. Това младо момче е умно, но толкова се е взело насериозно, че чак боли да го слушаш.

# 431
Калин е много неприятен. Котов толкова добре и аргументирано каза всичко.

# 432
Котов е прав за много неща, но е дървен философ и доста задълбава. Егати и другарският съд им спретна в момента. Лично един по един да му се извиняват и обясняват за действята си. Не можеш да контролираш всички хора.
Днес ми попадна клип в Тик ток и при Слави Трифонов е бил и на него му философстваше и репчеше.

# 433
Котов има моменти, в които дразни с философстване и сигурно, и сега има доза надменност, но момчето искаше да е откровен с хората. А сега сигурно ще е на номинации.
Много е дразнещ Калин.

# 434
Котов каза всичко, което и публиката мисли. Всички сме видели, че Паранормалния е безхарактерен, и той има пълното право да изкаже мнението си за него.

Общи условия

Активация на акаунт